Pages

Support Penaja

Tuesday, May 17, 2011

Kalau dah penat!!

Posted by mykhalis On 7:30 PM 18 comments

Hari cuti camni mesti ada yang ambil kesempatan untuk berjalan-jalan rehatkan badan dari kepenatan kerja seharian..betul tak?

Khalis sendiri stamina dah out,, kalau jalan jauh sikit mula la asyik rasa nak duduk je.. tak larat.. Kalaula kembali cergas di masa kanak-kanak dulu.. kan best..hee











selamat berehat.. esok dah kena kerja lagi..hehe

18 comments:

haha. gelak guling2 saya.

waaaaa...gler...pnat smpai x ingt dunia..hahha

haish biar betik sampai cenggitu sekali...

stylo cara dorang... hahaha

pekejadah sampai camtu gaya nya..haha

haha askar tu paling style!

muahahah~ yg dok atas tayar tu sempoi arh.

pecah usus dok gelak hahah~

aku penah tido cmtu..lebih2 lagi kat perhimpunan sekolah..
duduk asrama mmg x cukup tidur..

@Bella Bell punya la depa ni tak menyempat2,,kan?

@Reena tau takpe.. kat mana2pun tak kesah

@saya YANA stylo ke gni?Khalis nak jadi stylo gakla

@MissNadh nak wat camne..tak larat sangat dah

@aisya sakaria askar tue wat motivasi agaknya

@Miss Shikio kalau di giling lumat la jawabnye

@kucarkacir tido camne?kepala kat bawah kaki kat atas kje?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...