3000 tahun akan datang



Jujurnya,, anggaplah just for fun je.. sebab 3000 tahun lagi? Who knows?
Enjoy dengan gambar gif k?












Khalis paling berkenan kalau ada seluar jeans yang boleh wat kita duduk bila-bila kita nak..baru best..ahaks

Comments

misz farahniza said…
hahahaha..
terbaik................
tapi takut kita akan terus menjadi pemalas.yela..dah ade org buatkan semuanya...........
Cik TeN10 said…
hahaha.. suka yg kereta tu.. smbil drive bleh tgk dasar laut.. nt nmpak nemo berenang2.. cantik2!.. lg 1 suka yg back pack tu.. nk jalan jauh pn xpe.. kih2
saya YANA said…
best la kereta tu... hahaha...
yg kereta tu and robot yg buat kita exercise time tido tu sngt best.
hoho.
mykhalis said…
@misz farahniza memang ini semua leh wat kita jadi pemalas pun..hahaha
mykhalis said…
@Cik TeN10 lepas ni mudahla orang nak menyeludup datang ke negara kita
mykhalis said…
@saya YANA jauhla blh jalan pasnie..taula dah nak dapat lesen kete
mykhalis said…
@syazana.not.single bangun dari tido mesti penat gile badan..kan?
kucarkacir said…
nak yang mekap tu..hehe..
senang je keje org pompuan nanti..
~~Ticer Wann~~ said…
hebat ahh... yang back pack tu best... nak g melancong pun tak de masalah
apitzhnu said…
Wahh sume nyer utk kesenangn hehe
apitzhnu said…
Tp yg last skali tu kan, sbgai blogger ni slalu kene tak sabun tu hehehe
SD said…
paling best.... taip benda2 mengarut nanti pc akan denda.... baru lah bersih cc cik khalis kita....
Anonymous said…
Yeaaah, makin moden makin banyaklah manusia obesiti. Hahaha. Semua robot buat kerja. :p
cik sakdi said…
kalau robot exercise tu wujud bestnye.. bangun2 je dah kurus. HAHA
mykhalis said…
@Fahman wahahha..tau takpe
mykhalis said…
@kucarkacir sebenarnya memudahkan orang lelaki..cepat sikit menunggu
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ yerla..tapi kalau khalis kena abeli yg kaki besi besar sikit
mykhalis said…
@apitzhnu wahahha.. biasala..semua makin canggih..ahaks
mykhalis said…
@apitzhnu amboiii..perli nampak??
mykhalis said…
@SD
adehh..terkena lagi?? mana buleh camnie
mykhalis said…
@Miss Tira tengok atlitla..siap buleh upah orang lain pulak dah
mykhalis said…
@cik sakdi esok bangun mesti lenguh2 badan..wahahha
aTy _faRed~ said…
ai paling suker kereta yang ley redah tu..[may be ley elak jammed]
Miss Shikio said…
suka yang exercise time tidoq

hahaahah~

x payah nak p joging dah pagi2
Azura Mendezz said…
terbaekkk wokk!!alamatnya mmg obesiti melampau la manusia masa dpn..
yg skrg ni pon dh ley tahan..3000 thn lg kalo xkiamat..adesss~~~
Anonymous said…
best2...;)

Popular Posts