Wine dari Vietnam

Pernah dengar tak yang kerajaan Malaysia ada wat usahasama dari syarikat negara Arab untuk mengeluarkan wine halal. Bermakna, rasanya macam wine tapi tidak memabukkan..

Lepas tu dapat ke budak-budak jahilliah kat Malaysia nie, dia minum wine halal dan pura-pura mabuk.. konon nak kenakan kawan-kawan dia yang dia minum wine.. Tanpa sedar dah tanggung dosa free sebab menggayakan kemabukan satu satu minuman..HMMM

Tapi wine dari Vietnam ni tak boleh lawan..memang hebat gile..nak tau kenapa hebat.. sebab hanya yang bodoh.. lagho,, sombong,, badigol dan bangang je sanggup minum.. kenapa??

Inilah jawapannya






ingat cara minumnye. 2 kali sehari sahaja, itupun sebelum makan dan diambil dalam kuantiti yang kecik!!! perghghhghghgh

Comments

yucks.
tapi x trkejut klw ada yg snggup minum.
org vietnam ne pelik2 jugak.
misz farahniza said…
ntah pape je...
x boleh pikir ke..
huh........ =(
Miss Shikio said…
nak tgk pon x sanggup apatah lagi nak minum~

hahahha~

oh yah! en.khalis , selamat tinggal :(
Siti Farah said…
Ewww... Org vietnam mmg ade yg pelik..
Naseb my grandma dah convert to islam b4 kawen ngan atok..syukur..
saya YANA said…
padan dorang kuat kan.... hahaha..
orang vitnam selalu gak la amik rebung kat tempat Yana.. naik basikal.. pastu 2-3 guni bawak..
cik sakdi said…
hoi ular!!!*pengsan (x__x)
mushroom said…
eee geli kot.. sumpah geli.. kalau aku memang x nak minumlah.. tapi kalau setakat tengok tu bolehla
Anonymous said…
Jahil = Bodoh.. Dah betul sangat laa tu.. Ish ish..
mykhalis said…
@syazana.not.single memang kompom ada orang minum..sebab tue laku terjual..
mykhalis said…
@misz farahniza ini mesti ada pengaruh nak kuatkan batin nie..kan?
mykhalis said…
@Miss Shikio yeke? rugi arr..sedap nie..ahaks
mykhalis said…
@kucarkacirrracun dia dah hilang atau tinggal sikit je kot
mykhalis said…
@Siti Farah mereka nbi berani mencuba agaknya
mykhalis said…
@saya YANA yana duduk kat mana ada orang vietnam?
mykhalis said…
@cik sakdi komen paling klako setakat nie..wahahhaah
mykhalis said…
@cik sakdi komen paling klako setakat nie..wahahhaah
mykhalis said…
@mushroom etngok memang cam lawa sangat.. kan?
mykhalis said…
@Miss Tira memangla..buleh sanggup nak minum benda2 nie.. ahaks
Anonymous said…
sedap kot....hehehe
sharifahzakiah said…
eeee dorg minum air-air binatang 2 ke ??? sbo jelaa ~

Popular Posts