Hamster comel dengan bunga - bungaan

Satu malam..ketika itu black out.. Khalis tidur atas lantai je sebab panas.. tiba-tiba Khalis rasa ada benda gigit jari Khalis.. kuat pulak tue.. Khalis gerakkan jari.. Arghhh..rupanya tikus besar tin milo.. perghh.. ada jugak tikus dah keturunan moyang kat rumah Khalis ni kan?

Itu kisah masa kecik-kecik dulu.. dan akibatnya? Sampai sekarnag Khalis tak boleh tengok tikus.. memang geli gile... dah rasa cam Doraemon je..

Kesannya? Hamster juga Khalis anggap sebagai tikus.. yerla.. diakan dari 1 keturunan?

Dan Khalis pelik bila mak saudara,, sepupu-sepupu Khalis boleh main-main dengan hamster.tak geli ke?eiiii.. Tapi bila tengok gambar hamster ni.. Khalis rasa Awwwwww... tapi tetap takkan bela tikus!! takkan!!!












ada sesiapa pernah jaga hamster ke? ada orang kata hamster ni kuat makan gile..

Comments

saya YANA said…
huh... Yana pon tak suka gila... tapi abang Yana ada bela.. nak dijadikan cerita.. hamster tu bukan letak kat rumah dia.. jadi Yana yang kene jaga.. memang gila geli.. tapi kalau ada orang kacau memang Yana marah la.. hahaha...

sekarang da mati.. haha...
wah~somel glew..haha..ske2..^_^
Cik TeN10 said…
ahaaa comel je tp sy pn krg sket ngn hamster.. lebh suka kucing and rabbit~
cik mieza said…
ade bela dlu , tp jp je da mati ... minatang ni law picet kuat2 je da mati..haha
wah.. hamster pon dah pandai jadi model kn :)
eh apa pulak geli.
comel ja main ngan hamster ne.
dulu penah bela.
dah mati. huhu.
N.A.M said…
dulu pernah bela..hahaha..comel giler tgk gmbr2 ni..rs mcm nak beli lg...huhuhu...tp takut tak terjaga lak..
cik sakdi said…
oh comelnya gambo 2nd last dia punye hepi mcm dapat 8A PMR. haahha
misz farahniza said…
hahaha..
x penah bela pon..
sebab lagi suke bela kucing...
mereka tak boleh bersama..
anti ne ngapp..hahaha
b a m b a m ' s said…
tikus rumah tuh dikira pet tak?hahaha..ada kat umh sekor..asyik dok main kejar2 ngan btg penyapu jek!ekekekek..

hamster yg paka topi bunga tuh comel! :D
mykhalis said…
@saya YANA kenapa yana gelak bila citer dia mati?hehe
mykhalis said…
@Cik TeN10 rabbit dah besar buleh makan..kan?
mykhalis said…
@cik mieza laaa..pernah picit ke??
mykhalis said…
@syazana.not.single gelila..sebab dia berbulu kecik2..huuu
mykhalis said…
@N.A.M errr..tak sedih ke masa dia mati?
mykhalis said…
@cik sakdi kalaula hamster2 ni amik pmr kan?
mykhalis said…
@misz farahniza takpe..hamster letak je dalam kandang
mykhalis said…
@b a m b a m ' s arghhh..geli2,,jgn cakap bela tikus..tidakkkk
mykhalis said…
@POSH76 hati2 jgn terpijak hamster
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine maunye tak pandai..dia suka orang puji dia,.wahaha
yatie Awang said…
kakak suka bela, tp tak suka pegang, mcm khalis juga geli..hihi
mushroom said…
teringin nak bela.. tunggu aku cash out nanti aku beli huhuk
~~Ticer Wann~~ said…
comelll...geramnya... nak picit2 bleh?
dill said…
comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

dill.
mOon jOhari said…
...mOon baru je berangan nak bela hamster...
mra said…
175 ekor selama 4 tahun lebih, dari 4 ekor, jadi la jumlah yg takleh di kira, siap jual kat orang, jual kat kedai. time tu beli 18, jual 3. .

Popular Posts