Pages

Support Penaja

Wednesday, May 18, 2011

3000 tahun akan datang

Posted by mykhalis On 7:53 PM 28 comments



Jujurnya,, anggaplah just for fun je.. sebab 3000 tahun lagi? Who knows?
Enjoy dengan gambar gif k?












Khalis paling berkenan kalau ada seluar jeans yang boleh wat kita duduk bila-bila kita nak..baru best..ahaks

28 comments:

hahahaha..
terbaik................
tapi takut kita akan terus menjadi pemalas.yela..dah ade org buatkan semuanya...........

hahaha.. suka yg kereta tu.. smbil drive bleh tgk dasar laut.. nt nmpak nemo berenang2.. cantik2!.. lg 1 suka yg back pack tu.. nk jalan jauh pn xpe.. kih2

best la kereta tu... hahaha...

yg kereta tu and robot yg buat kita exercise time tido tu sngt best.
hoho.

@misz farahniza memang ini semua leh wat kita jadi pemalas pun..hahaha

@Cik TeN10 lepas ni mudahla orang nak menyeludup datang ke negara kita

@saya YANA jauhla blh jalan pasnie..taula dah nak dapat lesen kete

@syazana.not.single bangun dari tido mesti penat gile badan..kan?

nak yang mekap tu..hehe..
senang je keje org pompuan nanti..

hebat ahh... yang back pack tu best... nak g melancong pun tak de masalah

Wahh sume nyer utk kesenangn hehe

Tp yg last skali tu kan, sbgai blogger ni slalu kene tak sabun tu hehehe

paling best.... taip benda2 mengarut nanti pc akan denda.... baru lah bersih cc cik khalis kita....

Yeaaah, makin moden makin banyaklah manusia obesiti. Hahaha. Semua robot buat kerja. :p

kalau robot exercise tu wujud bestnye.. bangun2 je dah kurus. HAHA

@kucarkacir sebenarnya memudahkan orang lelaki..cepat sikit menunggu

@~~Ticer Wann~~ yerla..tapi kalau khalis kena abeli yg kaki besi besar sikit

@apitzhnu wahahha.. biasala..semua makin canggih..ahaks

@SD
adehh..terkena lagi?? mana buleh camnie

@Miss Tira tengok atlitla..siap buleh upah orang lain pulak dah

@cik sakdi esok bangun mesti lenguh2 badan..wahahha

ai paling suker kereta yang ley redah tu..[may be ley elak jammed]

suka yang exercise time tidoq

hahaahah~

x payah nak p joging dah pagi2

terbaekkk wokk!!alamatnya mmg obesiti melampau la manusia masa dpn..
yg skrg ni pon dh ley tahan..3000 thn lg kalo xkiamat..adesss~~~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...