Pages

Support Penaja

Tuesday, April 26, 2011

Juruterbang melompat sedetik sebelum jet meletup

Posted by mykhalis On 8:49 PM 25 comments

Pernah tengok iklan CIMB tak? yang orang berhenti kerja sebab dia nak jadi pilot n then berjaya.. Camne? memang boleh ke ek? Ada jugak terasa nak jadi pilot. Tapi BI n Mate tak pandai sangat nie.. Ishh

Korang bukan bacapun Khalis bebel..hehe..so teruskan kepada gambar jerla..Koleksi pilots menyelamatkan diri sebelum jet mereka terhempas/meletup













tak jadi arr nak jadi pilot. Jaga cc lagi best.. Jadi blogger lagi best.. duduk rumah main ngan Sayf lagi besstt

25 comments:

fuyoo. nasib dia sempat lompat keluar~~

haha...jangan jadi, Khalis.. nnt blog ni sunyi.. hehe..

sbb tu gaji pilot mahal, sebab berhadapan dgn maut

hahahah~

jadi blogger je la kan?
hehehe..

kerusi terbahaya di dunia..hoho

@saya YANA itula psal..jadi blogger jerla

@Miss Shikio jaga cc risiko kegemukan jerla

tgk citer 'top gun' bang.sy dh 4 kali khatam.best. :)

khalis nk jd pilot?,.toksah la,rmai peminat hot kt blog ni,.kang benti,rndu plak diorg,.keh3,..

@Muhamad Zaki Zafir haha..jujrnya..Khalis tak ingatpun cerita tue..wahahahaha

@Fyqa
mereka yang berhati waja je..

waaa..bestnye main lompat2..hehehee~~

fighter jet boleh lah. kalau aircraft bawak pax tu, pilot kena mati sama2 pax. sehidup semati. wuwuww haha

gila dasyat! 1st time tgok gmbr mcm ni. haha

lambat sesaat cmne??haha

ish2 ..bahaya giloooo ~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...