Pages

Support Penaja

Thursday, August 11, 2011

Sampai bila kita akan berblog?

Posted by mykhalis On 6:24 PM 21 comments

Khalis selagi pageview tinggi, ada orang komen, ranking ok..

korang??

21 comments:

selagi tak busy gila sampai nak ngadap fb pun tak dan.. kira bukak blog lagi la tak dan...

selagi minat n mase terluang yang ada ni :)

selagi ada masa..dan ada intenet =D heheheh

selagi tak bizi mcm PM. idop PM. hahaha

erm... xterpikir plak soklan ni.

@ArulchelseAchelsea takkan mudah patah semangat?hehe

@~nsar~InsyaAllah, mesti ada masa punya

@Syaz Wanie Affandiinternet free merata2 sekarang nie.hee

@puteri ainidea datang melalui pengalaman..best kan?

selagi nyawa dikandung badan..

hehehehe..khalis tau kan sy ada penyakit M dan B, JWAPAN SY..Selagi da tenet ,selagi da masa, selagi da cerita dan selagi ada saya.. saya akan sntiasa bblog...>> ><

@lisa liskena mengurus masa dengan cekap la camnie..

aku berblog..selagi aku ade hati dan perasaan...bukan kerana adenye org view atau x :)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...