Pages

Support Penaja

Friday, April 29, 2011

Gambar perkahwinan Diraja Prince Willian dan Kate Middleton

Posted by mykhalis On 11:18 PM 8 comments



















Inilah koleksi gambar Royal Wedding yang baru je tamat. Komen Khalis.. Prince ni memang keturunan rambut gugur ke ape? Muda-muda dah nak botak.. Sama cam bapak dia..

Pss// entry ini adalah untuk melayan SEO. mana tau kalau ada orang cari termasuk blog ni..wahahahha

8 comments:

tu lah, syg gler dah nak botak.
klw x mst lg hensem.
huhu. =)

layan entry seo~ hahahaa..
ah'ahh syg kan, muda2 g rmbut daa gugur.. hehhee..

dia dah tak sweet..xmacam dulu.. tak tengok pun sebab tak minat... heee

wedding yg kire glemer jgk la kan taon ni,.hurmm,.bg CN bese2 jep,.hehe,.congrates je la,.ckp lebih2 kang,bkn fhm,.keh3,.

sweetnya dieorg.moga berbahagialah..

kawen org berada ni simple2 jekk tp nice la..sweet jekk..tp org biasa yg kdg2 terover la pulekkk hihi

baru terfikir td, botak ke apa william ni..xpela, janji poket tebal.boleh gitu?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...