Pages

Support Penaja

Friday, May 20, 2011

Tanda amaran dan peringatan yang lucu dan menarik

Posted by mykhalis On 8:30 PM 32 comments

Jom santaikan minda di malam hujung minggu ini..
Kalau sesiapa ada saluran warna boleh la tengok maharaja lawak
Kalau tiada macam Khalis tunggu keluar kan YT jerla..kan kan??










nak gunakan tandas pun siap kena ajar..wahahahha

32 comments:

gmbar yg gune tndas pun pling tak tahan. hahahaha :DDD

Apa jenis tanda peringatankah ini. Hahaha.

motif nye nak mengatakan... mereka tu kurang bijak ke.. hehe...

ada kes kot...tu yang peringatan cam tu keluar.. haha

kelakar gler part tandas tu.. hahha

@sharifahzakiah itula pasal..ada yg betul ada yg salah..citt

@Miss Tira pengajaran secara detail agaknya

@saya YANA agaknya untuk mengelakkan law suit kot

yg kedua tu pelik sikit..
ade ke org buat mcm tu??
haha

@kucarkacir wahaha..yerla tu kot..sebab tu kena bagi amaran

nnti khalis nk check lampin sayf,jgn main selok cmtu je tau,..xpasal2 je kang,.hehe,.

yg toilet tu kn.. mmg ade org buat mcm tu.. skali ngn kasut2 skali dia angkt.. lekat bekas tapak kasut.. kotor la.. aduhaiii manusia

Rajah 2....
Mesti kes tersumbat atau susah nak buang air...

tandas tu , kelakar !!!
segan2

'do not wear for sumo wrestling'
wahahaha.
apa punya amaran daa.

haha kelaka ajar chek pempes tu. xkan la nak seluk pulak mcm tu.adoi aii. haha

hahah,,macam2 gmbr,,yg toilet 2..kui3.=p

not to be insert into penis!! hilarious!!! kah~kah~kah

@Cik TeN10 sebab dia pikir dia sorang je guna agaknya

@Koding itula.tutorial detail punyer

@cik sakdi mana tau ada ayah lurus bendul..ahaks

@cikidasila gunakan cara yg betul k?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...