Tanda amaran dan peringatan yang lucu dan menarik

Jom santaikan minda di malam hujung minggu ini..
Kalau sesiapa ada saluran warna boleh la tengok maharaja lawak
Kalau tiada macam Khalis tunggu keluar kan YT jerla..kan kan??










nak gunakan tandas pun siap kena ajar..wahahahha

Comments

sharifahzakiah said…
gmbar yg gune tndas pun pling tak tahan. hahahaha :DDD
Anonymous said…
Apa jenis tanda peringatankah ini. Hahaha.
saya YANA said…
motif nye nak mengatakan... mereka tu kurang bijak ke.. hehe...
~~Ticer Wann~~ said…
ada kes kot...tu yang peringatan cam tu keluar.. haha
Shaherah said…
kelakar gler part tandas tu.. hahha
mykhalis said…
@sharifahzakiah itula pasal..ada yg betul ada yg salah..citt
mykhalis said…
@Miss Tira pengajaran secara detail agaknya
mykhalis said…
@saya YANA agaknya untuk mengelakkan law suit kot
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ yerla//rasa camtu jugak
kucarkacir said…
yg kedua tu pelik sikit..
ade ke org buat mcm tu??
haha
mykhalis said…
@Shaherah pengajaran luar biasa
mykhalis said…
@kucarkacir wahaha..yerla tu kot..sebab tu kena bagi amaran
nnti khalis nk check lampin sayf,jgn main selok cmtu je tau,..xpasal2 je kang,.hehe,.
Cik TeN10 said…
yg toilet tu kn.. mmg ade org buat mcm tu.. skali ngn kasut2 skali dia angkt.. lekat bekas tapak kasut.. kotor la.. aduhaiii manusia
Koding said…
Rajah 2....
Mesti kes tersumbat atau susah nak buang air...
nelly said…
tandas tu , kelakar !!!
segan2
'do not wear for sumo wrestling'
wahahaha.
apa punya amaran daa.
cik sakdi said…
haha kelaka ajar chek pempes tu. xkan la nak seluk pulak mcm tu.adoi aii. haha
cikida said…
hahah,,macam2 gmbr,,yg toilet 2..kui3.=p
Far8 budak baik said…
hahaha..kelaka je..
Azroy Kassim said…
not to be insert into penis!! hilarious!!! kah~kah~kah
mykhalis said…
@Cik TeN10 sebab dia pikir dia sorang je guna agaknya
mykhalis said…
@Koding itula.tutorial detail punyer
mykhalis said…
@nelly panduan baik punyer
mykhalis said…
@syazana.not.single tak bagi seksi sangat kot
mykhalis said…
@cik sakdi mana tau ada ayah lurus bendul..ahaks
mykhalis said…
@cikidasila gunakan cara yg betul k?
mykhalis said…
@Azroy Kassim untuk yg otak sewel..heheh

Popular Posts