Pages

Support Penaja

Saturday, May 21, 2011

Apa yang perlu ialah kuatkan semangat

Posted by mykhalis On 6:00 PM 19 comments

Tengok orang jerla...









sarapan pagi?
telur dua biji/ 2 keping roti/ bubur/ kopi tanpa gula
makan tengahari?
Salad/ biskut kering/ keju/bubur
malam??
Teh hijau..

Khalis??? Entahla..semua salah adik Khalis.. dah pukul 12mlm  offer makan megi lepas makan pengat dan makan nasi.. salah dia..bukan Khalis..

19 comments:

kena hati keras je boleh jd mcm ni. ;p

wooo.... Yana pon kene kuatkan semangat la... hehehe

adoi. nasik tu yg sedap, mana boleh tggal. huhu.

Wow! Ini betul-betul semangat ni. Berapa bulan tu ye..

memang memelukan semangat yang waja.tapi diriku dan nasi, tak dapat pisahkan.malah diriku dan lemak sudah lama bersatu...cett..

tumpang lalu ye enche khalis..

@Khadija Sakaria keras tu betul..tak keras memang makan nasi le

@hani@debumelukut takpe..Khalispun perli diri sendiri

@Marcella itula pasal..mampuke melalui hari2 tanpa nasi?

silala lalu

CN xmmpu xjmpe nasi hri2,..huii,.mmg semangat die kuat la nk krus tuh,.hehe,.thniah!,.

ambe dulu 90 kg, now 60 kg plus dapat jadi yoga instructor untuk kuruskan orang pulak

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...