Pages

Support Penaja

Thursday, May 19, 2011

Wine dari Vietnam

Posted by mykhalis On 9:00 PM 23 comments

Pernah dengar tak yang kerajaan Malaysia ada wat usahasama dari syarikat negara Arab untuk mengeluarkan wine halal. Bermakna, rasanya macam wine tapi tidak memabukkan..

Lepas tu dapat ke budak-budak jahilliah kat Malaysia nie, dia minum wine halal dan pura-pura mabuk.. konon nak kenakan kawan-kawan dia yang dia minum wine.. Tanpa sedar dah tanggung dosa free sebab menggayakan kemabukan satu satu minuman..HMMM

Tapi wine dari Vietnam ni tak boleh lawan..memang hebat gile..nak tau kenapa hebat.. sebab hanya yang bodoh.. lagho,, sombong,, badigol dan bangang je sanggup minum.. kenapa??

Inilah jawapannya






ingat cara minumnye. 2 kali sehari sahaja, itupun sebelum makan dan diambil dalam kuantiti yang kecik!!! perghghhghghgh

23 comments:

yucks.
tapi x trkejut klw ada yg snggup minum.
org vietnam ne pelik2 jugak.

ntah pape je...
x boleh pikir ke..
huh........ =(

nak tgk pon x sanggup apatah lagi nak minum~

hahahha~

oh yah! en.khalis , selamat tinggal :(

Ewww... Org vietnam mmg ade yg pelik..
Naseb my grandma dah convert to islam b4 kawen ngan atok..syukur..

padan dorang kuat kan.... hahaha..
orang vitnam selalu gak la amik rebung kat tempat Yana.. naik basikal.. pastu 2-3 guni bawak..

hoi ular!!!*pengsan (x__x)

eee geli kot.. sumpah geli.. kalau aku memang x nak minumlah.. tapi kalau setakat tengok tu bolehla

Jahil = Bodoh.. Dah betul sangat laa tu.. Ish ish..

@syazana.not.single memang kompom ada orang minum..sebab tue laku terjual..

@misz farahniza ini mesti ada pengaruh nak kuatkan batin nie..kan?

@Miss Shikio yeke? rugi arr..sedap nie..ahaks

@kucarkacirrracun dia dah hilang atau tinggal sikit je kot

@Siti Farah mereka nbi berani mencuba agaknya

@saya YANA yana duduk kat mana ada orang vietnam?

@cik sakdi komen paling klako setakat nie..wahahhaah

@cik sakdi komen paling klako setakat nie..wahahhaah

@mushroom etngok memang cam lawa sangat.. kan?

@Miss Tira memangla..buleh sanggup nak minum benda2 nie.. ahaks

eeee dorg minum air-air binatang 2 ke ??? sbo jelaa ~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...