True Story : Kenapa wanita menangis?

True story.. true story.. yeahh..

Comments

Anonymous said…
Sebagai seorang perempuan.., saya sgt setuju dgn pie chart tu :p
Puan Kutu said…
hahaha apalah khalis..nak nangis nie!hakhak..
cik sakdi said…
pompuan memang selalu dapat news mcm tu bro. hhaha
Tasha said…
keh3...nk wat cm ne dah lagu tu...:P
Ayie said…
lelaki menangis sebab takde duit.. wuuu.. hahaha
Fahman said…
83%. macam barney stinson plak. ha3
nelly said…
perempuan cepat emo ..hehee
Cik TeN10 said…
perempuan dan emosi mmg xdpt dipisahkan.. hehe so tackle lah perempuan dgn hati dan perasaan.. ehhh terkeluar tajuk plak.. kih3
Areen said…
kdg2 nanges tanpa sebab pon ada huhu dunno why~
Anonymous said…
hahahha..tol3..nangis bende remeh temeh kottt ~
lisa lis said…
apa ley wat sememangnya hati wanita ni mmg sensitif & sukar dfahami..kdg2 ppuan pun xtau nak control perasaan tu spy xnngis utk menda remeh temeh~
mykhalis said…
@ArulchelseA pompuan memang mencuakkan
mykhalis said…
@farah wahahha.. takde penjelasan ke?
mykhalis said…
@Puan Kutu kenapa nak nagis nie??hhe
mykhalis said…
@Tasha leceh arr orang pompuan nie
mykhalis said…
@Ayie
faham perasaan tu..faham sangat..
mykhalis said…
@Fahman layan jugak HIMYM ek?
mykhalis said…
@nelly bukan nelly je ke emo?
mykhalis said…
@Cik TeN10 a'ah..gitu la pulak.. hehe
mykhalis said…
@Novelgurl itu yg geram tu.. benda kecikpun nak nangis
mykhalis said…
@lisa lis jujr cakap Khalis tak caye..hehe
lisa lis said…
@mykhalisikshh3x..khalis ni xcaya lak..huhuhuhuhu~ meh nak tukaq hati khalis dgn hati wanita..hehehehehe~ kompom jadi sensetip sepanjang masa hik3x..
mykhalis said…
@lisa liskhalis mmg sensitip..tak tau ke?wahahaha
armouris said…
lagi info tentang menangis di SIHAT SELALU - Kenapa Perempuan Lebih Banyak Menangis

Popular Posts