Pages

Support Penaja

Friday, May 20, 2011

Gay dan lesbian di kalangan kita

Posted by mykhalis On 6:39 PM 39 comments

ikon gay terkenal

Kalau sesiapa yang duduk asrama mesti pernah tengok kakak angkat ke.. abang angkat ke tidur dengan adik memasing.. memang sesuatu yang biasa...kan??

Tapi adakah kerana ianya kebiasaan maka ianya halal? Tidakke nampak janggal dua orang lelaki tidur sekatil sebantal seselimut??

Kalau wanita pulak mungkin la macam tak berapa nak pelik.. Tapi kalau kakak angkat tomboi tiba2 tidur ngan adik angkat..bukankah boleh mendatangkan fitnah?

Khalis dulu masa kat UTM ada sorang kawan lelaki.. Dia memang kategori ustaz jugakla.. tapi kalau keluar bandar,, yee.. di kotaraya kuala lumpur.. selamber derrrkk je dia genggam tangan Khalis.. Memang muka Khalis merah gile.. tapi memang tau dia memang dengan abang dia sendiripun dia pegang tangan.. cuma segan jerla..

kalau korang nampak mesti cakap kami gay..yerk

Tapi yang Khalis musykil ialah kenapa kita minat seseorang tu sampai lupa siapa yang kita minat.. Kalau bab politik kita pandai pulak nak pemimpin yang bersih.. tapi kalau bab hiburan...

Kalau tak..takkan orang malaysia terkinja-kinja masa Adam Lambert datang Malaysia..betul tak?

kalau pernah ingat.. ada kat YT dulu.. vklip

IM GAY AND IM OK

Ingat tak? Jangan la ianya berulang kembali..Kita tengok-tengokla sahabat di kiri kanan kita.. saudara mara..


Hapuskan saki baki manusia bernafsu binatang ini!!kasar ke?? memang laa.. ape ke bodoh jantan tidur ngan jantan!!

39 comments:

penah gak mase kat sek asrama dulu. kakak angkat, klau leh tiap2 mlm nk tido ngan aku. pastu sume ape aku wat dia nk tau. even almari aku pn dia cek hari2. rimas. pastu aku fly. kantoi ngan mak. mak anta aku lik asrama, siap jmp ketua warden bagitau pasal kakak angkat aku tu. pastu ketua warden slow talk ngan aku tanye betul2. kompem la aku nafikan. tanak mende kecik jadi besar. huhu

bangla selalu berpimpin tangan... hahaha...

haha wat mase ni xpernah kenal rapat ngan lesbo n gay. haha xtau pon mcm ne nak detect,tp msa skola dulu budak laki ckp kite ngan bestfren lesbian, sbb asyik berkepit n bergayut hari.. giler pe nak suke orang yang barang sama ngan kite? kakakkah

bangla+indon = bang don a.k.a abang don hahaha.

Kalau kat hostel tu memang susah nak cakap lar.Tau0tau malam -malam bawah katil aku ada bunyi kekekkekek..natang apa...

@wath
besar kes nie.kalau mak terbaca nie mesti kantoi..hee

@saya YANA kenapa bangla jalan pegang tangan ek?

Kalau pegang tangan tu, masih kira ok lagi tapi kalau yang dah tidur sebantal tu, memang lebih daripada normal.

@cik sakdi sebab memang dah ada orang pompuan ngan yang pompuan..tue yg gosip tue

@MoHaMaD $y@F!e kah kah kah.. memang pelik kalau ada bunyi efek camtu..kan kan?

@Awan Biru tapi itula kalau budak asrama..mesti ada kan?

saye rase saye ni lesbian yang terkurung kat dalam badan lelaki sebenarnye. so ade tak mane2 pumpoan kat luar tu yang sudi. pengakuan ukhlas ni. hehehe...

ohh xde la plak kes cmni kt hostel dlu.. katil pn xde la besar mne nk tdo sma2.. kih2

tgk niat gak 2..kalo niat dia xder apa2,xsalah..kita jgn pulak pandang serong pulak an,bila laki ngan pmpn bpelukan bkan mahram ke apa kita kata menda biasa pulak an,dah tersalah pulak dah kita 2..apa2 pun niat lar..betul x?=)

nasib baik la mase duduk mane2 hostel pun rasenye lebih suka buat hal sendiri, tido pun sorang2 kat katil sendiri dari share ngan sape2...

cuma kene keji sikit la sebab mase duduk hostel u mase short sem kot, orang sibuk kecoh pasal hantu ke ape siap kemain ramai rapat2kan katil bile tido tapi, i dont care slambe je asing dari orang lain. dah la duduk dekat pintu yang orang syak hantu tu nyorok. adoyaiiii...

hu3..bangla steady je jln pimpin tgn lintas jalan sambil bwak beg plastik isi bawang...
hahahahaha...
hu3...dulu sekolah semua pmpuan.cite pasl lesbian ni mmg popular lar.pnh ada 1 kes smpai gaduh sbb si pompuan yg blagk lelaki ni curang degn pmpuan tu...smpai gduh tarik2 tdung...
ngeh3....

ade pengalaman gk dlu..pernah kene ngorat ngan junior..lelaki..damn...

eiyuuuu ~ xslera laa sesama jntina. hahaha plek plek :D

You gay you go to hell you moron. Hehehe :p

tak tau la Khalis.. haha... kat bus stand tu selalu je nampak.. arhh.. geli tengok.. haha...

@Fir
baik punye alasan... wahahaha

@Cik TeN10 katil kecikla depa suka..leh rapat2

@HeiYzZ RoSLaN yg pegang tgn lain2 jntina tu memang dah penat nak marah..ni yg sama2 jantina pegang2 tgn cam pakwe makwe..damn

@Aslina ini memang tak takut hantu lanie.. perghh

@Nor Suhaiza apasal bangla asyik pegang tangan ek?bukan apa, kadang kala rasa pelik jerrr

@K.A.S. kas..lu otai ke.. balachi ke..jambu??hehe( drama juvana)

@sharifahzakiah itu yg pening tue.. camne leh minat sama2 jantina kan?

@Miss Tira yupp..tiada tempat untuk manusia hampehh kat bumi nie

@saya YANA kat bus stand? mujur kat tempat Khalis susah nak jumpa

@~~Ticer Wann~~ memang harap takkan dekat langsung pun

mcm mana gay ngan gay buat ye?
hohohoho..

tulaa. cmne bole bnafsu dgn jntina yg sama. i dlu skola convent. da biase sgt dgn bdk2 lesbian ni. tp stakat ni i blom knal yg gay lagi la.

betul! gay itu bodoh!!

yg sy ingatla kan abg ipar.. kongsi bantal tak dosa.. dan jantan pegang jantan pun tak dosa haha. tp kongsi selimut dosa (correct me if im wrong)

...bukan masa kat hOstel dulu je...zaman bkerja ni pOng ada...

@kucarkacir eyerkhhh..jangan di tanya Khalis..mana tau

@Meera wahha..kalau sekolah sama jantina mesti ada benda2 camni kan?

@Azroy Kassim waahahha..dah jadi adik ipo dah.. meamng tak dosa..tapi jngn sampai fitnah muncul kerana perangai kita

ada je kwn lebo since skol till now, mula2 dia layan kita mmg terlebih mesra wooo tp lps explain yg kite nrml xde prob dah ^_^

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...