Pages

Support Penaja

Saturday, May 21, 2011

Seandainya citer Star Wars adalah cerita Samurai

Posted by mykhalis On 8:00 PM 14 comments

Khalis berminat sangat nak tengok semua episod dalam cerita Star Wars..sebab Khalis tak tengokpun yang lama-lama punye.. tertanya-tanya jugak.. Ada die hard fan Star Wars kat sini? ada cadangan tak? Yerla.. camne dengan teknologi.. masuk dek akal tak??









Khalis rasa Khalis tengok 2 je dari episod Star Wars..hehe

14 comments:

Yana langsung tak pernah tengok.... hahahah

tk brapa layan bro cite strs wars ni bro.. apa2 pun menarik idea ni..hehe

koi xlayan sngat star wars ni en khalis.. xtaw la watak2 ni.. huhu

zero aa bab star wars ni.. indak minat

star wars tu apa?
hak3.
xnah tngok lgsung cita ne.
wlaupon feymes.

tp mmg betul kbnyakan watak star wars ni dapat inspirasi dari samurai sume 2..khalis,mmg boleh dilayan cite ni..bez aper..layan start dari episod 4,5,6 n then start balik dari 1,2,3..bab teknologi mmg standard hollywood lar,nak advance ajer lebih..=P

@saya YANA tipuuu..takkan tak pernah layan..ishh

@adwafarahin tau takpe..Khalis kalau la ada

@ArulchelseA kire tak masuk geng jedi la nie

@Ibnushukran x amerika la tak tengok star wars

@HeiYzZ RoSLaN456123//ini dia punya cadangan ek?tq tq..Khalis nak download nie

suke engok barney n friends jer...hihihi

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...