kempen Anti - Aneroxia

Kalau bedan besar dari Khalis(bukan sama cam Khalis tau..lagi besar) kita panggil obesiti.. kalau kurus macam lidi dan anggap diri gemuk kita panggil Aneroxia.. Jom tengok iklan kempen Anti Aneroxia yang mungkin dapt memberi kesedaran.

Minta maaf awal2 kerana mungkin ada gambar yang anda takkan selesa untuk melihatnya








dan yang last ni kelucahan..tapi jujurnya Khalis tengok dengan perasaan kesian je.. dah bagitau lucah..so jangan nak schroll kat bawah lepas tu salahkan khalis tak bagi warning!!

































































Comments

saya YANA said…
eii.... kesian kan...
~~Ticer Wann~~ said…
hee... kesian si aneroxia tu....
Bella Bell said…
errr...malu.. hehehe!!~
Fyqa said…
haha. adeh. xpasal,terscroll (-_-)"
daylachan said…
dah taw lucah lg mau letak.....haha
mykhalis said…
@saya YANA itula pasal..kurus melidi tue
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ camne diorang leh jadi camni kan?
mykhalis said…
@Bella Bell khalispun malu juga..huuu
mykhalis said…
@Fyqa
tuela..dah pesan..jangan scroll
mykhalis said…
@daylachan nak uji perasaan je..hehe
Cik Azizah said…
bahaha ^^ jijah kurus jugak tapi Ya Allah tak nak la sampai jadi anoreksia...mintak dijauhkan..
Miss Shikio said…
wahduh!

memang kesian lah kat anoreksia, nmpk tulang je kan
cik sakdi said…
mcm ne nak post comment kalau x scroll kebawah.wahahaha
Azku said…
Ni kena g jumpe doc..

Popular Posts