Kereta Ferrari Mainan Paling Detail pembuatannya

Quick post here. Jom zasss gambar2.. taula betapa terperincinye kereta nie




















Mini Replica Of Ferrari F4.. Detail gile

Comments

MiSzy DiaN said…
unik nya~ kecik2 mcm tu msti harga mahal.. kompom~ nama pn daa ferarri hehe
~~Ticer Wann~~ said…
replica ja dah macam ni punya detail?
saya YANA said…
semua nak lengkap.. haha...
adwafarahin said…
fuuuyyyooo! giler la, mmg teliti habes tu
Miss Shikio said…
perggghhh!

kereta kecik cm ni pon detail yang amat!!!
Pemuda Haparan said…
jimat minyak kete nie.. harga minyak naik pun tak trasa....huuu~~
Fyqa said…
umangaiiiii. complicated sngguh.
kucarkacir said…
keciknyaaaaa..
rabun mata nk tgk..
ieyla said…
nak sebijik :)
Far8 budak baik said…
pehh satu per satu dy wat..
kagummm..patut mahal gile..
kering duit beli
bukan boleh naik pun ahaha
puteri ain said…
yang kecik pun complicated yang besar punya macam mana la ek
Anonymous said…
Wow cool. Gila kentang pembuatannya. Enjinnya semua kecik-kecik tu tapi spesifikasinya semua sama. Dan yang penting sekali semua berfungsi seperti kereta betul.
Koding said…
Berapa harganya??
Mesti mahal mahal kereta ferari yang besar jugak...
mykhalis said…
@MiSzy DiaN mesti mahal punyr..detail je
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ kalau dah minat sepenuh hati camtula
mykhalis said…
@saya YANA siap ada tempat kunci tue
mykhalis said…
@adwafarahin wahahha..tak terjual agaknya nie
mykhalis said…
@Miss Shikio memang dah minat gila agaknya
mykhalis said…
@Pemuda Haparan wahahha..taktaula guna minyak
mykhalis said…
@Fyqa
sehabis detail tue
mykhalis said…
@rara pinkmafia gila la kot..sampai sanggup berhabis
mykhalis said…
@ieyla
nak sebijik?Khalis mintakpun tak dapat tau
mykhalis said…
@C.M.A @ CikMoonAdnan dah kire paling teliti dah nie
mykhalis said…
@Far8 budak baik nak bagi menunjuk2 je agaknya
mykhalis said…
@puteri ain yang beso mujur leh nampak jelas
mykhalis said…
@Miss Tira ahhaha.. taktaula dia wat kajian camne
mykhalis said…
@Koding kalau detail cmni mesti gila baban mahal nie
athirahzaki said…
cool!
mesti susah gile nak buat tuh
mOon jOhari said…
argghhhh...rumitnya nk buat...
chii said…
mak aih..tu baru kete menan...da detail camtu..rege pun sure leh tahan gak kan

Popular Posts