Pages

Support Penaja

Monday, April 25, 2011

15 teknik ikat tali kasut yang hebat,cool dan menarik ( sama je maknanya )

Posted by mykhalis On 12:00 PM 37 comments

Masa sekolah dulu masing-masing menunjukkan skill ikat tali kasut yang lain dari yang lain.. Maklumlah, baru nak naik kata orang, semua benda yang ingin dilakukan nak dapat perhatian.. Jom Khalis kongsikan 15 teknik ikat tali kasut yang anda akan cakap wow!!! Kalau tak mahu orang lain tahu jangan copy dan wat post sendiri tau..hehe.















Hari ni ingat lambat sikit la nak update, nak pergi beli kasut. Nak try teknik-teknik nie.. wahhh poyo sungguh!!!

37 comments:

menarik.yg G ngan H tu biasa lah buat.yg lain2 tu hoppers je yg sllu wat kan bro.

dulu masa sekolah Yana penh wat macam m.. 1 hari juga la nak buat.. memang payah.. haha..

(Yana lebih suka kasut yang gam2 tu je.. tapi skol menengah mana kasi..) haha...

gua pakai selipar je.. kasut kena rembat.. haha...

blog baru.. wajah baru.. imej baru.. haha

y last smart gak.. sempoi n simple pimple.. hehe

wah cool.
nak try yg A-D tu lah.
yg lain mcm susah jek. hehe.

teringat tyme muda2 dlu..ngee~

baru baca kat blog mana ntah...rupa2nya khalis ialah tauke cyber cafe...ingatkan tauke kedai apa.... ada design ikat tali yg selalu buat.... dulu la selalu... sekarang setakat boleh sarung udah...

hahaha.. stylo ar bro.. cnfirm aku nak try anti la :)

cool ! bg la cara nk ikat skali...haha

checkerboard tuh agak menarik.. tapi agak-agak la kan, berapa meter panjang tali kasut yang diperlukan..?? hahaha

masa skola pnah ikat kasut dgn cara stylo, tp last2 kena denda hahahahaa.. suka ati jak ikat mcm tu kan..heheee

suka yg kedua tu..,6pak kemas giler..,tapi cam susah jer nk bwat..,

Menarik. Suka dengan ikatan checkerboard. Nanti, bolehlah Awan bereksperimen dengan tali kasut. Terima kasih.

D, G, I, M ...ikatan super cool...dulu skolah pakai kasut serlung jeee..hmmmmmm...menciii toll xdpt ikat cmne

F and M!!!

cool lah.. hahhaa

ladder...ladder...ladder...
jangan sampai adik2 ku tengOk...nanti depa sOh tlg ikatkan mcm ni naya ja...

wah..cik suke sumenyer?agak2 pkcik khalis nnti nk ajr baby sayf pkai cmne?huhu

smart ! selalu hentam jek ..
=p

sempoi gler..huhu..bole try nie..

This comment has been removed by the author.

nice,
lawa seh
pasni buleh wat arh..

sangat cool!!
mase zaman skolah dlu aku penah try G,H,K ngan M..
confirm pasni try cara lain plak..

wah boleh try neh..thanks a lot

Lepas ni nak try laa buat. Huhu.

khalis , atiey selalu tengok cara ikat tali yang M tuu . atiey suka dan tertanya-tanya macamana dorang boleh buat tu ?

nice sharing....
hmm pernah buat gak ikatan tali kasut camtu..
ops..maknenya poyos la ea..
tak kisah nak kate poyo ke ape..
yang penting nampak stylo...
walaupun hanya di kaki..
tapi org still pandang gak...
hee...

saya poyo la ikat tali kasut camtu..hee..

hohoo. reti buat yg H tu je. hihi. mcm2 kan.. tp best and lawa je :)

Aku suka kaedah zip kasut...

ms skolah dulu selalu buat yg F dengan M je...cool!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...