Pages

Support Penaja

Friday, May 20, 2011

Berani tapi undang padah

Posted by mykhalis On 4:14 PM 43 comments

Sedang Khalis bawa kereta turbo tahun 1985 Khalis berjalan-jalan.. tiba-tiba ada kereta yang tak turbo melintas dengan laju dan macam pelesit.. Gaya macam berani tapi dia tak tahu,,kalaula tengah memecut tu ada kambing ke,, anjing ke,, kerbau ke melintas..tak ke arwah namanya..

Itu contoh keberanian yang mengundang padah. Kalau dia nak tercampak dalam parit sesorang takpe..Buatnya dilanggar orang lain?kat menginayai namanya..

Jom kita tengok berani tapi undang padah!!















kalau berlaku depan mata Khalis..apa yang boleh Khalis cakap..
"wowww..gilaaaa"

43 comments:

Pergh..mmg cari nahasla kalau btol2 mcm ni.nak kata xde otak tp mmg berotak pn.diorang terlampau kreatif @ ni lawak semata-mata :)

hahaha.... bila tang atas2.. gila la.. mati padan muka..

tapi bila tang askar tu.. tak boleh bla.. lawak.. haha... lagi yg bawak moto tu..

insuran nyawa dorg tinggi kot.. hahaha..

memang hati kering tol la dieorang ni :)

err... kerani ke berani ni? confuse jap.

woowww...memang gila...haha

mmg gila.. haha cari mampos sume tu..

memang menempah maut betul. gambar semua xboleh blah, suruh la diorang mendaftar jadi penderma organ dulu baru wat benda mcm tu
gambar 3rd last tu, kalau terbakar kertas tu, naye je xbermuka. hahaha

@Myzultengok kali pertama memang cam lawak..tapi kalau tengok secara serius memang tempah maut

@saya YANA yang askar tue memang dia percaya kat member dia nak aim agaknya

@~~Ticer Wann~~ camne nak repair piring astro kalau rosak camnie

@kucarkacir tak taula..berani mati semua nie

@Aslina wohooo..dah ubah dah..ahaks

@Cik TeN10 harap2la masing panjang umur

@cik sakdi kalau la betul diorang menderma mesti bnayk organ kat hospital..

mcm mn nak brek moto tu?!!

wow..mmg gile..yg moto tu xleh bla...ish2.

haha.
ada ka duduk kat bwh target org nk menembak. huhu.

cobaan berani mati betul ~ huhuhu

Kerja yang tiada sistematik yang sepatutnya. Ish ish..

@mykhalis jangan la letak piring astro tinggi2... haha..boleh cam tu?

@syazana.not.single dia betul2 yakin ngan kawan dia..hehe

Di zaman kecanggihan teknologi...
ada jugak perkara2 yang tak canggih...

kalau depan nelly , nelly cakap :
"Bodohnya ~" hehehe

yang bawah sekali paling hebat! selama wa bawak motor belum try lagi yang tu. .hehe. .

gayat!! dan err... papan bullseyes!! giler berani!! haha

camne die bwk moto tuh ?!

@nelly Khalispun cakap camtu jugak..ahaks

@big | bro kalau line clear takde JPJ buleh le

@Azroy Kassim gayat tue betul..ini betul2 telor besar nie

@Dayana Aj itula pasal..camne nak ambil korner kan?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...