Bahana dating website online.. remaja bercinta dengan ibu sendiri

Kedengaran taboo bukan.. Itulah padahnya apabila memalsukan maklumat yang sedia ada..

Kalau diambil pengajarannya Khalis prefer kalau sahabat-sahabat dalam facebook menggunakan nama sebenar.. Mula-mula dulu, Khalis ingat lagi kebanyakan pengguna facebook lebih bersikap profesional dengan menggunakan gambar profile dan nama sebenar, jadi mudah untuk kita kenal siapa yang kita add or berkawan

Maafla..even Khalis bengang dengan adik lelaki Khalis.. nama dah sedap dah..Azizul Hakim.. di facebook nama dah jadi Mr Gjul.. Adik perempuan? Aireen Surayya di FB gambar CT Nurhaliza.. dah keliru..hehe..

Jadi.. untuk mengelakkan sesuatu yang taboo berlaku.. better guna nama sebenar.. tapi itu hak masing-masing.. ramai jer guna nama glemer.. takpe...tak salah..Yang salah kalau jadi cam kat bawah nie

So.. kalau ayah guna nama manja..anak guna nama manja.. ewwww.. terpedaya gitu..wahahha

Comments

dill said…
udah tak de keje lain le tu. adei

dill.
HAJAR hasan said…
errkkk!! padah bermain cinta internet. hurrmm.. tak ke segan jadinya. adess!!
no_answer said…
erkkk , rasenyer awek aku nie sape ye ?

*awek akulah ! hahaha
b a m b a m ' s said…
parahhh~! omak eh pon samo tak tengok dunio luar hah..huhuhu
~~Ticer Wann~~ said…
alamak ehhh malu nya...
soooooour said…
klu jodo x kemana...hehehe..
CutieIntan said…
erkkks takutnya..tu bahaya kalau main samaran2 ni...parah parah..
kucarkacir said…
x geli ke?
=.=''
aku ade tgk yg anak bercinta ngan ayah..lagi geli..ish ish ish..
Abi Rahman said…
aku rasa yg pakai nama khalis tu pun samaran jugak..hahaha
mykhalis said…
@dill
itu le pasal..gersang 2 2 sekali agaknya
mykhalis said…
@no_answer leehhh..taula ada awek..wahahha
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ malu sikit takpe..ini dah malu banyak dah nie
mykhalis said…
@soooooour ini jodoh gila namanya
mykhalis said…
@CutieIntan itu le pasal.. better guna nama sendiri
mykhalis said…
@kucarkacir maunya tak geli?inila yg paling geli skali
mykhalis said…
@Abi Rahman ko jgn man.. nama ko sama la ngan akwan aku yg extend kat utm dulu..wahahha
saya YANA said…
haha... maknye nak curang.. anaknye nak cari gf.. hmm...
nida husna said…
sakan jugak maknya pun..
Miss Shikio said…
wahahah~

kelakar lah! mak dia pon pandai chatting2 noh
mykhalis said…
@saya YANA itula pasal..2 2 gersang
mykhalis said…
@nida husna biasala..zaman teknologi..kan kan??
cik sakdi said…
adoi leh lak mcm tu.keciknya dunia
mykhalis said…
@cik sakdi yup..memang mengharukan

Popular Posts