Pages

Support Penaja

Monday, August 8, 2011

Berita Hangat : Identiti Hajjah Sitt Al-Wazura di sini

Posted by mykhalis On 11:43 AM 23 comments

Gaysec telah mengaku salah target dan manusia di bawah bukanlah orang yang sebenarnya.. Khalis sudah pesan awal awal lagi untuk kaji seperti yang tertulis di bawah sekali.. dan ternyata ianya tidak benar. Namun satu kebenaran yang pasti.. MURTAD DI BOLEHKAN OLEH UNDANG-UNDANG KERANA TIADA TINDAKAN DIKENAKAN KEPADA POMPUAN KAT BAWAH NI KERANA MENGAKU DIRINYA ATHIES/TAK BERAGAMA/ TAK MENGAKUI WUJUDNYA ALLAH.. MAKA PETIKAN DI BAWAH INI TERBATAL SAMA SEKALI!!

Masih ingat dengan psot Khalis mengenai pompuan yang menghina Islam dan Nabi nie? Kali ini, Khalis dapat satu sumber mengatakan hacker telah berjaya membongkar siapa sebenar wanita ini. Khalis print screen dan korang boleh tengok lagi di sini




wat masa ini, kiranya inilah yang sah, tapi boleh wat kajian lebih lanjut sendiri k?

Sumber di sini

23 comments:

hurm..mcm ni rupa sebenar di sebalik nama ya..harap2 dia cepat sedar dengan apa yg da dia perkatakan sblm ni...

dunia ni kecik je..even dia menyorok mcm salman rushdi tu pon..finally org akn jupe dia gak...dia igt dia terer...ramai lg yg lbh terer dr dia...

@chii
harap la cepat dia inat dunia

@http://aniesandyou.blogspot.com stuju2.. jangan sampai kata2 dia selama ni memakan diri

nasib baik sy tak mengorat die dulu...

eee mintak Allah bagi petunjuk kat dia la..

dengar2 ex budak UM. memalukan kitorang as UM-ian je T.T dgr2 je la :p

ikshh3x..muda lagik... apa la dia nih.. agak2 apa jadi kat dia agaknya?

khalis, kita dah jumpa video yg Dato Bandar lenyek keta tu... hehehehe~ real2 punya~

http://comedy.video.yahoo.com/?vid=26160324

kita hidup di dunia ini sebab Allah jua~insaflah

@Derok wahhaha.. pernah kenal ke? seliki je pala dia

@farah tau takpe.. sian UM dapat nama

@Nizam Ijam baik hacker2 ni cari maklumat

@lisa lis gila rajin mencari.. hehe.. tiru boleh?

@Areen itulah..harap dia sedar diri

@mykhalis

ikshh3x..jgn khalis..jgn tak tiru hehehehe.. tp better jgn tiru..khalis kena jadik datuk bndar dulu hehehehehe~ ><

@lisa lis musti.. kena masuk politik camnie

sepandai-pandai tupai melompat... akhirnye terbongkar jugak identiti makcik nih.

@anak abah itula..dengarnya pihak hacker akan wat pendedahan seterusnya

dia dah buat report polis kt dia x salah..yg pelik sitt al-wuzara tu pon mati² bafikan arlene tan x terlibat (pelik??)..tp sy perhatikan ramai org cam x minat sgt dgn isu nih..nape eh? mungkin takut fitnah kut ek?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...