Pages

Support Penaja

Thursday, April 28, 2011

Kisah Seorang Gadis Suci

Posted by mykhalis On 5:36 PM 38 comments


Khalis merasakan inilah kisah paling romantik pernah Khalis dengar. Ianya mengisahkan seorang pelajar universiti di China. Nama, tempat dan masa Khalis bagi detail kemudian sebab nak tulis dengan feeling dulu ni.

Pada 8 mac lalu, iaitu hari wanita, Universiti membenarkan setiap pelajar wanita menulis dan menampal hajat mereka di papan kenyataan. Kiranya sebagai wishing list la. Seorang gadis naif ni, yang kiranya student barupun tulis..

My name is Zhang Mengqian, a grade one student, and I think I am attractive, but strangely I can’t find a boyfriend. However I believe in destiny. If you have the same wish, please come under my dormitory building and shout for my name in between 12:30 to 12:50 on March 11th, and I will observe you secretly up on the building. If you’re my type, I’ll come down to meet you.
Nak jadikan cerita, hari yang dinantipun tiba lah, gadis suci ni, berdebar-debarla kan.. Ada ke orang nak kat dia. Diapun mengintai la..

Sesungguhnya dia tak percaya apa yang dia lihat!!!




































Tanggal 11 Mac, hampir 2000 orang jejaka sedang menunggu di tempat yang dijanjikan. Walupun bukan semua berani menjerit nama awek nie, Tapi ianya cukup mengejutkan.. Maklumlah, semua lelaki mempunyai hajat yang sama!

Pengajarannya?? jangan berani cari pasal di tempat yang negara kekurangan wanita..Hehehhe

38 comments:

@= d = camne dia nak wat pemilihan kan?

dah penah baca kisah ni dulu. tapi memang betul. dan last2 dia tak keluar pun sebab takutkan keselamatan nya terancam. hiks

@sarah mohamad hahaha..pernah keluarke?khalis la terlambat? itula pasal..khalispun tak tau endingnya camne..malas nak google

cerita ni betol2 or main2 ek..... amazing giler... haha

woo, gila lah. haha.

satu je nak tanya, tu betul ke gmbar budak perempuan tu?

haha terkejut skali tgk rmai gileee

@sweet stalker kalau ikut pada sumber memang betul

@Fyqa
msti terkejut gile awek nie

wahh .. ramai tuuuuu . perhhhh !! macamana nak buat pilihan ni ?

Ada tak mana2 blogger aweks Malaysia yg ingin menyatakan hajat yg sedemikian dlm blog mereka???

@Ini Kisah Tia wahahaha.. ntahla..kalau ikut makluman..dia tak berani nak turun pun..hehe

@Koding amboi...gataiiii..kalau la ada...

sam tak caya jer..
Giler sungguh!! kalau saya pengsan dulu..,

@Mira iiya mesti pengsan sebab teruja kan?

@Miss Dill wahahah.. bukan senang situasi camni

perghhh! cerita betul ka ni khalis?

oemgeee ! sungguh mcm ni. kalau malaysia jadi tk ? HAHA

@KHRLHSYM buktinya telah disediakan sekali tue..hehe

@Khadija Sakaria mungkin ramai orang indonesia dan orang bangla yang gersang je kot..hehe

waaaaaaaaaaaa~

nak buat boleh x?

Miss Shikio single

hahahaha~ kena baling bom ngan mak lah jawabnya~ LOL~

ni kalau gadis suci dari kalangan blogger buat entry macam wishlist amoi ni ada ke tak repon yang serupa macam ni??..hoho,eh dah ada brung tweet...

Berebut-rebut para jejak. Wakakaka. :D

@Pendekar Laut kalau ada hajat hati memang nak join..tapi takut kantoi ngan bini..wahahha.. burung tu entahla..khalis nak guna twitterpun tak pandai

@Miss Tira haha..kegersangan..mesti berebut punye

mak aihh..
ramai kot..
konpem tak berani nak turun..

huiyyooo...

tapi kalo dier tak tulis dia attractive... atau tipu2 tulis dier cacat tang mana2 ke... agak2 ramai camtu tak yang datang??

amek ko..sekali dtg beribu2..nak tgok mcm mana..nak pilih mcm mn tuh..ahahaha...eyh kat china kekurangan wanita ek??~_~

ramai gile. nak try lah buat mcm ni. agak2 ade org datang tak. haha. msti tak ade. -_-

Wah, ramai gile kot..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...