Dasar Jantan!!

Tajukkk.. cam awek2 je menulis. Betul tak? Khalis terkenangkan semalam. Seorang kawan pompuan Khalis dia ada masalah dengan blog. Setiap kali log in, blog dia mintak user name dan password.

Dia mintak bantuan Khalis, Khalis memang noob gile pasal bahasa bahasa komputer ni. So, Khalis mintakla bantuan kat Sahabat Blogger group page. Tunggu seminit dua, post Khalis dah kat bawah sekali dah.. Takde orang nak tolongpun. Bengang gile.

Lepas tu, Khalis bagila nama page ni kat kawan Khalis tu. Diapun post lah masalah yang sama Khalis postkan terlebih dahulu. Tak sampai seminit.. berderettttt blogger laki mengomen menghulurkan bantuan.. Siap ada saling mengondem lagi nak tunjuk hero..

BENGANG GILEEE!!!

Taula Khalis ni lelaki.. takde orang layan.. tapi bila orang pompuan..cepat je ekk.. Dasar Jantan!!! mencikk mencikkk.. wahahhaa..(adakah Khalis tergolong dalam golongan jantan itu?? )

Jadi Khalis rasa lepas ni kalau ada masalah pasal komputer,, Khalis kena edit profil sekejap, curi la gambar sesiapapun yang comel2.. mesti cepat je dapat balasan.Macam petua kat bawah ni


  Khalis yakin.. mesti berkesan!!


Comments

cacah said…
dulu i chat pakai nama shah... ramai ingat lelaki. haha...
lisa lis said…
hahahaha...btul khalis, kalu nk mnta ptolongan kena la tukaq identiti sat..bderet nak tolong nnti hehehe ~
Ibnushukran said…
ahaha.. gedik plak la nk tukar prof pic, pstu buat tulisan pink.. tp masalahnya fb mna la ada tulisan pink.. haha
farah said…
pergh.. tau dulu buat macam tu awal2. ni kadang2 kena tunggu seminggu baru ada org reply. kalau nasib baik, petang tu dah ada jawapan. :D
mykhalis said…
@cacah awatla nama shah jadi pilihan..ishh
mykhalis said…
@lisa lis itula pasal..lagipun orang komputer ni jarang ada awek.hehe
mykhalis said…
@Ibnushukran nakw at camne..nakkan perhatian..heh
mykhalis said…
@farahitulah kenyataannya..
lisa lis said…
@mykhalis sob2x..sedih woo kalau org komputer dgr..hehehehehe~
dee said…
kekeke lawakk~!!!
Puan Kutu said…
haha dasar jantan!khalis yg kata..bkn sy..hihi.
mykhalis said…
@lisa lisbukan orang komputer memang nerd ke?
mykhalis said…
@dee
tak terkena lawakla.huuu
mykhalis said…
@Puan Kutu memangpun.. dasar jantan!!

Popular Posts