Juruterbang melompat sedetik sebelum jet meletup

Pernah tengok iklan CIMB tak? yang orang berhenti kerja sebab dia nak jadi pilot n then berjaya.. Camne? memang boleh ke ek? Ada jugak terasa nak jadi pilot. Tapi BI n Mate tak pandai sangat nie.. Ishh

Korang bukan bacapun Khalis bebel..hehe..so teruskan kepada gambar jerla..Koleksi pilots menyelamatkan diri sebelum jet mereka terhempas/meletup













tak jadi arr nak jadi pilot. Jaga cc lagi best.. Jadi blogger lagi best.. duduk rumah main ngan Sayf lagi besstt

Comments

farah said…
fuyoo. nasib dia sempat lompat keluar~~
saya YANA said…
haha...jangan jadi, Khalis.. nnt blog ni sunyi.. hehe..
Miss Shikio said…
sbb tu gaji pilot mahal, sebab berhadapan dgn maut

hahahah~
kucarkacir said…
jadi blogger je la kan?
hehehe..
Pendekar Laut said…
kerusi terbahaya di dunia..hoho
Novelgurl said…
dasat~ dasat ~ naya je
mykhalis said…
@farah wahahha..tau takpe
mykhalis said…
@saya YANA itula psal..jadi blogger jerla
mykhalis said…
@Miss Shikio jaga cc risiko kegemukan jerla
mykhalis said…
@Pendekar Laut salah tekan...melompat
tgk citer 'top gun' bang.sy dh 4 kali khatam.best. :)
khalis nk jd pilot?,.toksah la,rmai peminat hot kt blog ni,.kang benti,rndu plak diorg,.keh3,..
mykhalis said…
@Muhamad Zaki Zafir haha..jujrnya..Khalis tak ingatpun cerita tue..wahahahaha
mykhalis said…
@**::CIKNUURUL::**janganla cakap camtu..malu i..hehe
mykhalis said…
@Fyqa
mereka yang berhati waja je..
Bella Bell said…
waaa..bestnye main lompat2..hehehee~~
aisya sakaria said…
fighter jet boleh lah. kalau aircraft bawak pax tu, pilot kena mati sama2 pax. sehidup semati. wuwuww haha
Ahmad Taufik said…
gila dasyat! 1st time tgok gmbr mcm ni. haha
amny said…
lambat sesaat cmne??haha
nelly said…
ish2 ..bahaya giloooo ~

Popular Posts