Budak asrama tidur malam tak pakai baju?laki ke perempuan?

Inikah pengalaman di asrama dulu, apela semua tak pakai baju..mujur yang hujung sekali pakai cukup lengkap selimut putih..

hehhe..apala budak laki tido tak pakai baju..hampehh je

Comments

haha... ade yg agi dasat.. tdo langsung x pki bju...=.=!
Anonymous said…
Ish ish. Siapa laa tangkap gambar ni. Mesti sengaja buat-buat ni nak takutkan orang duduk asrama. Alahai. Haha.
rara pinkmafia said…
stndart lelaki,kalo tido pakai baju bukan lelaki laaaa kot.
hahaha.. yang jadi hantu pocong tu ape kejadahnye... haha
mOon jOhari said…
sume x pakai baju kecuali yang hujung 2...sOpan je...tutup sume...hehehehe
Cik TeN10 said…
uishh seramnye tgk yg hujung tu..
Aslina said…
ini buat2 ke atau memang real??

banyak kali da dapat gambar ni...

ada yang cakap dorang saje sebab tau warden datang nak tangkap gamba...

wat saspen sikit...
Aslina said…
eh silap... warden wat spotcheck...
chentaNUYU said…
waaaaaa hantu pocong huhu
Miss Shikio said…
pocong!!!!

saja main2 ka tu?

hahahah~
nelly said…
ada yang temankan ~
Dayana Aj said…
mak oii..steady je die baring kt situ..hehe :)
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ nasibla..pukul 4 pagi ke tengok nie?
mykhalis said…
@Fyqa
memag nak bagi terkejut gile
mykhalis said…
@Miss Tira itula pasal..berani nak wat main2
mykhalis said…
@rara pinkmafia ishh..mana ada..ada je lengkap
mykhalis said…
@mOon jOhariitulah..muka je bagi bukak
~~Ticer Wann~~ said…
@mykhalis ye la..pukul 4 pagi... memula tak perasan pastu boleh pulak g tenung lama-lama gambar tu...
Koding said…
Kalau asrama pasang ekon..
Mesti diorang pakai baju...
[sutera kasih] said…
eeeeeeee pocong !!! hehe
kucarkacir said…
nasib baik kat asrama perempuan pakai baju..hehehe
makkkkkkkkk,tkut tkut,.huhu,..cmne la klu ade yg tnjuk gmbr asrma pmpuan,.ngan rmbut mnggerbangnye,.bju tido lg,.hishh,xbley cite,.sensitip,.hehe,.
amny said…
hayya...ade btol mle lerr..hehe
Anonymous said…
Haha..setuju tu.sapa tido pakai baju tu bukan lelaki..Alang2 tu,sy jemput tuan punya blog n tetamu2 blog ni,yuk watch n k0men VIDEO2 sy b'karaoke/main gitar (kalau ada yg pakai boxer je n tak pakai baju tu,maaf la..hehe..) di laman YouTube sy.. Ni link nye, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

Popular Posts