Kalau dah penat!!

Hari cuti camni mesti ada yang ambil kesempatan untuk berjalan-jalan rehatkan badan dari kepenatan kerja seharian..betul tak?

Khalis sendiri stamina dah out,, kalau jalan jauh sikit mula la asyik rasa nak duduk je.. tak larat.. Kalaula kembali cergas di masa kanak-kanak dulu.. kan best..hee











selamat berehat.. esok dah kena kerja lagi..hehe

Comments

Bella Bell said…
haha. gelak guling2 saya.
Reena said…
waaaaa...gler...pnat smpai x ingt dunia..hahha
~~Ticer Wann~~ said…
haish biar betik sampai cenggitu sekali...
saya YANA said…
stylo cara dorang... hahaha
MissNadh said…
pekejadah sampai camtu gaya nya..haha
aisya sakaria said…
haha askar tu paling style!
Miss Shikio said…
muahahah~ yg dok atas tayar tu sempoi arh.

pecah usus dok gelak hahah~
kucarkacir said…
aku penah tido cmtu..lebih2 lagi kat perhimpunan sekolah..
duduk asrama mmg x cukup tidur..
Anonymous said…
smpi cm 2 skali...
mykhalis said…
@Bella Bell punya la depa ni tak menyempat2,,kan?
mykhalis said…
@Reena tau takpe.. kat mana2pun tak kesah
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ hahaa.. apala dosa betik??
mykhalis said…
@saya YANA stylo ke gni?Khalis nak jadi stylo gakla
mykhalis said…
@MissNadh nak wat camne..tak larat sangat dah
mykhalis said…
@aisya sakaria askar tue wat motivasi agaknya
mykhalis said…
@Miss Shikio kalau di giling lumat la jawabnye
mykhalis said…
@kucarkacir tido camne?kepala kat bawah kaki kat atas kje?
mykhalis said…
@princess taiping dah tak larat sesangat agaknye

Popular Posts