Pages

Support Penaja

Wednesday, April 27, 2011

Bayangan masa depan 100 tahun lalu

Posted by mykhalis On 3:04 PM 31 comments

Berikut adalah lakaran artis mengenai apa yang mereka bayangkan akan berlaku pada tahun 2000. Aneh dan pelik.











mengarut betul apa yang diorang pikirkan..

31 comments:

mungkin pd kite nampak mengarut. tapi pd zaman tu, gamba2 ni nampak maju.

kite tak tau bagaimana generasi mase depan perkatakan tentang tahun 2011 kan?

Miss Dill^^

haha, sumpah mengarot. yg tak boleh blah masnusia terbang tu dan terlanggar sesama sendiri kat atas udara.. huuu

barang kompem semua mahal.. haha..

@Miss Dill yup..mungkin inilah imiginasi yang mampu mereka bayangkan..pakaian jer mereka tak mampu nak ramalkan,,hehe

@sweet stalkerkirenye macam manusia zaman dulu semuanya boleh terbanng arr

tahpape jee...
satu pon xsme..

pakaian ja tak berubah ek... yang lain semua maju dah...

Yang penting satu apa yang digambarkan semua tak ada. Hahaha, rilek je drive thru guna kapal terbang. Apakah?!! :p

ada yg da jadi apa yg dibayangkan 2,contoh mcm tepon 3G atau webcam an..mcm kita gak r,bygkan tahun 2020 kete sume da boleh terbang..hehe..

100 tahun lepas mereka bayangkan mcm ni tahun 2000...mmg dasyat imaginasi depa...

kapal versi apa tu??? dua alam??? boleh terbang dan boleh belayar...

comelnya gambar... dahsyat juga pandangan orang dulu2 ni...

agak mengarut tp nmpk canggih!

@WeedBoys itula pasal..salah ramalan diorang nie

@~nsar~ agaknya diorang tak mampu nak ramal feshen akan datang

@Miss Tira tu yg tak tahan tu..drive thru plane..canggih gile

@Novelgurl kenapa khalis takleh masuk blog awak?

@dwaty hovercraft versi dulu kala agaknya

@Mia Liana agaknya asyik berfikir je kerja diorang nie

@Puan Kutu memang mengarut..tengok kapal terbangpun dah tau lucu

@nelly memang betul sama cam zaman skrang

hahaha..cute je tgk gambar ni even mengarut! :)

kenderaan terbang mungkin ade tapi xlah seburuk ape yg diimaginasikan mereka...hahaha agak2 100 tahun akan datang macam mana pulak

hurmmm...tinggi betul imaginasi diaorang!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...