Pages

Support Penaja

Tuesday, April 26, 2011

Rekaan katil yang menarik

Posted by mykhalis On 2:45 PM 55 comments

Dah lama sangat tak kongsi peralatan-peralatan yang menarik lagi cool kat blog nie. Hehhee.. Maklumlah, blog carca marba ni bukan ada tema khas pun..semua leh kasi taruk.Asalkan anda seronok membacanya udah le..

Khalis ada tengok banyak jugak design katil. Even masa nak kahwin dulu, kerana terlalu kedekut nak beli set katil berharga rm1500.00,Khalis mencadangkan pada mak dan abah agar gunakan batu bata sebagai katil dan ditengah2 isi je surat khabar banyak2..rasanya kos tak sampai rm250. Terus kena terajang ngan mak sebab katil pun kedekut nak beli..

Itu kisah nak kahwin la.. So,korang rancangla perbelanjaan berhemah jugak k?Duit zaman sekarang nilainya murah,, nak dapat payah. Tak percaya..pergi ke pasar bawak rm50.00. Tengok apa barang dapat.. maybe ayam sekor dan milo 2kg setin..

Facebook ada, playbook ada.. ini dah ada bedbook.. cool beb

Khalis tak tau star craft or star wars yang akan minat katil nie.. so nerd

tak taula kenapa..terpikat btul ngan katil sandwich nie,..sebelum ni Khalis ada bagi tunjuk katil burger kan?

Maybe inilah sebenarnya yang Khalis mahukan.. So cute n adorable.. katil berbentik sarang

Tak taula nak kategorikan ini jenis ape, kalau boleh slide takper la jugak.. tapi budak2 mesti suka nie
So? camne?? sudah ada pilihan masing??? Duit cukup? Courth Mammorth ( kot maut ) memang takde jual katil2 nie kot.. Ikeapun takde..

55 comments:

haha amazing abes.
yg sangkar tu best

alahaiii.. berkenan plak cikmoon kat katil sarang burung tu..hehe

cantik yang sarang burung tu. cool giler.

yg bedbook tu xyah beli selimut da..

Yana nak dalam sangkar punya.. best2.. haha..

yg sandwich tuh buat CB nitemare jek!hahahah.. :D

yg buku tu unik and menarik !!

yg sandwich tu sesuai utk org yg kuat makan .. hihi =.=

yg bird nest tu pn comel !!

tp yg design mcm roler coaster tu tak bpe sesuai.. cne la nk tdo tuh.. kl jatuh silap2 patah pinggang.. huhu

tengok je gambar katil terus je rasa nak tidur.. hihihi

@Fyqa
khalispun minat gila baban ngn bentuk sangkar..

@KHRLHSYM huiihhh..ramai minat yang sangkar rupanya

@GeminiGurlz tau takpe.. dah sedia ada dah

@Cik TeN10 yang roller coaster paling susah orang nak beli rasanya..yerla.. tinggi tue

@~~Ticer Wann~~amboi..takkan tak cukup 1 katil je?

sarang burung tu gila comey... haha

suke ar bedbook..
kat mane nak bli ea??
hahah

bro.bro suke bg piccy yg saye rasa geram.nk jugak katil buku tu.

entah lena ke x tido nanti.

nak katil yang macam sarang burung tu

hahahah~

kang tetiba burung helang datang singgah hahahha~

suke ngan katil roller coaster tu... luas siket nak tido... hahaha

sebelum tidur main roller coaster dlu

yuyu cuma katil bedbook dgn katil yang mcm burger ke apa tu?selesa sungguh..jap la, nak berangan

nk lending kt katil ala2 sarang burung tu..uwaaaaaaaa

@~nsar~ haha..kalaula ada baju burung kan?

@= d = hehe..tak tau..kena buat sendiri kot

@rara pinkmafia itu belum saya taruk gambar saya tue..lagi geram..hehe

@kucarkacirtak taula kalau tak lena..khalis dah lena bebeno dah

@Pendekar Laut yke?kalau boleh meluncur bestla jugak

@mommie yuyusandwich la..hhe.. mesti tido rasa kenyang jhe

@queen aida hahaha.. boleh2..memang selesa tue

kalau Nuyu neh mesti tido lama2 neh haha

Pernah dengar tak...
Michael Jackson ada katil btk keranda..

y macam sarang burung 2 best gler... wahh.. nak beli macam 2 r.. penat2 landing j dalam 2.. p klu stiap hari dlm 2 tak sakit tngkuk ke en khalis.. hahaha

@dayang kire terus terpikat arr nie

@Ibnushukran jagn di tanya..khalisoun tak try lagik nie..

Geramnya dengan katil sarang burung tu. ^^

katil sandwich tu cool,katilsarang burungcomel,katil yg last tu nk tido ker nak main gelungsur???

nak katil yg mcm sarang burung tu ..kt ne ek nk bli?..hehe

nest bed tu siyes cool,..nmpk sgt empok,dn selese ye bile tido,.dh xreti2 nk bgn dh,.hahahah,.best2,..khalis,tolong la hdiahkn,ni asik tnjuk je,..keh3,..

@Puan Kutu wahahha..kalaula boleh gelungsur..

@Reena
blh wat tempahan khas ngan khalis

perrrhh..cantikk rr!!

@mykhalis tak cukup la.. hoho... dah bekenan kesemuanya apa leh buat

yg last n 2nd last x best..x dpt nk guling2..pagi2 bgn msti da kt bwh..hehe :))

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...