Bila dato' bandar mengamuk kereta parking di laluan penunggang basikal

Khalis rasakan dia ni memang berhati kering betulla. Khalis dapat info ni pada mulaya dari Lisa Lis.. Dia post sekeping gambar kat blog dia. Jadi Khalis tanyala,, ini edit ke real? dia pun bagi video kat Khalis.. Ambik ko!!

Inilah cara brutal bila dato' bandar berhati kering dan bengang dengan pemilik kereta yang tak makan di saman!!

Apa pendapat korang.. patut tak dilakukan di Malaysia? wahahhaa

Thank pada Lisa Lis


Comments

lisa lis said…
hohopho..mmg btul2 brutal woo... kalu PM kita wat cam ni..haishhhh... kompom keta kat malaysia ni duk teratur ja..nak parking keta pun sopan2x..~ ><
Mischelle said…
Patut! Sy sokong, sbb org M'sia ni lagi la xmakan dek saman.
Areen said…
'dia' nak wat camtu ke?haha klako!
Shamsira said…
bagus gak wat cmnikt m'sia... hehehe.. mmg solute kat dato' bnddar dia.. dia sndiri yg kemas.. pastu naik basikal je...
cik sakdi said…
syukurlah msia xade benda2 mcm ni. huhu
yatie Awang said…
ganas sangat kut...macam tu
nak mampos agaknye ade pemimpin cm ne... hahaha
Jahidih Saili said…
haha..o..ada keluar kt berita buletin utama kejadian ni..mmg tindakan ganas..
mykhalis said…
@lisa lis masalahnya, takut kereta PM terbabit sekali
mykhalis said…
@Mischelle cuma sapela yg berani buat..betul tak?
mykhalis said…
@Areen "dia' tu sape ek?
mykhalis said…
@Shamsira itlah..kesianla pulak tengok yg kene gelek kereta dia
mykhalis said…
@cik sakdi kalaula ada..camne reaksinya kan?
mykhalis said…
@yatie Awang ganas? sbb mayor geram sangat agaknya
mykhalis said…
@Jahidih Saili itulah..berhati kering sungguh dia nie
azrijohan said…
semart ni..

gimik mayor ni memang menjadi





p/s:banyak gila duit dia laburkan semata-mata nak buat gimik style camni...adoi,membazir
mykhalis said…
@azrijohan itulah.. harapkan berkesan la
Anonymous said…
berlakon je kot ni...saje nak bg org lain cuak...
azri said…
kdg2 klau cara lembut x jln..terpaksa buat mcm ni la agknya.ye x??

Popular Posts