Pages

Support Penaja

Saturday, April 30, 2011

Puteri -puteri tercantik dari seluruh dunia

Posted by mykhalis On 12:30 PM 35 comments

Khalis sebenarnya ambik dari page mat salleh.. Tapi persoalan yang timbul kenapa Khalis tak kenal seorangpun puteri raja kat Malaysia nie. Bukan nak mengorat ke ape ke, tapi nak juga tahu puteri-puteri dari darah bangsawan Melayu.

Jadi mungkis list ni sesuai untuk international jerla. Yerla, kebanyakan mereka glemer dan pandai menunjuk-nunjuk. Mungkin puteri-puteri raja di Malaysia nie pemalu dan sopan santun. Maka mereka sorokkan identiti mereka.. Siapa tahu?

List ni mestila memasukkan Kate Middleton.. tak tahu? Bagus.. Blog Khalis memang nak berkongsi dengan siapa-siapa yang tak tahu. Kate ni kiranya orang kebanyakan yang bertuah kerana mengahwini seorang putera raja yang bakal memegang tampuk pemerintahan England.. Siapa lagi Kalau bukan si botak Prince William..

Princess Diana

Princess Kate Middleton

Princess Grace

Princess Madeliene
Ramai lagi lawa-lawa, tapi ada yang dah jadi Queen,, tak boleh la nak masuk list nie..

35 comments:

bestnye dapat kawen ngan ank raja..tp lagi best kalau dapat jadi puteri raja..ai,,,haha

cun2 je sume....high taste kerabat diraja ni..

dapat kawin ngan anak dy pun jadi lahhh..hahaha

masih terbayang-bayangkan lagi baju kawhin kate yang lawa tu~~ :D

puteri raja mane la ek yang nak kawen ngan aku :)

saya bersyukur jd org biasa sbb sy bebas nk buat apa saja hihi

*muka princess kate seiras dgn mak mrtuan dia kan hehe

puteri grace tu dr mana...;)..aah kan puteri2 kat mesia x penah tau pun..

ada sorang lg.puteri rania...lawa gak :)

saya ni boleh kira sbg anak raja tak? :P

harap puteri cantik ni melamar aku. kecuali yang sudah terkubur itu. hehe

Mendiang Puteri Diana adalah seorang puteri yang berjiwa rakyat. Tiada peganti seumpanya. Huu, sedih dengan kisah tragis yang menimpa mendiang.

P/s: Miss Tira ada convocation hari ini. Jadi Bro Ery menjalankan tugas Blog Walking.

@Ai Ni.. amboii..tapi sape yg taknak kan?

@Wanie Affandi maklumlah..hidup mewah..nak wat camne

@Far8 budak baik kena lembutkan lidah speaking arr lepas nie

@farah
lawa tapi tak mengkagumkan

@[sutera kasih] itula pasal..anak mesti pilih muka cam mak

@najihatussolehah puteri grace?hehe,,khalis tak googlepun.. tapi puteri raja kira semua low profile kan?

@chii
puteri rania bukan iklan kosmetik ke?

@KHRLHSYM hehhe.. diorang kena belajar sastera melayu dulu

@Bro Ery tapi khalis ingat skandal dia ngan dodi al fayed je

alaa , mesti susah jadi puteri . yerlaa , nak ke mana-mana mesti ada yang ikut . risiko kena culik pun tinggiiiii .

gojes2 sume puteri2 ni..apela aktivti dorang seharian kan..hehe...leh plak pk bende ni..best betol kan kalo dapat kawen ngan anak raja.tapi taknak la terperap kat dalam istana je..huhuu

@Ini Kisah Tia yerla..tapi sape la berani nak culik puteri raja?

@cikida ini banyak tengok dvd nie.. hehe.. takdela..diorang kebanyakannya aktif dengan persatuan

kenal kate dgn princess diana je
yg lain tu dr mana??

suka lady D... sangat gorgeous!

2 org je knal,.yg lain xbape,.hehe,.

Khalis.. pasni cari putera plak eh.. hehe... nak ngorat la.. :P hahaha...

siapa yg sedang cari puteri raja atau putera raja tu, depan rumah akak ada sorang...anak si rajagopal

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...