Pages

Support Penaja

Wednesday, May 18, 2011

Pertandingan misai dan janggut sedunia di Norway

Posted by mykhalis On 12:56 PM 29 comments

Ramai kawan-kawan Khalis cakap Khalis ni hormon lelaki kurang.. yerla.. Khalis takde misai, janggut.. bulu tangan malah bulu kakipun takde.. Bulu dada?? wahahha..geli geliii..

Tapi ada wanita yang hormonnya kuat macam lelaki.. ada kan? siap bermisai lagi..ahaks..bukan gelak ejek,,tapi lucu je..

Jom kita tengok insan-insan yang menghias misai dan janggut mereka supaya dapat perhatian yang sepatutnya supaya dinobatkan sebagai pemenang!!









aduhh.. aneh aneh bangat nihh.. camne la kalau makan durian dengan janggut misai camnie..erkkk

29 comments:

mcm2 la pnya misai .. nsb bek misae takde.. hehhe

mak aiihh.. kemain lentik .. hehe

mak aiihh.. kemain lentik .. hehe

no 3 adalah juara,,,, my ex boiplen

hahaha...apsal saya gelak guling-guling nih...

ingt cantik la ada misai cam tu... hahaha... lawak..

pleknye lau laki xdek misai n jggut. hahaha khalis ni plek laa :D wahhh ade ke org sggup bela misai smpai mcm tu skali ?? yg last 2 da mcm hutan rimbun dah nengoknye :PP

gmba no 5 klaka gila..hahaha

hahaha..kelakar nye!! tapi asal khalis tade misai??? wee...!!

cm ne la dieorang mandi ek.. or dieorang xmandi... haha

A.galak tk de ke bro.. atau dia tk layak masuk.. hehehe

gmbor no.3 mcm orlando bloom ja.
kacak gitu. awww.
haha.

Gambar ke-3 macam Pirates Of Caribbean.. :)

suka yg pakai baju pink tu

hahaha~ hebat lah diorg nih

@mai
meamng unik sungguh..ahaks

@~~Ticer Wann~~ tecer!! tak sopan tau..wahahha

@saya YANA bagi diorang macho gile agaknya

@sharifahzakiah sampai ati kata Khalis pelek..huuuuu

@adwafarahin tula pasal..sipa berpusing misainye

@Norfidayu mana tau..dah takmo tumbuh..

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine ntahle.. mandi tapi nak merapi yg lama tue kot

@ArulchelseA sanraj misai? dia kategori junior kot..wwwahahha

@syazana.not.single ishh..pantang tengok orang hensem!!

@Miss Tira yerla tue..ishh..wanita sekrang niee

@Miss Shikio kalaukawen dengan dia puasla nak merapi misainye

hensem la jejaka yg ketiga tu..hehe

gambar ke5 tu penunjuk arah pe?? haha
tol gak tu, mcm ne nak makan durian ek wakakakak

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...