Bermain permainan Angry Birds di dunia nyata


Sejujurnya.. kalau bulan lepas, Khalis amat pelik kenapa di internet begitu banyak produk mengenai Angry Birds.. Sebagai manusia yang suka main games, Khalis biasanya takkan la ketinggalan sangat. Rupa-rupanya, Angry Birds hanya boleh dimainkan di iPhone atau iPad.. patutlaa

Tapi bulan lepas permainan ini telah boleh dimainkan di PC, dan Khalis sendiri dah puas main. Cuma yang tak syok sebab kena langgar babi.. citt

Jadi kalau tak tahu Angry Birds boleh la YT ek?

menarik jugak idea nie..mesti ramai pelancong nak cuba main..kan?

Comments

saya YANA said…
haha.... game ni la abg Yana dok main kat hp dia tu... nth ape2...
ABU said…
famous gile game ni..:D
Orked Desa said…
hahaha...sori...orked dh main AB ni kat hp dr thn lps lg..mmg giler r game ni...paling sakit ati time B%%i tu gelak sbb idop lg...

hehhe...orked pon baru beli patung AB yg merah saiz XL..hahha...mlm2 dok peluk AB ni jer...bantal bucuk dah tolak tepi..hehhe...
selalu dengar pasal game ni, tp xpernah men lagi :)
~~Ticer Wann~~ said…
tak pernah main lagi aa... takut addict.. :D
apitzhnu said…
haha meletup terus babi tu
mOon jOhari said…
...xde iphone...xde ipad...so...xtaw game nih...
mykhalis said…
@ABU
tula pasal.. baru tau..hehe
mykhalis said…
@Orked Desa uiihhh,, minat betul rupenye.. ni jeles nie
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ takpe,,niat kene kuat..baru tak addict
mykhalis said…
@apitzhnuitula pasall..lagi mahal dari games sebenar agaknya nie
mykhalis said…
@mOon jOhari samela kite..tapi skrangdah blh main kat pc
FadThiaismyname said…
best best.. camana rasanya men angry bird kat dunia nyata kan.
cmne la rupe die bile main in real ek,.ce khalis buat dlu,.hehe,.
nelly said…
popular game ni ~
tapi , nelly tak pernah main ~ hahaha
kang kalau main , ketagih !
chii said…
game ni mmg best..slalu gak chii men kat iphone adik...hehe..angry bird..comel je :p
cheQnOnO said…
kalau ada notebook pn bole gak. takde masalah.. t; sseyes, game ne menguji minda =)

Popular Posts