Terjemahan mengarut di papan tanda

Gambar yang Khalis nak tunjukkan ini adalah koleksi gambar terjemahan ke Bahasa Inggeris yang mengarut.. Makna boleh faham.tapi dari segi ayat memang terabur..

Tapi apa yang nak diherankan.. Di Malaysia nipun papan tanda.. ayat atas tiket berlambak yang tak gunakan bahasa melayu yang betul..

















Khalis paling suka yang please donot feed the fishes with your private..hehehe

Comments

adwafarahin said…
hahahaahaha klaka gile ayat2 yg ditulis tuh

hadoii rosak2!
Bella Bell said…
curved yellow fruit????? hahahaahahahhahaha!!!~
kah3.
lawak nak mati la khalis.
semua gambar tu wat sy gelak.
fall into water carefully. hak3.
saya YANA said…
haha... lawak2.. tu care pemahaman dorg.. tapi pelik.. hehe..
dill said…
Ya rabbi. ni direct translation. haha!

dill.
kucarkacir said…
private?
hahaha..siottt..
tu pun klu ikan nak mkn la..
~~Ticer Wann~~ said…
tak tau la camne dorang translate tu.. kena masuk kelas Ticer la kot nih.. hoho
mushroom said…
ntah2 dorang translate pakai google hahahaha
Miss Shikio said…
Fall into water carefully!

hahahhah~

lawak betol. kadang2 orang putih bukannya tahu semua perkataan english :)
Cik Eliza said…
hahahahha!

fall into water carefully , ape la haha!
Mira iiya said…
fall into water carefully~ paling klakar,,kot..,

sengih..,~
Azku said…
Fall into water carefully
hahahah.. kelakar
yg buat akak loya ialah bila makan di sebuah restoren halal di vietnam. Rupanya ada bahagian ' a little halal' dan 'very halal'..
dah makan baru perasan sign tu..uwekkk...nak terburai isi perut rasanya.
cikida said…
hahaha,,apa-apa an je la..grr..lawak2..!
Aslina said…
inspired by google translation la nihhh
mykhalis said…
@Bella Bell tuela pelik..takkan tak kenal banana?
mykhalis said…
@syazana.not.single nak mati takpe..jgn mati betul2
mykhalis said…
@saya YANA itu kalau faha,, takut main tulis je..ahaks
mykhalis said…
@dill
haha..tau takpe..hampehh je diorang nie
mykhalis said…
@kucarkacir takut je aklau ikan2 ni nak..ahakas
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ errr..khalis leh masuk tak?
mykhalis said…
@mushroom kemungkinan besar camtu la
mykhalis said…
@Miss Shikio apa yang nak disampaikan agaknya
mykhalis said…
@Cik Eliza main tunggang terbalik je ayatnye
mykhalis said…
@Mira iiya private tu tak klako ke?
mykhalis said…
@Azku
rasakan.. kalau tak faham memang ada orang mandi agaknya
mykhalis said…
@hani@debumelukut boleh pulak ada yang little n very ek?
mykhalis said…
@cikida tula pasal..hampeh je diorang nie
mykhalis said…
@Aslinarasanya itulah yg sebenarnya
cik sakdi said…
hahaha fish tu leh tahan lawak dia sampai nak guling2 sejam. haha semuanya lawak. swimming pool tu pon kelaka. haha
Reena said…
tp kan..xde ke org perasan grammar salah....confident je ayat betul...hehe

Popular Posts