Pages

Support Penaja

Tuesday, May 17, 2011

Terjemahan mengarut di papan tanda

Posted by mykhalis On 5:00 PM 32 comments

Gambar yang Khalis nak tunjukkan ini adalah koleksi gambar terjemahan ke Bahasa Inggeris yang mengarut.. Makna boleh faham.tapi dari segi ayat memang terabur..

Tapi apa yang nak diherankan.. Di Malaysia nipun papan tanda.. ayat atas tiket berlambak yang tak gunakan bahasa melayu yang betul..

















Khalis paling suka yang please donot feed the fishes with your private..hehehe

32 comments:

hahahaahaha klaka gile ayat2 yg ditulis tuh

hadoii rosak2!

curved yellow fruit????? hahahaahahahhahaha!!!~

kah3.
lawak nak mati la khalis.
semua gambar tu wat sy gelak.
fall into water carefully. hak3.

haha... lawak2.. tu care pemahaman dorg.. tapi pelik.. hehe..

Ya rabbi. ni direct translation. haha!

dill.

private?
hahaha..siottt..
tu pun klu ikan nak mkn la..

tak tau la camne dorang translate tu.. kena masuk kelas Ticer la kot nih.. hoho

ntah2 dorang translate pakai google hahahaha

Fall into water carefully!

hahahhah~

lawak betol. kadang2 orang putih bukannya tahu semua perkataan english :)

hahahahha!

fall into water carefully , ape la haha!

fall into water carefully~ paling klakar,,kot..,

sengih..,~

Fall into water carefully
hahahah.. kelakar

yg buat akak loya ialah bila makan di sebuah restoren halal di vietnam. Rupanya ada bahagian ' a little halal' dan 'very halal'..
dah makan baru perasan sign tu..uwekkk...nak terburai isi perut rasanya.

hahaha,,apa-apa an je la..grr..lawak2..!

inspired by google translation la nihhh

@Bella Bell tuela pelik..takkan tak kenal banana?

@saya YANA itu kalau faha,, takut main tulis je..ahaks

@dill
haha..tau takpe..hampehh je diorang nie

@kucarkacir takut je aklau ikan2 ni nak..ahakas

@Miss Shikio apa yang nak disampaikan agaknya

@Cik Eliza main tunggang terbalik je ayatnye

@Azku
rasakan.. kalau tak faham memang ada orang mandi agaknya

@hani@debumelukut boleh pulak ada yang little n very ek?

@cikida tula pasal..hampeh je diorang nie

@Aslinarasanya itulah yg sebenarnya

hahaha fish tu leh tahan lawak dia sampai nak guling2 sejam. haha semuanya lawak. swimming pool tu pon kelaka. haha

tp kan..xde ke org perasan grammar salah....confident je ayat betul...hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...