Boleh tak tolong jawab soalan ni?

Kalau kebiasaannya sebelum wujud yahoo Answers, Khalis akan bertanya dalam forum. Sekarang sudah ada banyak page yang memfokuskan pada soalan tertentu seperti fan page ustaz Azhar Idrus/ imam muda untuk soalan agama, JomPHP untuk soalan komputer, dan macam macam lagi.

Tapi masih ada orang yang menggunakan perkhidmatan Yahoo Answers, dan Khalis terbaca satu soalan ni. Dan Khalis juga tertanya-tanya. Agak tak sesuai je soalan ni.. tapi.. nak tanya gak kat sini.. wahaha.. leh tak?



Kalau korang, apa jawapan yang akan dijawab? sebab memang agak sukar soalan soalan ni..dan Khalis tau ramai yang tak tahu jawapannya.

Comments

AL-AFIQ said…
lagi ssah dari soklan spm ni.
hahaha
~nsar~ said…
ngok ngek punya soklan.. hahaha
KhaiRin said…
cun nyer soklan!
deeya said…
muahahaha !! yang tnye soklan ngok . yg bagi jawapan ngek . ngok ngek !
lisa lis said…
@deeya hahahahaha...btul2x...mmg ngok ngek kakakakakaka~ wat kelakao jew...
Nizam Ijam said…
terlentang nak menjawab nie..haha
mykhalis said…
@AL-AFIQ kalau la SPM tanya soalan camni..hehe
mykhalis said…
@~nsar~ uji minda betul nie..heh
mykhalis said…
@KhaiRinwahahha.. bagi berfikir sikit
mykhalis said…
@lisa lisdiorang nak mengenakan si ngok yg bertanya
mykhalis said…
@Nizam Ijampuas menggogle la jawabnya
Wadi AR said…
kang sy jawab dpt plk A+++ kang cik khalis
is_isaac said…
susah nye soalan..haha
ArulchelseA said…
cuak aku soklan ni bro.. kih kih kih
Azura Mendezz said…
Can u swim??Adoii~~
hahahahaha!! =P
Ini Kisah Tia said…
salah satu soalan Tia tau jawapannya .. Tia tak ingat dari mana tapi ni kira umum jugaklah .. untuk pengetahuan di masa depan . hahaa!

yang soalan "Can i breastfeed my husband?"
the answer , tak boleh . yelah , baby tu nanti masih kecil . antibodi masih lemah . so , sebaiknya tak payahlah . takut nanti ada kuman ke apa bila berkongsi ni kan .. kasi can lah dekat baby . hahaa!
yayath said…
haha...bley plak camni!!heee:)
mykhalis said…
@Wadi ARkompiden je,,wahahaha
mykhalis said…
@is_isaacnak uji minda di petang hari.,.whaha
mykhalis said…
@Ini Kisah Tiaalaa. mana aci!! lepas baby jeee
mykhalis said…
@yayathada, yang banyak tanda tanya mesti tertanya tnya
[sutera kasih] said…
pelik2 ja soalan hehe..

tak boleh tu breastfeed laki..kesian bdk tak cukup hoho
mykhalis said…
@[sutera kasih]yeke? haha..malu nak jawab balik

Popular Posts