Pages

Support Penaja

Tuesday, April 26, 2011

Cara melepak yang hensem

Posted by mykhalis On 1:20 PM 41 comments

Khalis curi atau nama jijiknya copy paste dari cik moon. Harap cik moon tak marah.. rugi kalau entry sehebat ini tidak dikongsi beramai2..



hiasan semata-mata
Kamu2 yang ensem sila amek perhatian!!!
kalo nak kekal atau tambahkan keenseman kamu2 sila la ikut cara melepak yang ensem ni yea...bley juga guna CARA ni untuk ngOrat yea...
hahahahahahahaha.... 

VV
VV
VV
VV
VV
VV
VV
V
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V
VV
VV
VV
VV
VV
VV
VV
VVVV
VVV
VV
V
 

aisehhh...ensem tak style ni??? ( sambil ttp mata dan intai ikut celah2 jari )
LARIIIIIIIIIIIIIIII......!

41 comments:

aiyakkk..ape itu???hehe..sempoilah abg khalis..=)

werkkk. hahahahha.. tetiba rasa nak muntah tgk pic lst. aduii

adeih..pic ashraff muslim kat ata tu da molek da..tetiba kat bawahh..atoiii

aa..ashraff muslim hensem...

@Fyqa
jgn..dia tengah kontrol hensem tue

nice la! :)

mesti ramai girl terpikat :)

LOL

@chii
yang kat bawah kehenseman sebenar

@lea
yang bawah tu hensem jugak tau

@Miss A rugi arr kalau takde orang terpikat

hadoiiiii... pic bawah tu ...hahaha

sempoi aih... terus masuk meminang ni

hahhahaha~

khalis..sharing is caring...woOhoOo...mOon dh xnk de kaitan dgn ashraff muslim..huh!...
:p

geli siot~!!!!!!!! hahaha :D

waa tertipu dengan pic ustaz amirul..huhuhu

@Miss Shikio miss terpikat dengan ape nie??

@mOon jOhari terima kasih.. tq tq.. taknak ada kaitan??hehe

mula tengok title entry nak komen... "eh ada ek gaya hensem?".. tetiba tengok gambar... hancus hancus... wuahaha

@~nsar~ ini sebagai cabaran nak test orang baca tak entry khalis..hehe

COI!!! hnsem pekebendeny tu!! hadoi3~~

jemput singgah ANASAURUS :)

@Farhana Jafri wahahah..tak hensem ke?tak tergodake?

@kucarkacir tau takpe.. mmg gile baban arr possing tue

@chentaNUYU dah agakdah..mesti tergoda punye

awat yang cekci sgt.nasib x pose ganti hari ni..kalu x batal pose..hehe

Memang hensem...
Mesti ramai aweks histeria...

@mommie yuyu wahahha..sampai camtu sekali?leh terbatal pose??

@Koding semua terbayang2 dalam mimpi

Hensem sampai muntah hijau. Bluuuek.

khalis buat dulu laaaa,hehehhe,..

salam ziarah..
wa..
smart la gaye org ni..hehe ^_^
apepon,ucu dah folo cni :)

omg nak copy la gambo brader melepak tu. nak wat walpaper laptop/. wahahaha

kah3!!!! kena censored gambar ni! hahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...