Pages

Support Penaja

Monday, April 25, 2011

Askar Sniper dan teknik invisible

Posted by mykhalis On 3:15 PM 30 comments

Kalau main game combat, Khalis paling suka jadi sniper.. Memahami arah angin, pecutan kecerunan.. Perghh,,, Rasa bijakje.. Kalau nak jadi berani kenala pilih jadi combat.Serang berdepan.. Kalau ada awekawek yang tak tahu apa itu sniper,, camni. Sniper nie askar yang menempak dari jarak jauh. Berapa jauh? Bergantung pada jenis senjata la jugak..

Cerita Sniper paling tak logik boleh tengok lakonan Angelin Jolie.. Wanted.. Serius penipu,,

Jom tengok penyamaran berkesan








Memang diorang kena menyesuaikan diri dengan keadaan sekeliling arr.. Tapi bukan sniper sahaja..Hampir semua askar mempunyai uniform yang bersesuaian dengan persekitan supaya sukar dilihat oleh musuh.

30 comments:

aiyak.tak suke perang2 cm ni. =( smlm tgk cite apa dosaku. elain daily tu.seday tol.jepun kejam.

terbaikk...mmg ssh nk pasan...

erkkk...nape tiba2 ase geli tengok ...

@rara pinkmafia mana ada orang suka perang..penjual senjata je yg suka

@mOon jOhari khalispun pelik gak..camne leh geli nie?

sama lah.sy pun game combat suka main sniper je.merangkak2 atas bumbung, aim kepala, bang!

msti amik masa yg lama nak menyesuaikan diri kat persekitaran kan?

huhu..teringat kenangan masa join askar wataniah... kena wat penyamaran.. muka pown dah sepesen jerk semua...huhu

khalis.. gua salu tgk teknik penyamaran kat anime.. naruto.. hehe...

yang kat atas tu mantab....

hahaha.. ni memang susah nak cam la ni.. scary pun ada dah muka diorng ni.. hehe

macam hantu pun ade gak
geli..

uittt..memang susah nak prasan ek..hehe

hai khalis..apa kabo??

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/bila-rinduku-jenguk-blogmu.html

@Inspirationalefeks amboii..tu statement awek2 je..hehe

@kucarkacir mereka kena rasa cam diri mereka tue alam sekeliling gamaknya

@Anonymous itu nak bagi berdarah hidung blh la

@puteri ain muke pun mmg ready nak minum darah punyer

@athirahzaki haha..takkan nak muka cam justin beaber pulak

@qasehraihan kalau seang nnt orang tembak kepala

Tak suka sniper ni. Tembak curi. Tapi walau bagaimanapun mereka penting juga untuk pertahanan sesebuah negara.

setuju,,.
saya suke sniper walaupun saya bukan best shooter...
tapi mg la lau dalam askar penyamaran adalah penting di medan...
da penat da merasa tiap2 tahun kena menyamar je lau pi annual camp..
paling tak tahan time kat kubu perthanan mane nak samarkan kubu kite...
hmm rase cam amik pokok rase bersalah plak pada alam...
heee..
sekadar berkongsi pengalaman...

tapi sniper sgt best..
tabik spring la sape yang heabta sniper tu..
lau g video game main gak shot2 tu..

macam berat je baju yang dipakai tu . nanti nak berlari tak ke haru tu ?

Waahahaha.. Aku pun minat ngan sniper nih.. Sangat style.. Aku pernah buat entry pasal minat aku pada military, dalam entry tu aku ada letak pic sniper tengah menyorok.. Nak tgk, sila klik entry yang bertajuk Saya ada dimana-mana nih haa.. Orite..

Bukan sahaja teknik penyamaran yang berkesan tetapi yang menakutkan juga....
'Tolong!! Pokok bergerak!"

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...