Gambar perkahwinan Diraja Prince Willian dan Kate Middleton



















Inilah koleksi gambar Royal Wedding yang baru je tamat. Komen Khalis.. Prince ni memang keturunan rambut gugur ke ape? Muda-muda dah nak botak.. Sama cam bapak dia..

Pss// entry ini adalah untuk melayan SEO. mana tau kalau ada orang cari termasuk blog ni..wahahahha

Comments

tu lah, syg gler dah nak botak.
klw x mst lg hensem.
huhu. =)
MiSzy DiaN said…
layan entry seo~ hahahaa..
ah'ahh syg kan, muda2 g rmbut daa gugur.. hehhee..
~~Ticer Wann~~ said…
dia dah tak sweet..xmacam dulu.. tak tengok pun sebab tak minat... heee
wedding yg kire glemer jgk la kan taon ni,.hurmm,.bg CN bese2 jep,.hehe,.congrates je la,.ckp lebih2 kang,bkn fhm,.keh3,.
Puan Kutu said…
sweetnya dieorg.moga berbahagialah..
[sutera kasih] said…
kawen org berada ni simple2 jekk tp nice la..sweet jekk..tp org biasa yg kdg2 terover la pulekkk hihi
mommie yuyu said…
baru terfikir td, botak ke apa william ni..xpela, janji poket tebal.boleh gitu?

Popular Posts