Pages

Support Penaja

Monday, May 16, 2011

Koleksi iklan mengarut dari zaman dulu-dulu

Posted by mykhalis On 2:43 PM 17 comments

Dah lama tak layan korean drama.. hari ni dah sampai episod 5 dah..Boys Over Flower.. jangan la gelak.. taula korang dah tengok lama..Sambil-sambil nak masuk entry baru ni, Khalis nak promosi la.. sape-sape nak beli drama tv siri boleh la bagitau.. Khalis sedang mula mendownload segala..Jdrama, Kdrama,Mdrama(drama melayu) Filem luar dan dalam negara.. malah segala siri cerita omputeh.. Bukan apa.. cari duit saku sikit.. korang ada iklan dalam blog..Khalis takde..huuu( kalau korang nak download sendiripun boleh.. api ngan Khalis cepat sikit..hehe)

K lah.. kembali pada tajuk asal.. Jom layan iklan-iklan mengarut dari zaman dulu dulu.. hehe





 









dalam banyak -banyak iklan Khalis suka yang 7up..hehe

17 comments:

mmg mengarut je iklan tu..
aik?
khalis layan korea ke?
haha

iklan sabun tu mmg tak leh blah.. haha

hai khalis...
lama xbersua di alam maya..huhu
bz khalis..huk

peciter??
ada ek iklan gini..hakhak..
ada je awk cari gmbr ek??hehe

Doktor pun hisap rokok. Aiyaiyai..

tah apa2 punya iklan

hahah~

sy suka yg more doctors smoke camels dgn when you ride alone, you ride with hitler.

amboi layan korea.hikhik..

cik khalis tgk boys over flower?sham tak gelak..
sham senyum je...

iklan tu..agak la kan...

iklan pelik2 la. gune bebudak plak. kalau molek iklan nye, ok gak. ini..

ah. pelik.

dill.

sememangnya mengarut...

iklan tah ape2 je ni..ade ke patot doktor lak yg tunjuk die merokok..haishh..ape pon tak bole..=p

memang ngarut.. tp ske tgk muka perempuan muka klasik.. cantek :)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...