Pages

Support Penaja

Saturday, April 30, 2011

kek untuk membentuk semula muka

Posted by mykhalis On 3:00 PM 27 comments

Khalis mengalami kesukaran untuk memilih nama tajuk yang sesuai. Tetapi Khalis harap anda faham la ek?

Seorang artis bernama Ashkan Honarvar telah mengambil beberapa keping gambar askar-askar yang cedera semasa peperangan di Iraq dan mula menggunakan kreaviti peliknya dengan menutup kawasan cedera dengan effect kek.

Bagi Khalis ianya kelihatan ngeri je.. tapi Khalis kongsikan jugak di sini




kalau anda bijaksana, Apa pengajaran yang cuba disampaikan oleh artis ini?


27 comments:

ketika sesetengah orang sedang bahagia makan kek,pada masa yang sama sestengahnya menderita sakit

@Ayie
memang arr,, cara tengokpun agak tak terususn je

menakut kan..
tak lah jadi askar huh

pengajaran mungkin..jangan makan manis sangat...diabetis..hehehehehhe

bersyukur dengan apa yang kita dah ada sekarang . nanti dah terkurang sana sini , nak menyesal tak guna dah ..

ntah apa motif dia buat mcm gini ek..buat org x selera mkn kek adalah kut..adala benda dia nk cuba sampaikan kut tp x tercapai dek akal..

Pengajarannya adalah "Padan muka. Tak ada kerja cari kerja. Pergi serang negara orang kan dah mati berlobang bijik mata. Kalah takpe janji puas askar Amerika banyak mati". Hahahaha.

==!ok.. memang pk bnyak kali pun nak tgok seme gambar

@Wanie Affandi betul2..walaupun takde kaitan dengan peraang

@Ini Kisah Tia nice one.. khalis stuju jugak nie

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty kalau bab geli nak makan kek memang betul dah

@OdydOdif yupp..apa makna perang2 nie

erkk
gambar first ngan last tuh ngeri
o.O

err, xtau la pngajaran dia.
tp menakutkan.
fuh. =)

xfhm ape pngjran die,.huhu,.ntah2 bukan askar,.abes lawo je mke pmpuan tuh,.huhu,.

pergghhh!

ni kalau budak2 tgk kompem dia xmakan kek dah

hahahah~

jangan makan kek byk sangat, gula banyak... nanti jadi camtulah!

kesian yang first tu.. orang nye hensem tu.. hahaha...

(potoshop kot ni.. :p)

macam taknak dah makan kek...ngerii..=p

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...