Pages

Support Penaja

Thursday, April 28, 2011

SHREK SEBENARNYA WUJUD!!

Posted by mykhalis On 2:04 PM 25 comments

Shrek adalah nama makhluk dari bangsa atau jenis Ogre.. Berbadan besar, berkepala besar dan berwarna hijau. OH NOOOO!! Jangan cakap Rooney the Rudeboy!! walaupun ada iras-iras..tapi dia hero MU so Khalis tak suka korang kutuk Rooney k??

Jom tengok manusia-manusia yang ada persamaan dengan Ogre.. Badan diorang tak pasti warna apa sebab gambar hitam putih..hehe








Tak dapat dipastikan ianya penyakit atau keturunan..

25 comments:

wujud rupenye...ingatkan dogeng...hehehe

aah.wey tak suke entri khalis yg budak2 laki asrama tdo tak pakai baju tu. tamauuuuu tak sukeeeeeeeeeeeee! abes malam ni takleh tido..waaa!

laaa..mmg ada rupanya manusia rupa cmni huhuhu btw, suka tgk ceta shrek hehe


(mykhalis, part mana yg awk tak fhm?nnti sy explain..)

Hollywood mengarah sesuatu movie berdasarkan fakta dan auta...

hehe... syukurlah kita di lahirkan dengan keadaan yang sempurna...

khalis.. khalis tuka url blog kaa??

khalis.. khalis tuka url blog kaa??

waahhh! sama lah

wujud rupanya kan...

kuasa Allah tiada siapa sangka

wahh !! sameeeee !!!!!

dorang jumpe dye dulu kot bawak masuk katun ..

kesiannye..mesti ramai yang kutuk dye,.

seyes ke bro?euuuwwww same lah.

pernah baca pasal die ni kat mastika,
memang same la,
takut tengok

ehh nda tuka url ka? hehehe..
takde la.. baru perasan tu fan pages kan..
bila tgk nama fan pages tu bloglucumenarik, rasa pelik sket sbb terbesa nmpk nma blog | sah dan tak sah.. so ada kekeliruan sket.. sorry khalis.. hihi

slh sendiri..

ERm, tak tahu nak komen. Tapi tengok macam ahli gusti je. Zaman dulukan gusti denga sarkis suka sangat bergabung dan ambil manusia pelik-pelik ni sebagai pekerja dorang.

suka cite shrek...banyaknya bulu...eiii

lohh betul2 wujud..! ingtkn watak kartun semata2~

takpe, walaupon rupa dia begitu, dapat juga jadi watak cerita kartun..hehe

serius sama.
mcm x caya ja. huhu.

p/s betul2. jgn suka kutuk rooney. =)

terbaik arr...layan seh shrek ni..eheh

ouh mamat nie...dah tengok dalam mastika keluaran bila ntah...
watak shrek tu memang direka berdasarkan rupa si maurice nie...
dan kisah maurice nie penuh misteri...
lepas dia mati komputer ter'on' sendiri dan mainkan game catur...
haha full story baca mastika

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...