Pages

Support Penaja

Wednesday, May 18, 2011

Bahana dating website online.. remaja bercinta dengan ibu sendiri

Posted by mykhalis On 5:04 PM 27 comments

Kedengaran taboo bukan.. Itulah padahnya apabila memalsukan maklumat yang sedia ada..

Kalau diambil pengajarannya Khalis prefer kalau sahabat-sahabat dalam facebook menggunakan nama sebenar.. Mula-mula dulu, Khalis ingat lagi kebanyakan pengguna facebook lebih bersikap profesional dengan menggunakan gambar profile dan nama sebenar, jadi mudah untuk kita kenal siapa yang kita add or berkawan

Maafla..even Khalis bengang dengan adik lelaki Khalis.. nama dah sedap dah..Azizul Hakim.. di facebook nama dah jadi Mr Gjul.. Adik perempuan? Aireen Surayya di FB gambar CT Nurhaliza.. dah keliru..hehe..

Jadi.. untuk mengelakkan sesuatu yang taboo berlaku.. better guna nama sebenar.. tapi itu hak masing-masing.. ramai jer guna nama glemer.. takpe...tak salah..Yang salah kalau jadi cam kat bawah nie

So.. kalau ayah guna nama manja..anak guna nama manja.. ewwww.. terpedaya gitu..wahahha

27 comments:

udah tak de keje lain le tu. adei

dill.

errkkk!! padah bermain cinta internet. hurrmm.. tak ke segan jadinya. adess!!

erkkk , rasenyer awek aku nie sape ye ?

*awek akulah ! hahaha

parahhh~! omak eh pon samo tak tengok dunio luar hah..huhuhu

klu jodo x kemana...hehehe..

erkkks takutnya..tu bahaya kalau main samaran2 ni...parah parah..

x geli ke?
=.=''
aku ade tgk yg anak bercinta ngan ayah..lagi geli..ish ish ish..

aku rasa yg pakai nama khalis tu pun samaran jugak..hahaha

@dill
itu le pasal..gersang 2 2 sekali agaknya

@no_answer leehhh..taula ada awek..wahahha

@~~Ticer Wann~~ malu sikit takpe..ini dah malu banyak dah nie

@CutieIntan itu le pasal.. better guna nama sendiri

@kucarkacir maunya tak geli?inila yg paling geli skali

@Abi Rahman ko jgn man.. nama ko sama la ngan akwan aku yg extend kat utm dulu..wahahha

haha... maknye nak curang.. anaknye nak cari gf.. hmm...

sakan jugak maknya pun..

wahahah~

kelakar lah! mak dia pon pandai chatting2 noh

@nida husna biasala..zaman teknologi..kan kan??

adoi leh lak mcm tu.keciknya dunia

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...