Pages

Support Penaja

Monday, August 8, 2011

Dasar Jantan!!

Posted by mykhalis On 2:12 PM 16 comments

Tajukkk.. cam awek2 je menulis. Betul tak? Khalis terkenangkan semalam. Seorang kawan pompuan Khalis dia ada masalah dengan blog. Setiap kali log in, blog dia mintak user name dan password.

Dia mintak bantuan Khalis, Khalis memang noob gile pasal bahasa bahasa komputer ni. So, Khalis mintakla bantuan kat Sahabat Blogger group page. Tunggu seminit dua, post Khalis dah kat bawah sekali dah.. Takde orang nak tolongpun. Bengang gile.

Lepas tu, Khalis bagila nama page ni kat kawan Khalis tu. Diapun post lah masalah yang sama Khalis postkan terlebih dahulu. Tak sampai seminit.. berderettttt blogger laki mengomen menghulurkan bantuan.. Siap ada saling mengondem lagi nak tunjuk hero..

BENGANG GILEEE!!!

Taula Khalis ni lelaki.. takde orang layan.. tapi bila orang pompuan..cepat je ekk.. Dasar Jantan!!! mencikk mencikkk.. wahahhaa..(adakah Khalis tergolong dalam golongan jantan itu?? )

Jadi Khalis rasa lepas ni kalau ada masalah pasal komputer,, Khalis kena edit profil sekejap, curi la gambar sesiapapun yang comel2.. mesti cepat je dapat balasan.Macam petua kat bawah ni


  Khalis yakin.. mesti berkesan!!


16 comments:

dulu i chat pakai nama shah... ramai ingat lelaki. haha...

hahahaha...btul khalis, kalu nk mnta ptolongan kena la tukaq identiti sat..bderet nak tolong nnti hehehe ~

ahaha.. gedik plak la nk tukar prof pic, pstu buat tulisan pink.. tp masalahnya fb mna la ada tulisan pink.. haha

pergh.. tau dulu buat macam tu awal2. ni kadang2 kena tunggu seminggu baru ada org reply. kalau nasib baik, petang tu dah ada jawapan. :D

@cacah awatla nama shah jadi pilihan..ishh

@lisa lis itula pasal..lagipun orang komputer ni jarang ada awek.hehe

@Ibnushukran nakw at camne..nakkan perhatian..heh

@mykhalis sob2x..sedih woo kalau org komputer dgr..hehehehehe~

haha dasar jantan!khalis yg kata..bkn sy..hihi.

@lisa lisbukan orang komputer memang nerd ke?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...