Pages

Support Penaja

Friday, May 20, 2011

Ragam warga emas

Posted by mykhalis On 10:31 PM 31 comments

Seandainya kita dipanjangkan umur.. kita akan jadi warga emas..betul tak? Kalau dulu semua mantap-mantap dah boleh jadi kurang mantap.. Kalau dulu bertenaga, masa itu tiada tiada. Kalau dulu merupakan seorang cucu,mungkin dah ada cucu..

Segalanya pasti, cuba tanya diri kita, berapa ramai kawan-kawan dan sahabat kita yang lebih muda ataupun sebaya yang telah Allah panggil mengadap.. Sedangkan kita? masih dihitung amal baik buruk..ermmm..

Jom layan keletah warga emas..hehe















Semoga Khalis bahagia bersama isteri-isteri..anak-anak dan cucu-cucu di saat itu,, InsyaAllah.. Adehh..kene cubit..yerla.yerla..isteri je..bukan isteri-isteri..hehehe

31 comments:

x ingat mati laa tu...

itu orang tua luar, bukan orang tua, dlm negara kita,

muahaha.. haa kn dh kena cubit.. ^.^

weeee~~~~~~ tapi mcm tak sanggup je bila pikir dunia akn dtg sgt mncabar bagi org islam beriman

yg keempat last tu..
diorg tgh buat seks ke? =.=''
dah tua pun buat ke?

orang tua yang perrasan muda..^^

agak2nya kita bila tua macam mana lah ye..hehe

lawak la dorg nie..tp cm xlogik pn ade..hehe

eh suweetnya mereka kakakah. biar la, budaya diorang, tp sangat suweet gambar last. main2 ngan cucu.

eh bro khalis merenyam perkataan isteri2. kang kene tdo luar nnt. haha

kui3,,kene cubet ke..ahhaaa..jgn wat pasal sudah..=p

warga emas mmg suka tnjuk middle finger ke?
hehe.

sopannya warga mas tersebut huhuk.. makin tua makin bahagia lak tgk.. sweet

makin tua makin romantik.. :D haha padan muka kena cubit.... cubit lagi...

mcam mana tak berangan 'isteri2'..yg banyak komen kat blog khalis ni kan pompuan...

@Koding
ingat..tue enjoy tak habis..hehe

@yatie Awang kena cari ragam orang tua dalam negara kita nie

@Cik Teddy cik kecik dah tua2 nnt jgn jadi camni k?

@SD betul tue,, sedangkan zaman sekarang pun ramai yg tewas

@Arpiiz itula pasal..semoga sempat tue..

@Tulip Putih tak logik camne memang betul..ahaks

@cik sakdi haahha..biasala..nak ngusik2..ahaks

@cikida sekarang tak wat lagi..hehehe

@syazana.not.single zaman muda2 dulu diorang ganas kott

@mushroom walaupun tua berani nak mencuba

hahaha.. lawak gile yg signboard tu..

wehh,siann,..tergolek die dlm lnkang,..ish3,..kdg2 kesian kn tgk org2 tue cm xde spe2 dh,..ank2 tah ke mane,.hope 1 day CN xcmtu,.ade ank2 dn suami d ssi,amin,.

@mykhalis mana ada jadi batu api pun... haha.. haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...