Apa yang perlu ialah kuatkan semangat

Tengok orang jerla...









sarapan pagi?
telur dua biji/ 2 keping roti/ bubur/ kopi tanpa gula
makan tengahari?
Salad/ biskut kering/ keju/bubur
malam??
Teh hijau..

Khalis??? Entahla..semua salah adik Khalis.. dah pukul 12mlm  offer makan megi lepas makan pengat dan makan nasi.. salah dia..bukan Khalis..

Comments

wath said…
yeah! aku boleh!
Khadija Sakaria said…
kena hati keras je boleh jd mcm ni. ;p
saya YANA said…
wooo.... Yana pon kene kuatkan semangat la... hehehe
adoi. nasik tu yg sedap, mana boleh tggal. huhu.
nelly said…
wah , kurus tu !!!!!
Miss Tira said…
Wow! Ini betul-betul semangat ni. Berapa bulan tu ye..
Marcella said…
memang memelukan semangat yang waja.tapi diriku dan nasi, tak dapat pisahkan.malah diriku dan lemak sudah lama bersatu...cett..

tumpang lalu ye enche khalis..
mykhalis said…
@wath
heheeh..sila buktikan
mykhalis said…
@Khadija Sakaria keras tu betul..tak keras memang makan nasi le
mykhalis said…
@syazana.not.single taula awak tue dah kurus!!!huuu
mykhalis said…
@hani@debumelukut takpe..Khalispun perli diri sendiri
mykhalis said…
@nelly itu yg jeles tue
mykhalis said…
@Miss Tira mau dekat setahun nie
mykhalis said…
@Marcella itula pasal..mampuke melalui hari2 tanpa nasi?

silala lalu
CN xmmpu xjmpe nasi hri2,..huii,.mmg semangat die kuat la nk krus tuh,.hehe,.thniah!,.
ambe dulu 90 kg, now 60 kg plus dapat jadi yoga instructor untuk kuruskan orang pulak

Popular Posts