Pages

Support Penaja

Sunday, April 24, 2011

18sx Model tergelincir dari runway

Posted by mykhalis On 5:26 PM 37 comments

 Lama sangat takde entry ada 18sx kat depan.. Taknaklah blog ni kelihatan suci bebeno.. Nanti camne nak mat rempit datang bca blog nie..wahahahah

Orang kata la..Kalau kat runway nie, setakat tergelincir ni biasa sangat.. Malah lagi teruk kalau terlucut kain, terselak baju.. Sampai ada nakedpun ada.. Tapi model ni tak malupun.. Kalau tengok America nExt top model,, betull Khalis tak suka.. isteri khalis yang cerita..khalis temankan aje..hehe.. diorang kalau kat belakang tempat persalinan tue memang takde rasa malu la..

Tapi kalau ada ingat2..ada pelajar dari China yang wat pemeran bogel untuk menampung kos hidup dan membantu neneknya sakit. Pada mula2 dia buat atas desakan kewangan, Kemudiam dia buat secara serius kerana menggelarkan hasil karya bogelnya sebagai seni.. Camne tue? Sekarang ini atas nama seni semua bolehkan? Sama la cam suami aktres Malaysia yang membenarkan isterinya dipegang tangan oleh pelakon lelaki lain, dipeluk atas nama seni.. Ada pulak camtue..















Aduhh..malunya.. Kalau ini berlaku pada Khalis depan khalayak ramai,, kompom bersara..hehe

37 comments:

grrr..tu la,sape sruh pkai seksi2..kan dh kena bala..hadoi

macam2!!pakailagi highhil

ish..ish... malu2... seksi nyer... hoho...

Pada pandangan model2 ini...
Pastinya tergelincir bukan sesuatu yg memalukan..
Ia juga adalah satu seni...

Lagi best jika mereka terjatuh lalu mereka membuatkan kejadian itu seperti dirancang dan sebahagian daripada rutin catwalk.

ngape saye plak terase malu bile tgk diorang jatuh ni? adeh

Miss Dill^^

ish3.. kesiannya dorang.. haha

uishhh..klu cik sue yg jatuh nih konpem nangis sebab malu...huk3

@cik bAtu samela..khalispun malu jugakk

yg pling lawak kan kalau kite tgk video dorg jatuh..haishh..hehhe

@Koding hahaha..kompom..mereka mesti jatuh dengan bergaya

@Awan Biru sungguh kemas la kalau menjadi..

@Miss Dill miss dill ada naluri sebagai model nie

@Ibnushukran kesian diorang..untuk sape menengok

@Cik Sue kena wat latihan modelling la pasnie

dah jatuh pun still senyum ehh... wahh malunya.... tengokla dorang punya kasut..sangatla tinggi.. takut nak pakai.. cewah

jijah maluuu ooo...pastu confirm nangis lepas jatuh..

dah la jatuh macam2 fesyen dorg ni..kihkihkih

saye model? hahaha! model air kotak boleh lah :)

Miss Dill^^

alamak,
ngerinye tgk kaki terseliuh ni..

kalau Miss Shikio jatuh dpn org ramai, kompem x kluar umah selama sebulan.. hahah~

malu siot!!!

takyah pakai kasut la senang..

haaa,hambekk!<.dh la ngan bju seksi,pastu sdap la plak org kt bwh tu nengok,.haisshh,.ade tu siap cium lutut juri,.haha,..adoii,malu weh,.

ohh ni sebab kasut tinggi ni ..

hahhahaha..gelak guling2 saya..

gambar ke dua dari atas tu cute je lps dia jatuh.tersipu2 malu. gmbar2 lain. best! heee next top model fan gak :p

iak2... nie smuanya part2 yang terjatuh lah ek...

kat mana yg part 18sx?? xpaham...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...