Pages

Support Penaja

Thursday, May 19, 2011

Anda gayat?

Posted by mykhalis On 7:15 PM 39 comments

Sebelum ni Khalis dah ada post pasal tebing tinggi, pengalaman di times square.. tapi kali ini Khalis kongsikan koleksi gambar dari tempat tinggi..

Walaupun ianya sekadar gambar..tapi Khalis tak dapat membayangkan kalau Khalis berada di tempat tinggi tue sendiri.. perghh..kompom sadiissss je.

Bukan apa, lepas dah berumah tangga ni, Khalis lebih menghargai nyawa.. nak naik menara yang kat Genting Highland tu pun Khalis tak berani.. Serius.. memang semakin penakut jadinye.. sian wife Khalis.. suami tak macho..huuuuu













Khalis berhajat sangat nak naik jambatan di tengah-tengah menara KL.. bila la nak merasa agaknya..

39 comments:

x gayat tp pening tgk bwh dr tmpt tinggi

huhu ^^

eh. tak pe la. tinggi sangat, tak lalu dill. pening.

dill.

memang gayat la tengok gambo je dah seram sejuk. haha

Gayat: memang ketakutan sejak kecil.

Sangat suka tempat tinggi.. Contohnye cable car Langkawi.. Rasa macam nak naek berkali kali..hehhe

bila tengok gambar2 ni, rasa cam saya ni gayat plak. kalau jatuh memang melayang ni..

errrr xboleh saya, surrender surrender ! mmg gayat gilaaa -__- setakat tengok dari atas rumah 2 tingkat 2 pon dah gayat. apetah lagi yang ni. huuu ~

aku ngaku aku memang jenis yang gayat tempat tinggi ni siut... hehe

Yana suka tempt tinggi.. view dia cantik... bila nak naik tu tak rasa apa2 la.. tapi jgn masa naik tgk bwah.. Yana da takot... kalau da sampai tempt tinggi.. nnti pening kepala.. pastu mata macam nak juling tengok apa yg ada kat bawah... huhu...

saya juga gayat. KADANGKALA:( ahh, itu satu kelemahan sebenarnya....

dulu aku naik mainan kat genting..
entah apa namanya..
tinggi jugak la..
waktu naik tu.
tgk je bawah..
kecut perut..
sekali bile turun je mesin tu..rasa nak pengsan..
lepas habis je main..terus muntah..
xleh dah..
dah x boleh naik dah bende tinggi2 ni.

Fuhh yg best brdiri atas gelas kaca tu, sungguh gayat den!

kl nk naik skybrigde klcc tu kna gi awl pg.. dulu sy pegi awl pn kena beratur jgak.. lama jgak la tggu turn nk nek skygridge tu.. tp seronok2.. sbb sy suka tgk pemandangan dr ats!

Selepas brumah tangga, khalis lebih menghargai nyawa? i found the sweetness through this word~
(n__n) ayat ni mcm comel je. Huhuuu. Anyway, saya sukaaa tempat tinggi. Sgt suka. Hinggakan rasa mcm teringin nak merasa terjun drp helikopter n ble nk dkt darat baru bukak payung. Sukan ape tu namanya ntah. Lupa da.

perghh...buat abseiling mesti best ni.... adrenalin rush dia mesti semacam.... nak bungee jump lom pernah terai...camne la agaknye ye... weee......

saya pon gayat! tak mau panjat tempat tinggi2..hehe!!~

Erk... Menggigil lutut ouh..

tgk gamber xdela gayat pun. tapi bila kena tol2 memang gayat la.. memang time tu ingat mati jela hahak

@adwafarahin kalau pening tu bukan sebab gayat ke?huuu

@dill
ishh..takkan miss dill pun gayt jga

@cik sakdi gambar ni tak cukup tinggi lagik nie..

@Siti Farah khalis tak pernah try naik cable car langkawi

@ASaDa RyutaRo itula pasal..mesti lama naks ampai ke bumi kan?

@saya YANA ada pulak pantang larang nye.. macam2..wahhaha

@FIFIEY LYCHEE MARATION oo..takleh bawak jalan tempat tinggi la nie..

@kucarkacir wahahhaa.. same la kite.. tapi takde sampai nak muntah

@apitzhnu memang itu yhg tak blh nak bayangkan.. takut je kalau pecah cermin tue

@Cik TeN10 kene beratur ke? mesti lama nak berasaing nagn pelancong luar negara lagikkan?

@Iqa
biasanya kapal terbang kan? hehe.. betulla.. bukan apa..dulu sorang2..skrang dah bertiga..

@nitestalker bungge jumping..terjun dengan kelajuan sebanar.. i say nooo

@nelly
itula pasal..camne kalau naik betul tempat ni kan?

@Bella Bell pandang tempat tinggi takpe.. jgan pandanjg dari tempat tinggi ke bawah..itu yg tak berani

@Miss Tira ramai betul orang gayat rupenye

@mushroom memangla,,cuba bayagkan kita dalam gambar tue.. perghh

perghh !
gayat gile . .
nak naik katil 2 tingkat kat asrama pon gayat , sumpah takut ! =='

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...