Pages

Support Penaja

Tuesday, April 26, 2011

Sound roomate dengan sopan

Posted by mykhalis On 5:30 PM 31 comments

I have story. My story is about my roomate. When i'm study at UTM a long time ago. I got a room with 2 beds. Of course I have roomate. My roomate is from Malacca. I dont know that Malaccan talk very hard n rude. He always make my heart small.

A day after day. He scold me becouse many friends come to our room to play computer. He cannot have a rest. Nak jadi ke cerita, dia baling bantal kat Khalis. Badan dia tak besar manapun. Khalis dah ready nak bertumbuk dah.. Hasilnya sepanjang sem kami tak bertegur sapa.

Jadi, marilah kita belajar cara sound roomate dengan berhemah, supaya tak ada yang terasa dan makan dalam. Abaikan bahasa inggeris kat atas. Malu nak mengaku pernah mengajar PMR BI..











Jangan ambil kesempatan terhadap kebaikan seorang roomate

31 comments:

hahaha kelakar plak cara nak sound tuh. btw, singgah sini dari GB ;) happy blogging ;)

cam ugutan pun ade jugak nie..

Golongan berat tulang mmg mmbw masalah...
Cara mengatasinya tulis nama pd pinggan...

macam kesian lak tgk anak anjing tu. huhu

menegur secare bersopan santun

Miss Dill^^

ade lg stu care best, korang makan chewing gum, pastu dah abis, baling je kat katil die.. pastu buat la "ops, ingt tong sampah.." hahak.. (bertombok la gamaknye..) papehal, aku dah bebas!!!

dulu pernah tegur housemate sbb dia nda care ngn kebersihan rumah sewa, so kmi pun letak note di every tmpt2 yg penting mcm dapur, tndas, dapur, ampaian, rak kasut n pintu..

pntu plg utama sbb dorg tutup pintu mcm maw roboh tu pintu taw..

@cekkeya hehe..terima kasih..akan ziarah segera

@Miss Dill ini dah main ugutan mati tau

@Pacek ABU sifir itu memang nak kena tembak kat kepala

@MiSzy DiaN wahahahha.. memang kamu hati kejam gile baban ahh

yang yogurt dah expired tu mmg serius lawak. sarcastic giler.

hahahha~ serius lawak!

memang sempoi arh kalau tegur macam tu!

ngeee~

pindah bilik lain la.. hehehe..

kah3.. lawak gila la.. khalis buat ke semua nih..

Budaya sindir menyindir. Hahaha.

hahaha gila punya menegur tu..

hahahha!kalau roommate makan dgn mulut buka and ada bunyi makan? kalau roommate tarik kerusi kuat2 tengah kita syok tido? kalau roomate tutup cupboard or susun buka hempas2, camna tu khalis?

comeynye cara dia sound..hahahahhaaa!!!~

pnh ade roomate tapi romate cm biskut..ilang memanjang..
then masuk sem2 kn plak tgl single room..
so takde roomate..
even saya takde roomate,
jiran2 single room saya semua ok je..
layan..

dulu masa tia duduk asrama, dapat roomate yang tak pandai jaga kebersihan. asyik harap tia aje yang nak bersihkan bilik tu. rasa geram juga tapi tu lah. terpaksa simpan dalam hati. jeruk hati.

lawak jer...heheh...boleh try

ini sopan oo !!
bab anjing dengan pistol tu kelakar ! hahaha

entry ni mmg nina pling ske.... btul tu khalis... jgn amek ksmpatan dkat membe yg sll jge ati roomate.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...