Anda gayat?

Sebelum ni Khalis dah ada post pasal tebing tinggi, pengalaman di times square.. tapi kali ini Khalis kongsikan koleksi gambar dari tempat tinggi..

Walaupun ianya sekadar gambar..tapi Khalis tak dapat membayangkan kalau Khalis berada di tempat tinggi tue sendiri.. perghh..kompom sadiissss je.

Bukan apa, lepas dah berumah tangga ni, Khalis lebih menghargai nyawa.. nak naik menara yang kat Genting Highland tu pun Khalis tak berani.. Serius.. memang semakin penakut jadinye.. sian wife Khalis.. suami tak macho..huuuuu













Khalis berhajat sangat nak naik jambatan di tengah-tengah menara KL.. bila la nak merasa agaknya..

Comments

adwafarahin said…
x gayat tp pening tgk bwh dr tmpt tinggi

huhu ^^
dill said…
eh. tak pe la. tinggi sangat, tak lalu dill. pening.

dill.
cik sakdi said…
memang gayat la tengok gambo je dah seram sejuk. haha
Fahman said…
Gayat: memang ketakutan sejak kecil.
Siti Farah said…
Sangat suka tempat tinggi.. Contohnye cable car Langkawi.. Rasa macam nak naek berkali kali..hehhe
ASaDa RyutaRo said…
bila tengok gambar2 ni, rasa cam saya ni gayat plak. kalau jatuh memang melayang ni..
sharifahzakiah said…
errrr xboleh saya, surrender surrender ! mmg gayat gilaaa -__- setakat tengok dari atas rumah 2 tingkat 2 pon dah gayat. apetah lagi yang ni. huuu ~
aku ngaku aku memang jenis yang gayat tempat tinggi ni siut... hehe
saya YANA said…
Yana suka tempt tinggi.. view dia cantik... bila nak naik tu tak rasa apa2 la.. tapi jgn masa naik tgk bwah.. Yana da takot... kalau da sampai tempt tinggi.. nnti pening kepala.. pastu mata macam nak juling tengok apa yg ada kat bawah... huhu...
saya juga gayat. KADANGKALA:( ahh, itu satu kelemahan sebenarnya....
kucarkacir said…
dulu aku naik mainan kat genting..
entah apa namanya..
tinggi jugak la..
waktu naik tu.
tgk je bawah..
kecut perut..
sekali bile turun je mesin tu..rasa nak pengsan..
lepas habis je main..terus muntah..
xleh dah..
dah x boleh naik dah bende tinggi2 ni.
apitzhnu said…
Fuhh yg best brdiri atas gelas kaca tu, sungguh gayat den!
Cik TeN10 said…
kl nk naik skybrigde klcc tu kna gi awl pg.. dulu sy pegi awl pn kena beratur jgak.. lama jgak la tggu turn nk nek skygridge tu.. tp seronok2.. sbb sy suka tgk pemandangan dr ats!
Iqa said…
Selepas brumah tangga, khalis lebih menghargai nyawa? i found the sweetness through this word~
(n__n) ayat ni mcm comel je. Huhuuu. Anyway, saya sukaaa tempat tinggi. Sgt suka. Hinggakan rasa mcm teringin nak merasa terjun drp helikopter n ble nk dkt darat baru bukak payung. Sukan ape tu namanya ntah. Lupa da.
nitestalker said…
perghh...buat abseiling mesti best ni.... adrenalin rush dia mesti semacam.... nak bungee jump lom pernah terai...camne la agaknye ye... weee......
nelly said…
baru tengok gambar ~
Bella Bell said…
saya pon gayat! tak mau panjat tempat tinggi2..hehe!!~
Miss Tira said…
Erk... Menggigil lutut ouh..
mushroom said…
tgk gamber xdela gayat pun. tapi bila kena tol2 memang gayat la.. memang time tu ingat mati jela hahak
mykhalis said…
@adwafarahin kalau pening tu bukan sebab gayat ke?huuu
mykhalis said…
@dill
ishh..takkan miss dill pun gayt jga
mykhalis said…
@cik sakdi gambar ni tak cukup tinggi lagik nie..
mykhalis said…
@Fahman gitu pulak..wahahha
mykhalis said…
@Siti Farah khalis tak pernah try naik cable car langkawi
mykhalis said…
@ASaDa RyutaRo itula pasal..mesti lama naks ampai ke bumi kan?
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine camne nak jadi polis camni..ahaks
mykhalis said…
@saya YANA ada pulak pantang larang nye.. macam2..wahhaha
mykhalis said…
@FIFIEY LYCHEE MARATION oo..takleh bawak jalan tempat tinggi la nie..
mykhalis said…
@kucarkacir wahahhaa.. same la kite.. tapi takde sampai nak muntah
mykhalis said…
@apitzhnu memang itu yhg tak blh nak bayangkan.. takut je kalau pecah cermin tue
mykhalis said…
@Cik TeN10 kene beratur ke? mesti lama nak berasaing nagn pelancong luar negara lagikkan?
mykhalis said…
@Iqa
biasanya kapal terbang kan? hehe.. betulla.. bukan apa..dulu sorang2..skrang dah bertiga..
mykhalis said…
@nitestalker bungge jumping..terjun dengan kelajuan sebanar.. i say nooo
mykhalis said…
@nelly
itula pasal..camne kalau naik betul tempat ni kan?
mykhalis said…
@Bella Bell pandang tempat tinggi takpe.. jgan pandanjg dari tempat tinggi ke bawah..itu yg tak berani
mykhalis said…
@Miss Tira ramai betul orang gayat rupenye
mykhalis said…
@mushroom memangla,,cuba bayagkan kita dalam gambar tue.. perghh
syasya said…
perghh !
gayat gile . .
nak naik katil 2 tingkat kat asrama pon gayat , sumpah takut ! =='

Popular Posts