Bayangan masa depan 100 tahun lalu

Berikut adalah lakaran artis mengenai apa yang mereka bayangkan akan berlaku pada tahun 2000. Aneh dan pelik.











mengarut betul apa yang diorang pikirkan..

Comments

Miss Dill said…
mungkin pd kite nampak mengarut. tapi pd zaman tu, gamba2 ni nampak maju.

kite tak tau bagaimana generasi mase depan perkatakan tentang tahun 2011 kan?

Miss Dill^^
Anonymous said…
haha, sumpah mengarot. yg tak boleh blah masnusia terbang tu dan terlanggar sesama sendiri kat atas udara.. huuu
saya YANA said…
barang kompem semua mahal.. haha..
mykhalis said…
@Miss Dill yup..mungkin inilah imiginasi yang mampu mereka bayangkan..pakaian jer mereka tak mampu nak ramalkan,,hehe
mykhalis said…
@sweet stalkerkirenye macam manusia zaman dulu semuanya boleh terbanng arr
WeedBoys said…
tahpape jee...
satu pon xsme..
~nsar~ said…
pakaian ja tak berubah ek... yang lain semua maju dah...
Anonymous said…
Yang penting satu apa yang digambarkan semua tak ada. Hahaha, rilek je drive thru guna kapal terbang. Apakah?!! :p
HeiYzZ RoSLaN said…
ada yg da jadi apa yg dibayangkan 2,contoh mcm tepon 3G atau webcam an..mcm kita gak r,bygkan tahun 2020 kete sume da boleh terbang..hehe..
mOon jOhari said…
100 tahun lepas mereka bayangkan mcm ni tahun 2000...mmg dasyat imaginasi depa...
Anonymous said…
hebat2
dwaty said…
kapal versi apa tu??? dua alam??? boleh terbang dan boleh belayar...
Mia Liana said…
comelnya gambar... dahsyat juga pandangan orang dulu2 ni...
Puan Kutu said…
agak mengarut tp nmpk canggih!
~~Ticer Wann~~ said…
imaginasi tinggi...
nelly said…
semua pakai mesin ~
mykhalis said…
@WeedBoys itula pasal..salah ramalan diorang nie
mykhalis said…
@~nsar~ agaknya diorang tak mampu nak ramal feshen akan datang
mykhalis said…
@Miss Tira tu yg tak tahan tu..drive thru plane..canggih gile
mykhalis said…
@HeiYzZ RoSLaN diorang tau konsep jerla..
mykhalis said…
@mOon jOhari imiginasi tanpa batasan
mykhalis said…
@Novelgurl kenapa khalis takleh masuk blog awak?
mykhalis said…
@dwaty hovercraft versi dulu kala agaknya
mykhalis said…
@Mia Liana agaknya asyik berfikir je kerja diorang nie
mykhalis said…
@Puan Kutu memang mengarut..tengok kapal terbangpun dah tau lucu
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ tersangat tinggi agaknya
mykhalis said…
@nelly memang betul sama cam zaman skrang
Bella Bell said…
hahaha..cute je tgk gambar ni even mengarut! :)
Anonymous said…
kenderaan terbang mungkin ade tapi xlah seburuk ape yg diimaginasikan mereka...hahaha agak2 100 tahun akan datang macam mana pulak
mas saari said…
hurmmm...tinggi betul imaginasi diaorang!

Popular Posts