Pages

Support Penaja

Thursday, April 28, 2011

Kereta Ferrari Mainan Paling Detail pembuatannya

Posted by mykhalis On 12:02 PM 34 comments

Quick post here. Jom zasss gambar2.. taula betapa terperincinye kereta nie




















Mini Replica Of Ferrari F4.. Detail gile

34 comments:

unik nya~ kecik2 mcm tu msti harga mahal.. kompom~ nama pn daa ferarri hehe

replica ja dah macam ni punya detail?

semua nak lengkap.. haha...

fuuuyyyooo! giler la, mmg teliti habes tu

perggghhh!

kereta kecik cm ni pon detail yang amat!!!

jimat minyak kete nie.. harga minyak naik pun tak trasa....huuu~~

umangaiiiii. complicated sngguh.

keciknyaaaaa..
rabun mata nk tgk..

pehh satu per satu dy wat..
kagummm..patut mahal gile..
kering duit beli
bukan boleh naik pun ahaha

yang kecik pun complicated yang besar punya macam mana la ek

Wow cool. Gila kentang pembuatannya. Enjinnya semua kecik-kecik tu tapi spesifikasinya semua sama. Dan yang penting sekali semua berfungsi seperti kereta betul.

Berapa harganya??
Mesti mahal mahal kereta ferari yang besar jugak...

@~~Ticer Wann~~ kalau dah minat sepenuh hati camtula

@adwafarahin wahahha..tak terjual agaknya nie

@Miss Shikio memang dah minat gila agaknya

@rara pinkmafia gila la kot..sampai sanggup berhabis

@ieyla
nak sebijik?Khalis mintakpun tak dapat tau

@puteri ain yang beso mujur leh nampak jelas

@Miss Tira ahhaha.. taktaula dia wat kajian camne

@Koding kalau detail cmni mesti gila baban mahal nie

cool!
mesti susah gile nak buat tuh

argghhhh...rumitnya nk buat...

mak aih..tu baru kete menan...da detail camtu..rege pun sure leh tahan gak kan

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...