Kapal layar disertakan dengan kereta sport

Jika kita tengok koleksi-koleksi "mainan" billionaire di dunia, mereka bersaing untuk menunjukkan koleksi masing-masing. Dari jet peribadi. kapal selam, kapal angkasa sekalipun. Malahan, pernah Khalis bercuti di Pulau Tioman, ketika kami naik bot untuk kesebuah pulau, sebuah kapal layar di tengag berhenti agak jauh. Tak lama selepas itu, turunlah  5  6 bijik jet ski.. Perghhh.. Kaya sungguh mereka itu..

Jom tengok sebuah kapal layan mewah yang ada tempat ruang kereta sport di dalam ruangnya. Maklumlah, jika anda beli kapal layar ni, sebuah kereta sport yang warna nya sebijik dengan pilihan anda akan disertakan PERCUMA!! siapa taknak..kan?? Memang Khalis terpaksa merancang perbelanjaan selama - lamanya untuk merasa nikmat naik kapal layar macam ni kot?






Huihhh..rasa nak pergi ke lauan drive je kereta masuk kapal layar.. Dah mabuk laut parking terus ada kereta nak bawak bersiar-siar.. Dunia  duniaaa

Comments

rara pinkmafia said…
eeeiiii sy takut la tgk kete mcm ni.mcm menyeramkan..mcm kete batman jeee.
yatie Awang said…
kalaulah dapat tak yah beli rumah dahhhh....duk kat dalam tu je...
Miss Shikio said…
wahhh! kalau jual 50 biji kereta wira belum tentu mampu sewa kapal layar ni

hahahhaha~
Koding said…
Khalis...
Nanti bila dh jutawan n ada kpl lyr sendiri...
Di samping ada ruang utk kereta spot n jet ski...
Jgn lupa sediakan ruang solat skali...

p/s: n ajak kitorg njoy sama2...
Fyqa said…
msty hrga beriban berjuta .kompem tak mampu. mampu nganga je tgk. haha
pakDin said…
benda ni dah lama khalis sbb ada blog dah lama post pasal citer ni..huhu
Miss Tira said…
Apa de hal dengan kereta percuma tu. Sebab kapal tu lagi mahal berpuluh kali ganda dari kereta tu. Huhu. Kalau laa ada kapal ni nampak gaya duduk kat laut je laa. :D
Zikri Husaini said…
nampak mewah semuanya tuh... isk2... tapi duduk laut tetap boring ..huhu
nelly said…
aiseyman ! hebat !!
Pendekar Laut said…
ni kalau tenggelam dalam laut,conform jadi harta karun
~~Ticer Wann~~ said…
isk..khalis cepat la beli sebijik... boleh tumpang naik
Cik Sue said…
dpt sebijik nih best...terus menetap dlm nih jer la... =D
atiey azha said…
huihhhhh . mewah seh . aish ! macam seronok lah pulak ..
GiveAsh said…
wah mewah sungguh..dalam mimpi je la aku blh dapat..haha
Ayie said…
ada taka beli kereta, dapat free kapal layar..?? baru la bes.. HAHAHA
amny said…
perrhh..canggihnyee!!
mas saari said…
fuyoohhh... ni kena kawin ngan donald trump ni, baru leh dpt!

Popular Posts