Pages

Support Penaja

Monday, April 18, 2011

koleksi artis dalam majalah mangga 18sx( saya tulis sambil tutup mata)

Posted by mykhalis On 10:48 PM 90 comments

Mula-mula jom layan gambar nie




















jujur Khalis tanya..apa perasaan anda??!!sebagai wanita.. ini bukan majalah luar negara..tapi dalam negara...


Lelaki maleh nak tanya arrr.. dah tak bagi tengok tengok jugak!!!

90 comments:

pose zizi izette(xtau eja) tu mmg mgghairahkan la.
pakaian2 artis mcm ne, xdak pulak sapa2 nak tegur.
macam dah jd benda normal ja. tsk tsk tsk.
sedih tengok.

kalo cik jd pmimpin mlaysia ni..cik akan wajibkan semua muslimah tuk mnutup aurat..dlm ic name islam tp x amalkan buat apa?memalukan sungguh!

perghhhh....tengok smbil tutup mata....miahahahahha~~

ish2..
cam majalah porno je rasanyer..

wanita kan hiasan dunia. ok la tu, cantik2 kan? hahaha

murah..tak tahu malu...ikut barat??

"I'm walking with my head lowered in shame from my place
I'm walking with my head lowered from my race
Yes it's easy to blame everything on the west
When in fact all focus should be on ourselves"

astaghfirullah..
na'uzubillah..

dunia khir zaman..nak sgt kembali zmn dlu..zmn dlu lg ok kot dr skrg..hampeh!

kite kan dok kat padang pasir tu sume kain x cukup..panas

pandangan saya : perempuan tak tahu malu!!,..

mangga memang terkenal dgn pose2 artis seksi!

ini ke cara diaorg nak lariskan majalah? yang perempuan pulak sanggup dedah sana sini...mmg tak tahu malu!

entah siapa lah penerbitnya tu.

'Buah mangga' utk tatapan umum...
Astaghfirullah...

playboy malaysia kan,
ayat femes die
'berenang untuk kesihatan'

wahhh....klass la khalis tulis sambil tutup mata haha

pasal gambar tu, ya Allah tak tahu nak cakap

errr...hahha! xtaw nak kata apa dah.

ini lah dunia~ ~ ~ ^_^

xyah buat bini, rugi.slain drp dosa, aurat dia yg kita suami sorg je blh tgk pn laki lain blh tgk jgk.

mangga dr zaman dulu lg dh mcm ni...try belek mangga yg lama2....terjojol bijik mata....
malas nk kata apa dah...dah artis sendiri yg rela...asyik2 dlm kolam, tepi kolam...mcm x dak tmpt lain nk brgambar....

eee ! tak da sapa nak komplen ka ? depa ni duk mana ? luar negara ? isk ! tak pakai akai ka ?

perasaan?menyampah.majalah yg paling menyampah dlm malaysia manggalah..takde cerita!setakat nak tayang tubuh badan jer!pastu setiap gambar mesti nk snap kt kolam renang.tak faham betui!haha

mangga ke ni?.. haha ... cam palyboy je.. sedap la belakang tabir krue mangga ni kan.. huhu...

mmg memalukan.mangga skrng dah jadi cm majalah lucah lak...ishk2

patotlaa nama majalh pon mangga!!

shit women !

btw khalis, i pon x tau ada mangga online, WOW u lagi up to date ;P

Mangga ke tu. Makin teruk je jadinya. Haaaish.

huhuhhh... dari dulu sampai skang mangga tak berubah2...

pose nak seksi2 je... pastu tepi suwiming pool...

pernah la beli sekali... zaman ntah bile ntah dulu2 laa kan... masa skolah rendah kot sebab nak alamat artis2 nak antar kad raya... bahahahh... takleh blah kannn???

tengah2 tu bleh plak terselit artikel azab kubur...

*pitam*

dari kecik..sampai ke besar.. pantang nenek moyang family kitrg beli majalah Mangga.. semuanyer gmbar yg xsenonoh..tayang body..

majalah lucah..kalau x bergambar dekat kolam tak sah.ntah pape

ingatkan bro khalis amik kat majalan Playboy tadi.. Silap.. sori..

pagi2 dah tercuci mata.. heheee...

nauzubillah... 18sx dah... atau mesia ni 18sx tu untuk yang tak trpakai baju...

1soalan.knp mangga suke sgt amik piccy kt KOLAM

Berenang utk kesihatan.. konon jak laaa
ceyhh~
aku rasa mcm daa silap tgk majalah pula taw.. arghh~
nda kenal suda artis zaman skrg..

ni zaman artis2 baru nak naik. biase ar..

ishh..kalo bleh sume nk d bukak agknye..

kite bakor jer majalah gini...malu kot..hmm...ini malaysia negare islam but cam xde beze jer ngn negara yg bukn islam tuh...hmmm...

hesh. meluat betol tgk majalah mangga ni. sikit2 gamba dlm kolam. takde keje lain agaknye.

majalah mangga nih patut ditukar nama menjadi majalah dada...

camni jer. majalah d bwh naungan kumpulan utusan..sesapa yg prihatin dn briman..pulaukan segala keluaran dr kumpulan utusan ni. cth utusan malaysia. kadang2 heran dgn sikap org berkuasa ni. dlm satu hal mcm membenci perkara2 maksiat..dr satu segi spt menyokong dan menggalakan perbuatan maksiat..dr satu segi brckp ttg masalah sosial org melayu..pd masa sama membiarkan perkara yg merosakkan akhlak org melayu..pilihan d tgn anda

Dari aku kecik sampai besar mmg aku geli ngan mjlah mangga, lagi2 gmbr shoot dlm kolam, dr laki smpai pompuan. konon seksi la nampak basah2. pastu ckgu skola ak pernah cakap ada makna disebalik nm 'mangga'. ms tu ak pikir antara mangga kunci ngn buah mangga je la,hehe

majalah tu takkan dibeli kalau tak ada pose macam tu.. mesti ada punya pose tepi kolam renang atau gambar berendam dalam kolam renang.. tak pernah baca majalah ni sebab yuks!!

memang x kan bli pun mag tu..
tapape.. sumpah..
cam mag playboy dah

nasib baek aku tak tengok...hahaha

naseb baek aku tak layan majalah mangga nih. baik layan majalah kreko. hee

Baru beli semalam, da keluar yang baru.?

aku sokong memel..buang karen je beli mangge..gosip je kejenye...duit melayang..dose pun bertambah..artis kite skang nie rase kalo tutup badan tak leh jadi faymes..sebab tue la dia nak tayang semuanya...aku pompuan..siyesly aku malu..walaupun orang lain yang buat..na'uzubillahimin zalik...

ini adalah majalah porno made in malaysia!

lah ada lagi majalah ni ingatkan dah pupus...masih camdulu lagi yer...poster dedah sana sini...huhhuhhu

mmg pose wajib dh..tepi kolam..kalu x, x boleh jd artis..tp ct nurhaliza xde gmbr mcm ni ok..hehe

hanyut bro............ kuat arus..!

dulu selalu gak layan mangga mase kecik2,, lps tu sejak2 masok form jijik plak tgk mangga. gambar dengan gossip tak ketahuan hala,,

dulu selalu gak layan mangga mase kecik2,, lps tu sejak2 masok form jijik plak tgk mangga. gambar dengan gossip tak ketahuan hala,,

tumpang malu...nak tunjuk kat sape la sume tu..benda yg kena tutup tu tutup..nak dedah bagi sume org tgk..haihh

tak suke sangat bace mange coz banyak tunjuk yang seksi. pastu xske kalau gambar lelaki yang mandi2 swiming pul tu. wek

Biar betul! Majalah ni boleh jual ker?

mana2 artis msok mangga WAJIB seksi kod . kna boikot ne majalah ne . ergh

sedh tgk kebnykkn melyu plk yg b'gmbr cm 2...
nk tunjuk sume yg ada...

mmg x ske mangga dr dulu..nampak sgt publisiti murahan..

ni majalah mangga ke majalah lucah.....

ruginye pernah terbeli majalah mangga dulu2 sebab waktu tu zaman internet dial - up...kat umah xde internet....

jd terbeli pelbagai majalah sbgai bahan bacaan...hahaha....

buang duit beli mangga...hahaha~

wah~!!
bahayer...
rpe2nyer ko pminat majalah ni ek~!!
haha..
beringgaks~!!

sabun di bilik mandi
sabun di bilik mandi
sabun di bilik mandi

tu baru artis MELAYU...agama, rata2 ISLAM...tp takat nama ja la...

nak jadi macam artis barat tapi kita bukan org barat....kita org timur...sedarler sikit diri tu

mangga memang macam tu pun.. ntah2 apa2.. versi playboy malaysia

setuju dgn Zuewairy dan retarded kitty...x penah beli pon mangga ni...tp kalau jumpa kat umah org, selak2 la jugak...

boleh digelar majalah playboy malaysia..

dieowng semua tak tahu malu..

haih~

tapi sy mnt ayu raudh!
ngeee~

kenapa tema majalah mangga selalu dekat swimming pool ek? =.="

kenape takde org yg boleh banned majalah ni ke hape?

adeh kebawahnya entry awak.. ingat ape tadi dah nak tekan pangkah dah. Rupenya entry awak ke bawah,



Well, artis memang kengkadang pakai seksi untuk mangga je. kat tempat lain okay je. Tapi tu lah, mana pendirian diorang?


.
.
.
.
XOXO, Chempaka Sari

MANGA aka PLAYBOY MALAYU

.
.
.
.
XOXO, Chempaka Sari

@Aslina btol2...xabeh2 amek gmbr kt swimming pool..

saya haramkan mangga & majalah yg seangkatannya utk bacaan dirumah...

ini majalah bodoh dari orang bodoh kepada si bodoh lain dengan isi2 bodoh. banyak bacaan ilmiah lain, tolong jangan mangga. ya saya tahu ada ruangan agama dalam mangga. plastik

pandangan saya, mereka bangga buat mcm tu.

editor,penerbit majalah mangga tu org bukan islam ke??(buat2 xtau)..klu islam ..mmg ''bagus'' sgtla..taksub sgt..da xtau halal haram.

[#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[#]PORN|awek bertudung telanjang
[#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


[#]PORN:pepek luncah awek
[#]PORN:luncah video terbaru
[#]PORN:gambar gambar luncah

[#]PORN:cerita rogol awek bertudung
[#]PORN:video rogol awek
[#]PORN:awek di rogol jejaka
[#]PORN:rogol awek melayu

[#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[#]PORN|Video bogel awek arab dance



[#]PORN|Awek kampung mandi bogel
[#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
[#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


[#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
[#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
[#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
[#]PORN|spy cam awek bogel

[#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
[#]PORN|awek bogel sangap batang
[#]PORN|Lucunya Malam Pertama

[#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
[#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
[#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
[#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

[#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
[#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
[#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

[#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung





















































































































































-❒- Cerita ngentot dewasa Seks Cewek Cantik Yang Kesepian.Cewek Jepang Putih Mulus Telanjang Bugil

-❒- Video Hot : Kelakuan Sepasang Abg Berkerudung Ditepi Pantai..Romantis & Hot.

-❒- Pesta Dugem : Trend Abg Jaman Sekarang.. Dunia Malam Jadi Primadona..??

-❒- Lelaki Sandakan Pontianak Bening Seksi bugil gaul.Koleksi Photo Hot & Bugil Abg Sma Yang Lagi Naik Daun.Mulus Susunya

-❒- Video Hot : Adegan Mesum Tyas Mirasih Dalam Kolam Renang..Mantap Cipokannya

-❒- Video Hot : Ngintip Sepasang Abg Ngentot di Hutan Belantara.

-❒- Senyuman Vagina : Senyuman Bibir Bagian Yang Manakah ini..?

-❒- Senyuman Manis Gadis Spg Bispak : Permainan Ranjang Yang Hot.

-❒- Kumpulan Gadis Manis Lagi pamer Susu Puting Mungil..Manis

-❒- Video Hot : Ngentot Hot Dalam Bilik warnet..Nekat Banget.

-❒- Koleksi Berbagai Gaya Ngentot Hot..mantap. Cara Membuat Wanita Terangsang Dengan Cepat

-❒- Adegan Ngentot Hot Miyabi yang Bikin Nafsu...Akhh Ughh

-❒- Maen Game : Koleksi Kelakuan Aneh Abg Maen Komputer Sambil Bugil.

-❒- Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

-❒- Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih.

-❒- Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.



★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
╔══╗═════╔╗═════
╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
═══════╚═╝═╚═╝══
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★



This Is My Facebook Link, Add Me If You Need A Good Friend

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...