Pages

Support Penaja

Monday, August 8, 2011

AzriJohan? Siapa ni?

Posted by mykhalis On 1:22 PM 10 comments


Kenal tak blogger nie? tak kenal? gi terjah dia sekarang!! rugila tak kenal..dah la hensem..kalau tengok dia ping penuh page facebook.hehe.. lagi satu rajin join segmen.. sekarang sedar tak sedar dah lintas Khalis dah ranking alexa.. jeles ni.

ini adalah review segmen bersama Khalis.

10 comments:

wooohohohohoho...Azri Johan ni mmg rajin join segmen..n dia ada dmana2x.. hehehehehe~ nak jadik cam dia.. lmbat lagik nih sbb sy ada Pyakit M ~ ><

@mykhalis hehehe..ttiba tersentap lak bila dtegur kena buang pyakit M tu hehehehe~ baik lah khalis.. ><

seigt sy la...sblom die msok msk utp lg ligat die brblog...skrg ni mngkin jrg2 die post tapi sekali kuarkn entry mmg trbaek la!

@lisa lis bukan tegur..bagi semangat..hehe

bangun pagi...bukak blog kejap

tengok stats..

pastu terkejut beruk!

banyak visitor datang dari blog ni..

thanks pokcik:D terharu gila..




emm,baru je anjurkan segmen...

kalau sudi,bole le join.hehehe

http://ping.busuk.org/view/15828

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...