Pages

Support Penaja

Friday, May 20, 2011

Makanan palsu dari Jepun yang real dan menyelerakan

Posted by mykhalis On 12:41 PM 14 comments

Kalau tengok sekali imbas memang macam real dan slurpp.. tapi jangan tertipu sebab semua ini adalah replika sahaja,,wowww










takde ke orang malaysia nak wat nasi impit, nasi lemak, mee jawa,, boleh wat kenang kenangan oleh pelancong..kan kan?

14 comments:

kretif2... mee udang tu cam real je.. huh...

kretiviti org kita belum sampai tahap tu lg lah....

semuanya cam real.. bak sikit huhuk

khalis cik intan suka sangat japanese food....tapi kalau yang mentah mentah tu tak berapa liouke laa

huhu dan-dan lapaq.... nak sushi

meleleh dah air liur ne.
lapor.. huhu.

nymmy2 !!! ehhe...seleraa kah..ngee..=p

semuanya real2 belaka. nampak mcm betul, tgh hari memang lapor ni, haaha

kreatif nye org jepun ni.. salah satu cara utk tarik pelancong..! :)

org jepun mmg sgt kreatif ! mknan pun boleh dibuat replika yek. ish3

...ayat last...bgs jugak cadangan khalis...

aah,CN prnh nmpk cmni,.nmpk cm real tp hnye replika,.huhu,.eh!,.gud lah idea khalis tu,.siyes,.klu buat cmni kn,ade la jgk knangan untk pelncong,.mkin maju la mlysia nnti,.hehe,.tlg2 spe bley usulkn idea khalis ni,.hehe,.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...