Pages

Support Penaja

Thursday, April 28, 2011

Budak asrama tidur malam tak pakai baju?laki ke perempuan?

Posted by mykhalis On 3:48 AM 30 comments

Inikah pengalaman di asrama dulu, apela semua tak pakai baju..mujur yang hujung sekali pakai cukup lengkap selimut putih..

hehhe..apala budak laki tido tak pakai baju..hampehh je

30 comments:

haha... ade yg agi dasat.. tdo langsung x pki bju...=.=!

Ish ish. Siapa laa tangkap gambar ni. Mesti sengaja buat-buat ni nak takutkan orang duduk asrama. Alahai. Haha.

stndart lelaki,kalo tido pakai baju bukan lelaki laaaa kot.

hahaha.. yang jadi hantu pocong tu ape kejadahnye... haha

sume x pakai baju kecuali yang hujung 2...sOpan je...tutup sume...hehehehe

uishh seramnye tgk yg hujung tu..

ini buat2 ke atau memang real??

banyak kali da dapat gambar ni...

ada yang cakap dorang saje sebab tau warden datang nak tangkap gamba...

wat saspen sikit...

eh silap... warden wat spotcheck...

pocong!!!!

saja main2 ka tu?

hahahah~

mak oii..steady je die baring kt situ..hehe :)

@~~Ticer Wann~~ nasibla..pukul 4 pagi ke tengok nie?

@Fyqa
memag nak bagi terkejut gile

@Miss Tira itula pasal..berani nak wat main2

@mykhalis ye la..pukul 4 pagi... memula tak perasan pastu boleh pulak g tenung lama-lama gambar tu...

Kalau asrama pasang ekon..
Mesti diorang pakai baju...

nasib baik kat asrama perempuan pakai baju..hehehe

makkkkkkkkk,tkut tkut,.huhu,..cmne la klu ade yg tnjuk gmbr asrma pmpuan,.ngan rmbut mnggerbangnye,.bju tido lg,.hishh,xbley cite,.sensitip,.hehe,.

hayya...ade btol mle lerr..hehe

Haha..setuju tu.sapa tido pakai baju tu bukan lelaki..Alang2 tu,sy jemput tuan punya blog n tetamu2 blog ni,yuk watch n k0men VIDEO2 sy b'karaoke/main gitar (kalau ada yg pakai boxer je n tak pakai baju tu,maaf la..hehe..) di laman YouTube sy.. Ni link nye, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...