15 teknik ikat tali kasut yang hebat,cool dan menarik ( sama je maknanya )

Masa sekolah dulu masing-masing menunjukkan skill ikat tali kasut yang lain dari yang lain.. Maklumlah, baru nak naik kata orang, semua benda yang ingin dilakukan nak dapat perhatian.. Jom Khalis kongsikan 15 teknik ikat tali kasut yang anda akan cakap wow!!! Kalau tak mahu orang lain tahu jangan copy dan wat post sendiri tau..hehe.















Hari ni ingat lambat sikit la nak update, nak pergi beli kasut. Nak try teknik-teknik nie.. wahhh poyo sungguh!!!

Comments

shaffique said…
cool! nak try la nanti. ;)


My latest entry : Jersey Terbaru Chelsea Musim 2011/2012
rara pinkmafia said…
menarik.yg G ngan H tu biasa lah buat.yg lain2 tu hoppers je yg sllu wat kan bro.
saya YANA said…
dulu masa sekolah Yana penh wat macam m.. 1 hari juga la nak buat.. memang payah.. haha..

(Yana lebih suka kasut yang gam2 tu je.. tapi skol menengah mana kasi..) haha...
Anonymous said…
gua pakai selipar je.. kasut kena rembat.. haha...

blog baru.. wajah baru.. imej baru.. haha
Ibnushukran said…
y last smart gak.. sempoi n simple pimple.. hehe
wah cool.
nak try yg A-D tu lah.
yg lain mcm susah jek. hehe.
KukumalU said…
teringat tyme muda2 dlu..ngee~
SD said…
baru baca kat blog mana ntah...rupa2nya khalis ialah tauke cyber cafe...ingatkan tauke kedai apa.... ada design ikat tali yg selalu buat.... dulu la selalu... sekarang setakat boleh sarung udah...
hahaha.. stylo ar bro.. cnfirm aku nak try anti la :)
cik bAtu said…
cool ! bg la cara nk ikat skali...haha
Ayie said…
checkerboard tuh agak menarik.. tapi agak-agak la kan, berapa meter panjang tali kasut yang diperlukan..?? hahaha
MiSzy DiaN said…
masa skola pnah ikat kasut dgn cara stylo, tp last2 kena denda hahahahaa.. suka ati jak ikat mcm tu kan..heheee
Mira iiya said…
suka yg kedua tu..,6pak kemas giler..,tapi cam susah jer nk bwat..,
Awan Biru said…
Menarik. Suka dengan ikatan checkerboard. Nanti, bolehlah Awan bereksperimen dengan tali kasut. Terima kasih.
lalink7 said…
D, G, I, M ...ikatan super cool...dulu skolah pakai kasut serlung jeee..hmmmmmm...menciii toll xdpt ikat cmne
Miss Shikio said…
F and M!!!

cool lah.. hahhaa
Anonymous said…
Wah nk gi beli terus...;)
mOon jOhari said…
ladder...ladder...ladder...
jangan sampai adik2 ku tengOk...nanti depa sOh tlg ikatkan mcm ni naya ja...
Cik Teddy said…
wah..cik suke sumenyer?agak2 pkcik khalis nnti nk ajr baby sayf pkai cmne?huhu
nelly said…
smart ! selalu hentam jek ..
=p
Pemuda Haparan said…
sempoi gler..huhu..bole try nie..
Pemuda Haparan said…
This comment has been removed by the author.
Dayana Aj said…
nak try la nnti :))
athirahzaki said…
nice,
lawa seh
pasni buleh wat arh..
Muhammad Farhan said…
sangat cool!!
mase zaman skolah dlu aku penah try G,H,K ngan M..
confirm pasni try cara lain plak..
kucarkacir said…
nak cube la..heheh
shafiq ahmad said…
wah boleh try neh..thanks a lot
Anonymous said…
Lepas ni nak try laa buat. Huhu.
atiey azha said…
khalis , atiey selalu tengok cara ikat tali yang M tuu . atiey suka dan tertanya-tanya macamana dorang boleh buat tu ?
shams said…
nice sharing....
hmm pernah buat gak ikatan tali kasut camtu..
ops..maknenya poyos la ea..
tak kisah nak kate poyo ke ape..
yang penting nampak stylo...
walaupun hanya di kaki..
tapi org still pandang gak...
hee...

saya poyo la ikat tali kasut camtu..hee..
hohoo. reti buat yg H tu je. hihi. mcm2 kan.. tp best and lawa je :)
Koding said…
Aku suka kaedah zip kasut...
Chenta said…
ms skolah dulu selalu buat yg F dengan M je...cool!

Popular Posts