18sx Model tergelincir dari runway

 Lama sangat takde entry ada 18sx kat depan.. Taknaklah blog ni kelihatan suci bebeno.. Nanti camne nak mat rempit datang bca blog nie..wahahahah

Orang kata la..Kalau kat runway nie, setakat tergelincir ni biasa sangat.. Malah lagi teruk kalau terlucut kain, terselak baju.. Sampai ada nakedpun ada.. Tapi model ni tak malupun.. Kalau tengok America nExt top model,, betull Khalis tak suka.. isteri khalis yang cerita..khalis temankan aje..hehe.. diorang kalau kat belakang tempat persalinan tue memang takde rasa malu la..

Tapi kalau ada ingat2..ada pelajar dari China yang wat pemeran bogel untuk menampung kos hidup dan membantu neneknya sakit. Pada mula2 dia buat atas desakan kewangan, Kemudiam dia buat secara serius kerana menggelarkan hasil karya bogelnya sebagai seni.. Camne tue? Sekarang ini atas nama seni semua bolehkan? Sama la cam suami aktres Malaysia yang membenarkan isterinya dipegang tangan oleh pelakon lelaki lain, dipeluk atas nama seni.. Ada pulak camtue..















Aduhh..malunya.. Kalau ini berlaku pada Khalis depan khalayak ramai,, kompom bersara..hehe

Comments

cik bAtu said…
hadoy....malu2..
Cik Teddy said…
grrr..tu la,sape sruh pkai seksi2..kan dh kena bala..hadoi
amny said…
macam2!!pakailagi highhil
akulahct said…
ish..ish... malu2... seksi nyer... hoho...
Koding said…
Pada pandangan model2 ini...
Pastinya tergelincir bukan sesuatu yg memalukan..
Ia juga adalah satu seni...
Awan Biru said…
Lagi best jika mereka terjatuh lalu mereka membuatkan kejadian itu seperti dirancang dan sebahagian daripada rutin catwalk.
Miss Dill said…
ngape saye plak terase malu bile tgk diorang jatuh ni? adeh

Miss Dill^^
Ibnushukran said…
ish3.. kesiannya dorang.. haha
Cik Sue said…
uishhh..klu cik sue yg jatuh nih konpem nangis sebab malu...huk3
mykhalis said…
@cik bAtu samela..khalispun malu jugakk
mykhalis said…
@amny
tapi highheels seksi..
Reena said…
yg pling lawak kan kalau kite tgk video dorg jatuh..haishh..hehhe
mykhalis said…
@akulahct khalis pun malu jugak nie
mykhalis said…
@Koding hahaha..kompom..mereka mesti jatuh dengan bergaya
mykhalis said…
@Awan Biru sungguh kemas la kalau menjadi..
mykhalis said…
@adwafarahin pesen baju ke pesen jatuh?
mykhalis said…
@Miss Dill miss dill ada naluri sebagai model nie
mykhalis said…
@Ibnushukran kesian diorang..untuk sape menengok
mykhalis said…
@Cik Sue kena wat latihan modelling la pasnie
mykhalis said…
@Reena kalau vid takde sensor
~~Ticer Wann~~ said…
dah jatuh pun still senyum ehh... wahh malunya.... tengokla dorang punya kasut..sangatla tinggi.. takut nak pakai.. cewah
Cik Azizah said…
jijah maluuu ooo...pastu confirm nangis lepas jatuh..

dah la jatuh macam2 fesyen dorg ni..kihkihkih
Miss Dill said…
saye model? hahaha! model air kotak boleh lah :)

Miss Dill^^
cik ayin said…
alamak,
ngerinye tgk kaki terseliuh ni..
Dayana Aj said…
huwaaa..malu lah !!
Miss Shikio said…
kalau Miss Shikio jatuh dpn org ramai, kompem x kluar umah selama sebulan.. hahah~

malu siot!!!
kucarkacir said…
takyah pakai kasut la senang..
haaa,hambekk!<.dh la ngan bju seksi,pastu sdap la plak org kt bwh tu nengok,.haisshh,.ade tu siap cium lutut juri,.haha,..adoii,malu weh,.
atiey azha said…
ohh ni sebab kasut tinggi ni ..
Bella Bell said…
hahhahaha..gelak guling2 saya..
Ora_Adzlin said…
gambar ke dua dari atas tu cute je lps dia jatuh.tersipu2 malu. gmbar2 lain. best! heee next top model fan gak :p
Zikri Husaini said…
iak2... nie smuanya part2 yang terjatuh lah ek...
pencari cinta said…
kat mana yg part 18sx?? xpaham...

Popular Posts