Produk lucu dan pelik sempena perkahwinan Prince William dan Kate Middleton

Ada yang ternanti-nanti majlis perkahwinan abad ini? Perkahwinan anak raja yang pernah menghantar askar untuk menawan tanah melayu? Tapi itu sejarah silam. Sedangkan Jepun pernah tawan kitapun kita boleh belajar dari mereka.

Perkahwinan ini digemburkan sebagai perkahwinan paling hebat. Maklumlah, siapa yang tak mahu melihat anak Princess Diana kahwin.

Sempena dengan majlis gilang gemilang ini, banyak pihak mengambil kesempatan untuk menjual produk2 berasaskan mereka. Yerla, sedangkan perlawanan akhir Champion League kat wimbledon nanti antara MU dan Barcalonapun pasangan ini akan hadir( MU  dah kompom ke final dah,, wajib!!)

pizza

peti ais

takkan tak tahu..ape ar

beg muntah ke nie?

bekas tea

anak patung dan cincin perkahwinan

kad subway

tandas mini

beer

lego menggambarkan suasana

pinggan mangkuk

buku memadan kan baju
 Ada tak barang yang korang rasa best??bukan selalu tengok perkahwinan hebat camnie

Comments

mas saari said…
kat mangkuk tandas pun ada gambar diaorang....huhuhuhu
Miss Shikio said…
bekas tea tu comeyyy

syok noh jadi kerabat diraja

hahahah~
Pendekar Laut said…
oh no,ada jugak yang no 3 buatan kerabat diraja ya..haha
sweet stalker said…
buku memadankan baju dan mangkuk tandas tu mmg tak boleh blahh..

nad yg anak patung tu mmg sweet. comel gila! heee ;)
kucarkacir said…
kat jamban tu pun ade muke diorg..
ade ke yg nak ?
puteri ain said…
uishh sampai kat jamban pun ada.. dasyattttt .. hehe
hehe yg buku main pasang baju tu best!
~~Ticer Wann~~ said…
mangkuk tandas ada muka dorang? hahaha perli ke apa tuh?
Encik MamaT said…
khalis... tak adil.. crown jewels tu ko tak tulis menda ape... hehe
Cik TeN10 said…
uihhh sampai ke mangkuk tandas.. dasyat betul diorg ni..
Encik MamaT said…
khalis.. gua pernah terdengar.. yang jepun datang tanah melayu bukan utk menjajah.. tetapi utk membangkitkan semangat warga asia utk berjuang menentang penjajah...
mykhalis said…
@mas saari hahaha..nak buat menganjing agaknya
mykhalis said…
@Miss Shikio still suruh mak miss shikio berdoa kawen dengan anak raja lagik ke?
mykhalis said…
@Pendekar Laut super getah lembut agaknya
mykhalis said…
@sweet stalker kenangan masa kanak2 tue
mykhalis said…
@kucarkacir kalau di simpan dan ada nilai mengapa tidak?
mykhalis said…
@puteri ain ramai betul orang pelik yang ini kan?
mykhalis said…
@Inspirationalefeks ko memang orang seni la efek
mykhalis said…
@Fyqa
macam2yang kasi taruk dalam nie
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine yang lego? sebab menggambarkan suasana agaknya
mykhalis said…
@Encik MamaT mereka menggunakan alasan asia untuk orang asia.. tapi apa kebangkitan yang mereka buat? Khalis sebab mak khalis mengajar sejarah dah 30 tahun++, masa kecik2 selalu la mak cerita kan..
nida husna said…
kat mangkuk tands pon ada jugak..parah2
Reena said…
dorg mmg taksub prince dorang nk kwin..huhuhu
chii said…
x sabar nantikan perkahwinan diraja yg gilang gemilang..hari jumaat ni..

besar sungguh kan pengaruh mereka berdua pada dunia :)
kat toilet tuu tak menahan LOl
Mischelle said…
dpd buang duit buat kawin besar-besaran, baik derma kat org yg memerlukan. Bersederhanalah dlm segala hal. Anyway, duit rakyat juga tu.
chentaNUYU said…
menganjing jer mangkuk tandas tu ada gmbr diaorang haha
~nsar~ said…
memang tak tau apa beanda.. crown jewl... sourvenier edition lagi.. sabun cuci muka ek???

Popular Posts