Kisah Seorang Gadis Suci


Khalis merasakan inilah kisah paling romantik pernah Khalis dengar. Ianya mengisahkan seorang pelajar universiti di China. Nama, tempat dan masa Khalis bagi detail kemudian sebab nak tulis dengan feeling dulu ni.

Pada 8 mac lalu, iaitu hari wanita, Universiti membenarkan setiap pelajar wanita menulis dan menampal hajat mereka di papan kenyataan. Kiranya sebagai wishing list la. Seorang gadis naif ni, yang kiranya student barupun tulis..

My name is Zhang Mengqian, a grade one student, and I think I am attractive, but strangely I can’t find a boyfriend. However I believe in destiny. If you have the same wish, please come under my dormitory building and shout for my name in between 12:30 to 12:50 on March 11th, and I will observe you secretly up on the building. If you’re my type, I’ll come down to meet you.
Nak jadikan cerita, hari yang dinantipun tiba lah, gadis suci ni, berdebar-debarla kan.. Ada ke orang nak kat dia. Diapun mengintai la..

Sesungguhnya dia tak percaya apa yang dia lihat!!!




































Tanggal 11 Mac, hampir 2000 orang jejaka sedang menunggu di tempat yang dijanjikan. Walupun bukan semua berani menjerit nama awek nie, Tapi ianya cukup mengejutkan.. Maklumlah, semua lelaki mempunyai hajat yang sama!

Pengajarannya?? jangan berani cari pasal di tempat yang negara kekurangan wanita..Hehehhe

Comments

= d = said…
wow..
ramai nye...
:)
hahaha.. ramainye! menarik!
[sutera kasih] said…
biar betul???????huhu
mykhalis said…
@= d = camne dia nak wat pemilihan kan?
sarah mohamad said…
dah penah baca kisah ni dulu. tapi memang betul. dan last2 dia tak keluar pun sebab takutkan keselamatan nya terancam. hiks
mykhalis said…
@sarah mohamad hahaha..pernah keluarke?khalis la terlambat? itula pasal..khalispun tak tau endingnya camne..malas nak google
cerita ni betol2 or main2 ek..... amazing giler... haha
Anonymous said…
woo, gila lah. haha.

satu je nak tanya, tu betul ke gmbar budak perempuan tu?
Fyqa said…
haha terkejut skali tgk rmai gileee
mykhalis said…
@sweet stalker kalau ikut pada sumber memang betul
mykhalis said…
@Fyqa
msti terkejut gile awek nie
Ini Kisah Tia said…
wahh .. ramai tuuuuu . perhhhh !! macamana nak buat pilihan ni ?
Koding said…
Ada tak mana2 blogger aweks Malaysia yg ingin menyatakan hajat yg sedemikian dlm blog mereka???
mykhalis said…
@Ini Kisah Tia wahahaha.. ntahla..kalau ikut makluman..dia tak berani nak turun pun..hehe
mykhalis said…
@Koding amboi...gataiiii..kalau la ada...
Mira iiya said…
sam tak caya jer..
Giler sungguh!! kalau saya pengsan dulu..,
Miss Dill said…
haha! macam2.

Miss Dill^^
mykhalis said…
@Mira iiya mesti pengsan sebab teruja kan?
mykhalis said…
@Miss Dill wahahah.. bukan senang situasi camni
KHRLHSYM said…
perghhh! cerita betul ka ni khalis?
Khadija Sakaria said…
oemgeee ! sungguh mcm ni. kalau malaysia jadi tk ? HAHA
mykhalis said…
@KHRLHSYM buktinya telah disediakan sekali tue..hehe
mykhalis said…
@Khadija Sakaria mungkin ramai orang indonesia dan orang bangla yang gersang je kot..hehe
Miss Shikio said…
waaaaaaaaaaaa~

nak buat boleh x?

Miss Shikio single

hahahaha~ kena baling bom ngan mak lah jawabnya~ LOL~
Pendekar Laut said…
ni kalau gadis suci dari kalangan blogger buat entry macam wishlist amoi ni ada ke tak repon yang serupa macam ni??..hoho,eh dah ada brung tweet...
Anonymous said…
Berebut-rebut para jejak. Wakakaka. :D
mykhalis said…
@Pendekar Laut kalau ada hajat hati memang nak join..tapi takut kantoi ngan bini..wahahha.. burung tu entahla..khalis nak guna twitterpun tak pandai
mykhalis said…
@Miss Tira haha..kegersangan..mesti berebut punye
kucarkacir said…
mak aihh..
ramai kot..
konpem tak berani nak turun..
Aslina said…
huiyyooo...

tapi kalo dier tak tulis dia attractive... atau tipu2 tulis dier cacat tang mana2 ke... agak2 ramai camtu tak yang datang??
FurBall said…
amek ko..sekali dtg beribu2..nak tgok mcm mana..nak pilih mcm mn tuh..ahahaha...eyh kat china kekurangan wanita ek??~_~
| cik azeya | said…
ramai gile. nak try lah buat mcm ni. agak2 ade org datang tak. haha. msti tak ade. -_-
sha said…
Wah, ramai gile kot..

Popular Posts