Sampai bila kita akan berblog?

Khalis selagi pageview tinggi, ada orang komen, ranking ok..

korang??

Comments

ArulchelseA said…
selagi semngt tk hilang...
~nsar~ said…
selagi tak busy gila sampai nak ngadap fb pun tak dan.. kira bukak blog lagi la tak dan...
selagi minat n mase terluang yang ada ni :)
selagi ada masa..dan ada intenet =D heheheh
cik sakdi said…
selagi tak bizi mcm PM. idop PM. hahaha
Cik Asma BLuppy said…
erm... xterpikir plak soklan ni.
puteri ain said…
selagi ada idea. haha
mykhalis said…
@ArulchelseAchelsea takkan mudah patah semangat?hehe
mykhalis said…
@~nsar~InsyaAllah, mesti ada masa punya
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagineaku percaya minat ko mesti tak pudar
mykhalis said…
@Syaz Wanie Affandiinternet free merata2 sekarang nie.hee
mykhalis said…
@puteri ainidea datang melalui pengalaman..best kan?
Cik Teddy said…
selagi nyawa dikandung badan..
lisa lis said…
hehehehe..khalis tau kan sy ada penyakit M dan B, JWAPAN SY..Selagi da tenet ,selagi da masa, selagi da cerita dan selagi ada saya.. saya akan sntiasa bblog...>> ><
mykhalis said…
@Cik Teddyhehehe.. jawapan.. InsyaAllah
mykhalis said…
@lisa liskena mengurus masa dengan cekap la camnie..
Cik Eliza said…
sampai matiiiii

HAHA
Black Rose said…
aku berblog..selagi aku ade hati dan perasaan...bukan kerana adenye org view atau x :)

Popular Posts