Pages

Support Penaja

Thursday, May 19, 2011

kempen Anti - Aneroxia

Posted by mykhalis On 10:35 AM 14 comments

Kalau bedan besar dari Khalis(bukan sama cam Khalis tau..lagi besar) kita panggil obesiti.. kalau kurus macam lidi dan anggap diri gemuk kita panggil Aneroxia.. Jom tengok iklan kempen Anti Aneroxia yang mungkin dapt memberi kesedaran.

Minta maaf awal2 kerana mungkin ada gambar yang anda takkan selesa untuk melihatnya








dan yang last ni kelucahan..tapi jujurnya Khalis tengok dengan perasaan kesian je.. dah bagitau lucah..so jangan nak schroll kat bawah lepas tu salahkan khalis tak bagi warning!!

































































14 comments:

hee... kesian si aneroxia tu....

haha. adeh. xpasal,terscroll (-_-)"

dah taw lucah lg mau letak.....haha

@saya YANA itula pasal..kurus melidi tue

@~~Ticer Wann~~ camne diorang leh jadi camni kan?

@Fyqa
tuela..dah pesan..jangan scroll

bahaha ^^ jijah kurus jugak tapi Ya Allah tak nak la sampai jadi anoreksia...mintak dijauhkan..

wahduh!

memang kesian lah kat anoreksia, nmpk tulang je kan

mcm ne nak post comment kalau x scroll kebawah.wahahaha

Ni kena g jumpe doc..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...