Pages

Support Penaja

Saturday, May 21, 2011

Bermain permainan Angry Birds di dunia nyata

Posted by mykhalis On 10:28 AM 19 comments


Sejujurnya.. kalau bulan lepas, Khalis amat pelik kenapa di internet begitu banyak produk mengenai Angry Birds.. Sebagai manusia yang suka main games, Khalis biasanya takkan la ketinggalan sangat. Rupa-rupanya, Angry Birds hanya boleh dimainkan di iPhone atau iPad.. patutlaa

Tapi bulan lepas permainan ini telah boleh dimainkan di PC, dan Khalis sendiri dah puas main. Cuma yang tak syok sebab kena langgar babi.. citt

Jadi kalau tak tahu Angry Birds boleh la YT ek?

menarik jugak idea nie..mesti ramai pelancong nak cuba main..kan?

19 comments:

haha.... game ni la abg Yana dok main kat hp dia tu... nth ape2...

famous gile game ni..:D

hahaha...sori...orked dh main AB ni kat hp dr thn lps lg..mmg giler r game ni...paling sakit ati time B%%i tu gelak sbb idop lg...

hehhe...orked pon baru beli patung AB yg merah saiz XL..hahha...mlm2 dok peluk AB ni jer...bantal bucuk dah tolak tepi..hehhe...

selalu dengar pasal game ni, tp xpernah men lagi :)

tak pernah main lagi aa... takut addict.. :D

haha meletup terus babi tu

...xde iphone...xde ipad...so...xtaw game nih...

@ABU
tula pasal.. baru tau..hehe

@Orked Desa uiihhh,, minat betul rupenye.. ni jeles nie

@~~Ticer Wann~~ takpe,,niat kene kuat..baru tak addict

@apitzhnuitula pasall..lagi mahal dari games sebenar agaknya nie

@mOon jOhari samela kite..tapi skrangdah blh main kat pc

best best.. camana rasanya men angry bird kat dunia nyata kan.

cmne la rupe die bile main in real ek,.ce khalis buat dlu,.hehe,.

popular game ni ~
tapi , nelly tak pernah main ~ hahaha
kang kalau main , ketagih !

game ni mmg best..slalu gak chii men kat iphone adik...hehe..angry bird..comel je :p

kalau ada notebook pn bole gak. takde masalah.. t; sseyes, game ne menguji minda =)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...