Sampai bila kita akan berblog?

Khalis selagi pageview tinggi, ada orang komen, ranking ok..

korang??

Comments

ArulchelseA said…
selagi semngt tk hilang...
~nsar~ said…
selagi tak busy gila sampai nak ngadap fb pun tak dan.. kira bukak blog lagi la tak dan...
selagi minat n mase terluang yang ada ni :)
selagi ada masa..dan ada intenet =D heheheh
cik sakdi said…
selagi tak bizi mcm PM. idop PM. hahaha
Cik Asma BLuppy said…
erm... xterpikir plak soklan ni.
puteri ain said…
selagi ada idea. haha
mykhalis said…
@ArulchelseAchelsea takkan mudah patah semangat?hehe
mykhalis said…
@~nsar~InsyaAllah, mesti ada masa punya
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagineaku percaya minat ko mesti tak pudar
mykhalis said…
@Syaz Wanie Affandiinternet free merata2 sekarang nie.hee
mykhalis said…
@puteri ainidea datang melalui pengalaman..best kan?
Cik Teddy said…
selagi nyawa dikandung badan..
lisa lis said…
hehehehe..khalis tau kan sy ada penyakit M dan B, JWAPAN SY..Selagi da tenet ,selagi da masa, selagi da cerita dan selagi ada saya.. saya akan sntiasa bblog...>> ><
mykhalis said…
@Cik Teddyhehehe.. jawapan.. InsyaAllah
mykhalis said…
@lisa liskena mengurus masa dengan cekap la camnie..
Cik Eliza said…
sampai matiiiii

HAHA
Anonymous said…
not sure la...hehehe
Black Rose said…
aku berblog..selagi aku ade hati dan perasaan...bukan kerana adenye org view atau x :)

Popular Posts