AzriJohan? Siapa ni?


Kenal tak blogger nie? tak kenal? gi terjah dia sekarang!! rugila tak kenal..dah la hensem..kalau tengok dia ping penuh page facebook.hehe.. lagi satu rajin join segmen.. sekarang sedar tak sedar dah lintas Khalis dah ranking alexa.. jeles ni.

ini adalah review segmen bersama Khalis.

Comments

lisa lis said…
wooohohohohoho...Azri Johan ni mmg rajin join segmen..n dia ada dmana2x.. hehehehehe~ nak jadik cam dia.. lmbat lagik nih sbb sy ada Pyakit M ~ ><
mykhalis said…
@lisa lis kena la buang penyakit tue
lisa lis said…
@mykhalis hehehe..ttiba tersentap lak bila dtegur kena buang pyakit M tu hehehehe~ baik lah khalis.. ><
Syahir Ramli said…
seigt sy la...sblom die msok msk utp lg ligat die brblog...skrg ni mngkin jrg2 die post tapi sekali kuarkn entry mmg trbaek la!
mykhalis said…
@lisa lis bukan tegur..bagi semangat..hehe
mykhalis said…
@Syahir Ramli itula pasal..aktif sungguh
azrijohan said…
bangun pagi...bukak blog kejap

tengok stats..

pastu terkejut beruk!

banyak visitor datang dari blog ni..

thanks pokcik:D terharu gila..




emm,baru je anjurkan segmen...

kalau sudi,bole le join.hehehe

http://ping.busuk.org/view/15828

Popular Posts