Anda tidak akan perasan sama sekali

Cuba tengok video ni.. ada pengajaran di dalamnya..Tak faham BI cam Khalispun takpe

Khalis sendiri fail 100% test nie

Comments

| cik azeya | said…
ha ahlah. aku pon tak perasan.

its easy to miss something you're not looking for.

aku terpukul dengan kate2 ini...
Azku said…
ada 1 lg video yg lebih kurg gak.. tp org baca berita..
Koding said…
Banyaknya benda yang dia tukar..
Yang aku perasan cuma kod org yg bercakap dan barang pada sisi kepala org yg terbaring...
Anonymous said…
ahaha. mmg smart abis. kita terlalu fokus kat satu benda tu, sbb tu tak perasan perubahan yang lain ;)

btw abg khalis oiii. igt tak farah cakap ng bg bear kat abg dalam pos ni ha: http://watermelonstrawberry.blogspot.com/2011/04/rip-bubu-silvy.html?

semalam baru pos bear tu :p maafla ye lambat, bz ng assignment & final exm ari tu, sekarang baru free ^_^
aah la khalis,..CN smpai tgk 3 4 kali tau nk pstikn btol2 ape yg die tukr,.adehh,.ehhe,.
haha..btul,mmg x prsn pn.fokus kt detektif tu je..
ya Allah, serius tak prasan lgsung.
haha.
org yg mati tu pon dia tukar..tp lgsung x pasan.. huhu.

p/s insyAllah akan slalu singgah blog khalis n komen.
asanya MU lwn barca x sempat tngok la. huhu.
sempat tngok MU julang piala mlm esok je. =)
mushroom said…
hahaha sungguh x perasan pape pun huhuk
Orked Desa said…
hahaha..moral of the story : bende berubah tp kita x prsn sbb terlalu fokus pd kemahuan sendiri... sbb tu dlm kehidupan, kekadang org yg rapat dgn kita tp tetiba menjauhkan diri...

(ade kene mengena ke??)
~nsar~ said…
fiqah pun terkena.. aiyak.. punya fokus kat detective tu ja..
K.A.S. said…
aku perasan perubahan pada bungan tu je..yang lain x perasan langsung
Anonymous said…
Tira perasan pada detektif tu punya kot tetiba tukar kaler krim. Hehe.
dill said…
oh. banyak perbezaannye ye? saye cume perasan butler tu pegang something else after a while. haha!

dill.

Popular Posts