Lubang apa ini!!!

taknak kawan kalau tak gelak

kelu lidah ku

Comments

hak3.
gile bengang dorang tu.
klw dpt, mampus la org dlm tu kena blasah.
huhu.
hahaha..itulah, bnda yg xblh buat jgk yg dia nk buat.try letak sila lihat ke dlm lubang ini, mmg xde sape nk tgk. :)
mykhalis said…
@syazana.not.single hahaha.. aikk takkan tak tido lagi?MU dah menang nie
mykhalis said…
@Muhamad Zaki Zafir itula manusia..lagi disuruh..lagi dilarang
puteri ain said…
haha..bnda yang dilarang tu la yang nak buat sgt kan ? hehe
@mykhalis

haha. sebab dah biasa dok tngok bola stay up lama2, so ssh dah nak tidur awal. hik3.
mykhalis said…
@puteri ain itula psal..kalau disuruh itula yang lembab..kan?
mykhalis said…
@syazana.not.single patutla..khalispun tengah menunggu barca n real nie..
sweet stalker said…
hahahahaha..sumpah lawak gila! bengang kot mamat yg kena tu. haha ni vdeo dari bang bang boom ke??
Koding said…
MANUSIA MEMANG MACAM TUH...
Yang dilarang tulah yang dia nk buat sangat...
mykhalis said…
@sweet stalker bukan,kalau tak silap vid indonesia
mykhalis said…
@Kodingketurunan pahlawan agaknya kita nie
Ini Kisah Tia said…
mengamuk gila . sampai ada yang nak terbalikkan kotak tu gara-gara geram . kesian ..
adibah aziz said…
memang lah lawak tapi .................
HAHA
Miss Tira said…
Ahahahaha. Benda yang orang larang tu laa yang orang nak buat. Padan muka. Hahaha.
DayangkuLynn said…
salah siapakah? hahaha
kucarkacir said…
hahaha..
pdn muke..wakaka
Zikri Husaini said…
kena sudah... tapi kalau kena... tak tahulah kesabaran tuh.. macam mana agaknya??
chentaNUYU said…
dh tulis jgn tgk,nk tgk jugak..suka cari masalh..hahahahha
nelly said…
yang jangan tu lagi nak .haha
saya YANA said…
eh nak mengamuk plak... dah kate jgn tengok.. ditengok jugak buat ape.. haha...
Dayana Aj said…
haa...nyebok lagi..org da ckp jgn nk gak tgk..
cik sakdi said…
adoi..kalau tabur tepung ke xpe jugak.ni ditenyeh kek. malu la orang tu..huhu

Popular Posts