Pages

Support Penaja

Saturday, April 30, 2011

Tabir bilik air yang menarik

Posted by mykhalis On 4:44 PM 16 comments

Khalis biasanya tengok tabir ni dalam bilik hotel jerla.. Kalau rumah orang melayu takdenya nak bertabir-tabir nie> Yerla..nak cari bathtub kat rumah orang melayu?? Memang susah..lainla kalau rumah tu sewa..hehe

Tapi Khalis memang ketagik ngan bathtub.. Pernah Khalis kena marah ngan wife sebab taknak keluar bilik air kat sebuah hotel di Kuantan.. yerla. Asyik berendam je. Bila ajak jalan-jalanpun tak mau.. Heheh.. Bukan apa.. selesa bangat derr berendam dalam air panas nie..

K lah.. jom Khalis kongsikan langsir/curtain/ tabir yang menarik.. Menarikke??

jangan bimbang!! memang takde awek seksi di sini

sambil mandi leh hafal laluan jalan raya

jangan nak ngintai ek

hafal nama2 negara dan benua

hafal formula

sexy man??

pembunuhan?

apa nie?budak sains tau la kot

tiada kematian di sini

bila wap udara panas je, duri2 akan keluar

permandangan

ikan-ikan

hafal icon-icon.maklumlah..senang nak chatting

16 comments:

hahahaah...ni untuk orang2 yang ada tab bolehlah...

pehh
class laaa
yang pembunuhan tu scary dow

Yang gambar tangan berdarah tu menyeramkan. Wow!

P/s: Miss Tira convocation hari ini. Bro Ery jalankan tugas blogwalking.

lawa la..
tp lagi lawa klu ade gambar dlm laut..

wah, cool gler.
especially yg shower cannot be displayed tu. =)

tangan berdarah tu menakutkannn . huhu

khalis bila nk ajar yuyu buat simbol like facebook tu?tutorial pleaseeee...
hehe

banyak2 yuyu suke yang ikan dgn last tu je..yang lain mcm seram, ngeri dan seksi,hikhik

boleh belajar geografi dah tu

hehehe~

khalis, cun la tabir2 tu. kecuali gamba orang laki yang seksi tu. eeee

Miss Dill^^

haha... macam nak ada 1 je la.. tapi letak kat bilik tido.. wahaha..

mmg kretip laaa,.best2,.hehe,.tp kt umah xde tab pon,nk berie2 curtain bgai neh,.wakaka

chii ske tabir ikan..lawa..

wakakaka...periodic table tu xleh blahhhh...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...