Pages

Support Penaja

Saturday, May 21, 2011

Berlindung di dalam unta

Posted by mykhalis On 4:00 PM 15 comments

If you’re a fan of Discovery Channel, you know about Bear Grylls’ crazy adventures from “Man vs. Wild”, and particularly about the famous camel carcass he used to protect himself in the Sahara Desert.
In an original advertising move to promote the new season of “Man vs. Wild”, Discovery Channel placed a replica of the camel carcass in Sydney’s Wynyard Park and put it up for rent, on a popular website.

Passers-by had the chance to crawl inside the carcass, dubbed Camelot,  to see how Bear felt during his survival test in Sahara, and also fill in a form telling Discovery why they would be the best tenant for this unusual property, for the chance to win a holiday voucher worth $2,500.

faham kan? Khalis malas nak terjemah sebab Khalis tak pernahpun tonton Man vs Wilds..tengok iklan ada lah..






Nampaknya kena cari kat YT episod nie

15 comments:

ape kate khlais try n post di sini...huhuhu

Kreatiflah mereka tu. Nanti diorang letak pulak replika ikan paus.

besaq bonggol dia.. sebab tu boleh tahan berhari-hari di padang pasir..

suka tgk man vs wild! sbb dia ajar skill hidup time2 emergency kat kawasan takde orang.. mana tau satu hari nnt tersesat ke, kapal terbang terhempas tp jadi survival ke, blh la mengaplikasikan apa yang dia ajar ;D

khalis masuklah dalam unta tu ..
hehehe
pas tu , amek gambar ~
=)

Tak tahu nak labelkan kreatif ke apa ni. Macam tak ada relevan je penciptaan tu. Hahaha.

@farah uihh..nak jadi heroin la nie..leh survivor

@Miss Tira dia nak bagi manusia supaya menghayati keadaan sukar

discover dlm perut unta ke??hehehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...