Pages

Support Penaja

Wednesday, April 27, 2011

Produk lucu dan pelik sempena perkahwinan Prince William dan Kate Middleton

Posted by mykhalis On 7:45 PM 31 comments

Ada yang ternanti-nanti majlis perkahwinan abad ini? Perkahwinan anak raja yang pernah menghantar askar untuk menawan tanah melayu? Tapi itu sejarah silam. Sedangkan Jepun pernah tawan kitapun kita boleh belajar dari mereka.

Perkahwinan ini digemburkan sebagai perkahwinan paling hebat. Maklumlah, siapa yang tak mahu melihat anak Princess Diana kahwin.

Sempena dengan majlis gilang gemilang ini, banyak pihak mengambil kesempatan untuk menjual produk2 berasaskan mereka. Yerla, sedangkan perlawanan akhir Champion League kat wimbledon nanti antara MU dan Barcalonapun pasangan ini akan hadir( MU  dah kompom ke final dah,, wajib!!)

pizza

peti ais

takkan tak tahu..ape ar

beg muntah ke nie?

bekas tea

anak patung dan cincin perkahwinan

kad subway

tandas mini

beer

lego menggambarkan suasana

pinggan mangkuk

buku memadan kan baju
 Ada tak barang yang korang rasa best??bukan selalu tengok perkahwinan hebat camnie

31 comments:

kat mangkuk tandas pun ada gambar diaorang....huhuhuhu

bekas tea tu comeyyy

syok noh jadi kerabat diraja

hahahah~

oh no,ada jugak yang no 3 buatan kerabat diraja ya..haha

buku memadankan baju dan mangkuk tandas tu mmg tak boleh blahh..

nad yg anak patung tu mmg sweet. comel gila! heee ;)

kat jamban tu pun ade muke diorg..
ade ke yg nak ?

uishh sampai kat jamban pun ada.. dasyattttt .. hehe

hehe yg buku main pasang baju tu best!

mangkuk tandas ada muka dorang? hahaha perli ke apa tuh?

khalis... tak adil.. crown jewels tu ko tak tulis menda ape... hehe

uihhh sampai ke mangkuk tandas.. dasyat betul diorg ni..

khalis.. gua pernah terdengar.. yang jepun datang tanah melayu bukan utk menjajah.. tetapi utk membangkitkan semangat warga asia utk berjuang menentang penjajah...

@mas saari hahaha..nak buat menganjing agaknya

@Miss Shikio still suruh mak miss shikio berdoa kawen dengan anak raja lagik ke?

@kucarkacir kalau di simpan dan ada nilai mengapa tidak?

@puteri ain ramai betul orang pelik yang ini kan?

@Fyqa
macam2yang kasi taruk dalam nie

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine yang lego? sebab menggambarkan suasana agaknya

@Encik MamaT mereka menggunakan alasan asia untuk orang asia.. tapi apa kebangkitan yang mereka buat? Khalis sebab mak khalis mengajar sejarah dah 30 tahun++, masa kecik2 selalu la mak cerita kan..

kat mangkuk tands pon ada jugak..parah2

dorg mmg taksub prince dorang nk kwin..huhuhu

x sabar nantikan perkahwinan diraja yg gilang gemilang..hari jumaat ni..

besar sungguh kan pengaruh mereka berdua pada dunia :)

dpd buang duit buat kawin besar-besaran, baik derma kat org yg memerlukan. Bersederhanalah dlm segala hal. Anyway, duit rakyat juga tu.

menganjing jer mangkuk tandas tu ada gmbr diaorang haha

memang tak tau apa beanda.. crown jewl... sourvenier edition lagi.. sabun cuci muka ek???

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...