Pages

Support Penaja

Wednesday, April 27, 2011

Lubang apa ini!!!

Posted by mykhalis On 11:40 PM 23 comments

taknak kawan kalau tak gelak

kelu lidah ku

23 comments:

hak3.
gile bengang dorang tu.
klw dpt, mampus la org dlm tu kena blasah.
huhu.

hahaha..itulah, bnda yg xblh buat jgk yg dia nk buat.try letak sila lihat ke dlm lubang ini, mmg xde sape nk tgk. :)

@syazana.not.single hahaha.. aikk takkan tak tido lagi?MU dah menang nie

@Muhamad Zaki Zafir itula manusia..lagi disuruh..lagi dilarang

haha..bnda yang dilarang tu la yang nak buat sgt kan ? hehe

@mykhalis

haha. sebab dah biasa dok tngok bola stay up lama2, so ssh dah nak tidur awal. hik3.

@puteri ain itula psal..kalau disuruh itula yang lembab..kan?

@syazana.not.single patutla..khalispun tengah menunggu barca n real nie..

hahahahaha..sumpah lawak gila! bengang kot mamat yg kena tu. haha ni vdeo dari bang bang boom ke??

MANUSIA MEMANG MACAM TUH...
Yang dilarang tulah yang dia nk buat sangat...

@sweet stalker bukan,kalau tak silap vid indonesia

@Kodingketurunan pahlawan agaknya kita nie

mengamuk gila . sampai ada yang nak terbalikkan kotak tu gara-gara geram . kesian ..

memang lah lawak tapi .................
HAHA

Ahahahaha. Benda yang orang larang tu laa yang orang nak buat. Padan muka. Hahaha.

kena sudah... tapi kalau kena... tak tahulah kesabaran tuh.. macam mana agaknya??

dh tulis jgn tgk,nk tgk jugak..suka cari masalh..hahahahha

yang jangan tu lagi nak .haha

eh nak mengamuk plak... dah kate jgn tengok.. ditengok jugak buat ape.. haha...

haa...nyebok lagi..org da ckp jgn nk gak tgk..

adoi..kalau tabur tepung ke xpe jugak.ni ditenyeh kek. malu la orang tu..huhu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...