Berani tapi undang padah

Sedang Khalis bawa kereta turbo tahun 1985 Khalis berjalan-jalan.. tiba-tiba ada kereta yang tak turbo melintas dengan laju dan macam pelesit.. Gaya macam berani tapi dia tak tahu,,kalaula tengah memecut tu ada kambing ke,, anjing ke,, kerbau ke melintas..tak ke arwah namanya..

Itu contoh keberanian yang mengundang padah. Kalau dia nak tercampak dalam parit sesorang takpe..Buatnya dilanggar orang lain?kat menginayai namanya..

Jom kita tengok berani tapi undang padah!!















kalau berlaku depan mata Khalis..apa yang boleh Khalis cakap..
"wowww..gilaaaa"

Comments

Myzul said…
Pergh..mmg cari nahasla kalau btol2 mcm ni.nak kata xde otak tp mmg berotak pn.diorang terlampau kreatif @ ni lawak semata-mata :)
saya YANA said…
hahaha.... bila tang atas2.. gila la.. mati padan muka..

tapi bila tang askar tu.. tak boleh bla.. lawak.. haha... lagi yg bawak moto tu..

insuran nyawa dorg tinggi kot.. hahaha..
ArulchelseA said…
uiiikkkkk cuakkk aku....
kucarkacir said…
diorang tak takut ke?
memang hati kering tol la dieorang ni :)
adwafarahin said…
gila berani mati nie!!!
Aslina said…
err... kerani ke berani ni? confuse jap.
yatie Awang said…
woowww...memang gila...haha
Cik TeN10 said…
mmg gila.. haha cari mampos sume tu..
cik sakdi said…
memang menempah maut betul. gambar semua xboleh blah, suruh la diorang mendaftar jadi penderma organ dulu baru wat benda mcm tu
gambar 3rd last tu, kalau terbakar kertas tu, naye je xbermuka. hahaha
mykhalis said…
@Myzultengok kali pertama memang cam lawak..tapi kalau tengok secara serius memang tempah maut
mykhalis said…
@saya YANA yang askar tue memang dia percaya kat member dia nak aim agaknya
mykhalis said…
@ArulchelseA tau takpe..bahaya gile
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ camne nak repair piring astro kalau rosak camnie
mykhalis said…
@kucarkacir tak taula..berani mati semua nie
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine itula pasal..kita tengok kecut perut
mykhalis said…
@Aslina wohooo..dah ubah dah..ahaks
mykhalis said…
@Cik TeN10 harap2la masing panjang umur
mykhalis said…
@cik sakdi kalau la betul diorang menderma mesti bnayk organ kat hospital..
Azku said…
mcm mn nak brek moto tu?!!
Reena said…
wow..mmg gile..yg moto tu xleh bla...ish2.
haha.
ada ka duduk kat bwh target org nk menembak. huhu.
sharifahzakiah said…
cobaan berani mati betul ~ huhuhu
Miss Tira said…
Kerja yang tiada sistematik yang sepatutnya. Ish ish..
~~Ticer Wann~~ said…
@mykhalis jangan la letak piring astro tinggi2... haha..boleh cam tu?
mykhalis said…
@Azku
dia ada handbrake kot
mykhalis said…
@Reena itu betul2 hardcore
mykhalis said…
@syazana.not.single dia betul2 yakin ngan kawan dia..hehe
mykhalis said…
@sharifahzakiah semoga mereka panjang umur
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ waahha... nnt line tak clear
Koding said…
Di zaman kecanggihan teknologi...
ada jugak perkara2 yang tak canggih...
nelly said…
kalau depan nelly , nelly cakap :
"Bodohnya ~" hehehe
big | bro said…
yang bawah sekali paling hebat! selama wa bawak motor belum try lagi yang tu. .hehe. .
Azroy Kassim said…
gayat!! dan err... papan bullseyes!! giler berani!! haha
Dayana Aj said…
camne die bwk moto tuh ?!
mykhalis said…
@Koding sengaja nak ambil mudah
mykhalis said…
@nelly Khalispun cakap camtu jugak..ahaks
mykhalis said…
@big | bro kalau line clear takde JPJ buleh le
mykhalis said…
@Azroy Kassim gayat tue betul..ini betul2 telor besar nie
mykhalis said…
@Dayana Aj itula pasal..camne nak ambil korner kan?

Popular Posts