Pages

Support Penaja

Saturday, August 13, 2011

Hulk hogan malu anaknya berbogel

Posted by mykhalis On 11:03 AM 3 comments

Hulk Hogan.. Hero bagi hampir semua kanak kanak. Walaupun Khalis tak minat WWE/WWF tapi nama Hulk Hogan sentiasa bermain di bibir kawan kawan masa sekolah dulu. Kalau beli kat daun terup kecik, mesti Hulk Hogan jadi simpanan.

Walaupun dah berlalu, tapi Khalis kadang-kadang tergoda jugak nak beli games x-box yang ada cover Hulk Hogan. nampaknya aura dia masih tak hilang lagi. Kehidupan Hulk Hogan selepas bersara takdela luar biasa sangat. Pernah dengar dia nak bertanding jadi president US la.. tapi paling pelik ialah kemesraan Hogan dengan anak perempuannya.

Pernah satu ketika, paparazzi berjaya menangkap gambar Hogan sedang menyapu losyen kat punggung anak perempuan dia. Bila ditegur orang ramai, Hogan cakap" dulu saya yang mandikan dia, basuh kencing berak, apa yang nak dimalukan." Bagi khalis kedengaran taboo gile.

Tapi kali ini lain sikit. Anak perempuannya, Brook telah bergambar bogel untuk kempen PETA( ala.kempen jadi vegeterian tu) dan hampir semua kempen PETA terdiri dari model, aktress yang jelitawan berbogel dengan moto mereka" kami lebih berbogel dari pakai baju diperbuat dari haiwan" ##Peringatan!! jangan nak google pulak kempen PETA ni ek.. dosa ooo.

Setelah gambar bogel Brook di tayangkan untuk umum, Hogan macam main main je.. dia kononnya berlakon 'malu' melihat anaknya berbogel. Anak dia ada kat sebelah ayah dia lagik. Perghh.. orang putih ni sebenarnya lagi pelik perangai diorangkan? Untuk gambar Khalis letakkan di bahagian bawaaaahhhhhhh sekali untuk kaum hawa je tengok.. kaum Adam takyah la.. Khalis letak gambar nipun tutup mata tau..

=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

==
=
=

==

=
=
=
=
==
=

=
=
==

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
Buat pengetahuan, anak hulk hogan ni baru je 23 tahun..tapi muka cam dah 30-an je






3 comments:

macam tak malu je... tipu la pak hogan ni...

ni malu ke ..buat2 malu ni..

wooo..khalis taruk gmbo ni smbil tutup mata erk???? hahahahahahaha~ xsilap lak ambik gmbar hehehehehehe~ ><

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...