Pages

Support Penaja

Monday, August 8, 2011

Bila dato' bandar mengamuk kereta parking di laluan penunggang basikal

Posted by mykhalis On 2:45 PM 20 comments

Khalis rasakan dia ni memang berhati kering betulla. Khalis dapat info ni pada mulaya dari Lisa Lis.. Dia post sekeping gambar kat blog dia. Jadi Khalis tanyala,, ini edit ke real? dia pun bagi video kat Khalis.. Ambik ko!!


Inilah cara brutal bila dato' bandar berhati kering dan bengang dengan pemilik kereta yang tak makan di saman!!

Apa pendapat korang.. patut tak dilakukan di Malaysia? wahahhaa

Thank pada Lisa Lis


20 comments:

hohopho..mmg btul2 brutal woo... kalu PM kita wat cam ni..haishhhh... kompom keta kat malaysia ni duk teratur ja..nak parking keta pun sopan2x..~ ><

Patut! Sy sokong, sbb org M'sia ni lagi la xmakan dek saman.

'dia' nak wat camtu ke?haha klako!

bagus gak wat cmnikt m'sia... hehehe.. mmg solute kat dato' bnddar dia.. dia sndiri yg kemas.. pastu naik basikal je...

syukurlah msia xade benda2 mcm ni. huhu

ganas sangat kut...macam tu

nak mampos agaknye ade pemimpin cm ne... hahaha

haha..o..ada keluar kt berita buletin utama kejadian ni..mmg tindakan ganas..

@lisa lis masalahnya, takut kereta PM terbabit sekali

@Mischelle cuma sapela yg berani buat..betul tak?

@Shamsira itlah..kesianla pulak tengok yg kene gelek kereta dia

@cik sakdi kalaula ada..camne reaksinya kan?

@yatie Awang ganas? sbb mayor geram sangat agaknya

@Jahidih Saili itulah..berhati kering sungguh dia nie

semart ni..

gimik mayor ni memang menjadi





p/s:banyak gila duit dia laburkan semata-mata nak buat gimik style camni...adoi,membazir

@azrijohan itulah.. harapkan berkesan la

berlakon je kot ni...saje nak bg org lain cuak...

kdg2 klau cara lembut x jln..terpaksa buat mcm ni la agknya.ye x??

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...