Tabir bilik air yang menarik

Khalis biasanya tengok tabir ni dalam bilik hotel jerla.. Kalau rumah orang melayu takdenya nak bertabir-tabir nie> Yerla..nak cari bathtub kat rumah orang melayu?? Memang susah..lainla kalau rumah tu sewa..hehe

Tapi Khalis memang ketagik ngan bathtub.. Pernah Khalis kena marah ngan wife sebab taknak keluar bilik air kat sebuah hotel di Kuantan.. yerla. Asyik berendam je. Bila ajak jalan-jalanpun tak mau.. Heheh.. Bukan apa.. selesa bangat derr berendam dalam air panas nie..

K lah.. jom Khalis kongsikan langsir/curtain/ tabir yang menarik.. Menarikke??

jangan bimbang!! memang takde awek seksi di sini

sambil mandi leh hafal laluan jalan raya

jangan nak ngintai ek

hafal nama2 negara dan benua

hafal formula

sexy man??

pembunuhan?

apa nie?budak sains tau la kot

tiada kematian di sini

bila wap udara panas je, duri2 akan keluar

permandangan

ikan-ikan

hafal icon-icon.maklumlah..senang nak chatting

Comments

Wanie Affandi said…
hahahaah...ni untuk orang2 yang ada tab bolehlah...
athirahzaki said…
pehh
class laaa
yang pembunuhan tu scary dow
Bro Ery said…
Yang gambar tangan berdarah tu menyeramkan. Wow!

P/s: Miss Tira convocation hari ini. Bro Ery jalankan tugas blogwalking.
kucarkacir said…
lawa la..
tp lagi lawa klu ade gambar dlm laut..
wah, cool gler.
especially yg shower cannot be displayed tu. =)
♥sophie♥ said…
suke if uma ade bathtub :D
Ini Kisah Tia said…
tangan berdarah tu menakutkannn . huhu
mommie yuyu said…
khalis bila nk ajar yuyu buat simbol like facebook tu?tutorial pleaseeee...
hehe

banyak2 yuyu suke yang ikan dgn last tu je..yang lain mcm seram, ngeri dan seksi,hikhik
Miss Shikio said…
boleh belajar geografi dah tu

hehehe~
Miss Dill said…
khalis, cun la tabir2 tu. kecuali gamba orang laki yang seksi tu. eeee

Miss Dill^^
saya YANA said…
haha... macam nak ada 1 je la.. tapi letak kat bilik tido.. wahaha..
mmg kretip laaa,.best2,.hehe,.tp kt umah xde tab pon,nk berie2 curtain bgai neh,.wakaka
nelly said…
haha ..klakar ~
chii said…
chii ske tabir ikan..lawa..
cik bAtu said…
wakakaka...periodic table tu xleh blahhhh...

Popular Posts