kek untuk membentuk semula muka

Khalis mengalami kesukaran untuk memilih nama tajuk yang sesuai. Tetapi Khalis harap anda faham la ek?

Seorang artis bernama Ashkan Honarvar telah mengambil beberapa keping gambar askar-askar yang cedera semasa peperangan di Iraq dan mula menggunakan kreaviti peliknya dengan menutup kawasan cedera dengan effect kek.

Bagi Khalis ianya kelihatan ngeri je.. tapi Khalis kongsikan jugak di sini




kalau anda bijaksana, Apa pengajaran yang cuba disampaikan oleh artis ini?


Comments

Ayie said…
ngeri.. hahahaa
Pendekar Laut said…
ketika sesetengah orang sedang bahagia makan kek,pada masa yang sama sestengahnya menderita sakit
mykhalis said…
@Ayie
memang arr,, cara tengokpun agak tak terususn je
Far8 budak baik said…
menakut kan..
tak lah jadi askar huh
Wanie Affandi said…
pengajaran mungkin..jangan makan manis sangat...diabetis..hehehehehhe
Ini Kisah Tia said…
bersyukur dengan apa yang kita dah ada sekarang . nanti dah terkurang sana sini , nak menyesal tak guna dah ..
ntah apa motif dia buat mcm gini ek..buat org x selera mkn kek adalah kut..adala benda dia nk cuba sampaikan kut tp x tercapai dek akal..
Bro Ery said…
Pengajarannya adalah "Padan muka. Tak ada kerja cari kerja. Pergi serang negara orang kan dah mati berlobang bijik mata. Kalah takpe janji puas askar Amerika banyak mati". Hahahaha.
zakiah said…
==!ok.. memang pk bnyak kali pun nak tgok seme gambar
OdydOdif said…
no war but peace
mykhalis said…
@Far8 budak baik ada cita2 nak jadi askar ke?
mykhalis said…
@Wanie Affandi betul2..walaupun takde kaitan dengan peraang
mykhalis said…
@Ini Kisah Tia nice one.. khalis stuju jugak nie
mykhalis said…
@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty kalau bab geli nak makan kek memang betul dah
mykhalis said…
@Bro Ery wahahha..marah nie gayanya
mykhalis said…
@zakiah tengok tak sampai habis?
mykhalis said…
@OdydOdif yupp..apa makna perang2 nie
athirahzaki said…
erkk
gambar first ngan last tuh ngeri
o.O
err, xtau la pngajaran dia.
tp menakutkan.
fuh. =)
kucarkacir said…
motif sbnr die ape?
xfhm ape pngjran die,.huhu,.ntah2 bukan askar,.abes lawo je mke pmpuan tuh,.huhu,.
Miss Shikio said…
pergghhh!

ni kalau budak2 tgk kompem dia xmakan kek dah

hahahah~
mas saari said…
jangan makan kek byk sangat, gula banyak... nanti jadi camtulah!
saya YANA said…
kesian yang first tu.. orang nye hensem tu.. hahaha...

(potoshop kot ni.. :p)
cikida said…
macam taknak dah makan kek...ngerii..=p

Popular Posts