Pages

Support Penaja

Sunday, August 7, 2011

True Story : Kenapa wanita menangis?

Posted by mykhalis On 10:45 PM 27 comments

True story.. true story.. yeahh..

27 comments:

Sebagai seorang perempuan.., saya sgt setuju dgn pie chart tu :p

hahaha apalah khalis..nak nangis nie!hakhak..

pompuan memang selalu dapat news mcm tu bro. hhaha

keh3...nk wat cm ne dah lagu tu...:P

lelaki menangis sebab takde duit.. wuuu.. hahaha

83%. macam barney stinson plak. ha3

perempuan cepat emo ..hehee

perempuan dan emosi mmg xdpt dipisahkan.. hehe so tackle lah perempuan dgn hati dan perasaan.. ehhh terkeluar tajuk plak.. kih3

kdg2 nanges tanpa sebab pon ada huhu dunno why~

hahahha..tol3..nangis bende remeh temeh kottt ~

apa ley wat sememangnya hati wanita ni mmg sensitif & sukar dfahami..kdg2 ppuan pun xtau nak control perasaan tu spy xnngis utk menda remeh temeh~

@farah wahahha.. takde penjelasan ke?

@Tasha leceh arr orang pompuan nie

@Ayie
faham perasaan tu..faham sangat..

@Novelgurl itu yg geram tu.. benda kecikpun nak nangis

@lisa lis jujr cakap Khalis tak caye..hehe

@mykhalisikshh3x..khalis ni xcaya lak..huhuhuhuhu~ meh nak tukaq hati khalis dgn hati wanita..hehehehehe~ kompom jadi sensetip sepanjang masa hik3x..

@lisa liskhalis mmg sensitip..tak tau ke?wahahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...