Seandainya citer Star Wars adalah cerita Samurai

Khalis berminat sangat nak tengok semua episod dalam cerita Star Wars..sebab Khalis tak tengokpun yang lama-lama punye.. tertanya-tanya jugak.. Ada die hard fan Star Wars kat sini? ada cadangan tak? Yerla.. camne dengan teknologi.. masuk dek akal tak??









Khalis rasa Khalis tengok 2 je dari episod Star Wars..hehe

Comments

saya YANA said…
Yana langsung tak pernah tengok.... hahahah
adwafarahin said…
mmg rare habes la :D
ArulchelseA said…
tk brapa layan bro cite strs wars ni bro.. apa2 pun menarik idea ni..hehe
Ibnushukran said…
koi xlayan sngat star wars ni en khalis.. xtaw la watak2 ni.. huhu
~~Ticer Wann~~ said…
zero aa bab star wars ni.. indak minat
star wars tu apa?
hak3.
xnah tngok lgsung cita ne.
wlaupon feymes.
HeiYzZ RoSLaN said…
tp mmg betul kbnyakan watak star wars ni dapat inspirasi dari samurai sume 2..khalis,mmg boleh dilayan cite ni..bez aper..layan start dari episod 4,5,6 n then start balik dari 1,2,3..bab teknologi mmg standard hollywood lar,nak advance ajer lebih..=P
mykhalis said…
@saya YANA tipuuu..takkan tak pernah layan..ishh
mykhalis said…
@adwafarahin tau takpe..Khalis kalau la ada
mykhalis said…
@ArulchelseA kire tak masuk geng jedi la nie
mykhalis said…
@Ibnushukran x amerika la tak tengok star wars
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ tecerpun tak minat???ishh
mykhalis said…
@HeiYzZ RoSLaN456123//ini dia punya cadangan ek?tq tq..Khalis nak download nie
deAnza-wAnda said…
suke engok barney n friends jer...hihihi

Popular Posts