Pages

Support Penaja

Thursday, August 11, 2011

Boleh tak tolong jawab soalan ni?

Posted by mykhalis On 11:48 AM 28 comments

Kalau kebiasaannya sebelum wujud yahoo Answers, Khalis akan bertanya dalam forum. Sekarang sudah ada banyak page yang memfokuskan pada soalan tertentu seperti fan page ustaz Azhar Idrus/ imam muda untuk soalan agama, JomPHP untuk soalan komputer, dan macam macam lagi.

Tapi masih ada orang yang menggunakan perkhidmatan Yahoo Answers, dan Khalis terbaca satu soalan ni. Dan Khalis juga tertanya-tanya. Agak tak sesuai je soalan ni.. tapi.. nak tanya gak kat sini.. wahaha.. leh tak?



Kalau korang, apa jawapan yang akan dijawab? sebab memang agak sukar soalan soalan ni..dan Khalis tau ramai yang tak tahu jawapannya.

28 comments:

lagi ssah dari soklan spm ni.
hahaha

ngok ngek punya soklan.. hahaha

muahahaha !! yang tnye soklan ngok . yg bagi jawapan ngek . ngok ngek !

@deeya hahahahaha...btul2x...mmg ngok ngek kakakakakaka~ wat kelakao jew...

terlentang nak menjawab nie..haha

@AL-AFIQ kalau la SPM tanya soalan camni..hehe

@KhaiRinwahahha.. bagi berfikir sikit

@lisa lisdiorang nak mengenakan si ngok yg bertanya

kang sy jawab dpt plk A+++ kang cik khalis

cuak aku soklan ni bro.. kih kih kih

Can u swim??Adoii~~
hahahahaha!! =P

salah satu soalan Tia tau jawapannya .. Tia tak ingat dari mana tapi ni kira umum jugaklah .. untuk pengetahuan di masa depan . hahaa!

yang soalan "Can i breastfeed my husband?"
the answer , tak boleh . yelah , baby tu nanti masih kecil . antibodi masih lemah . so , sebaiknya tak payahlah . takut nanti ada kuman ke apa bila berkongsi ni kan .. kasi can lah dekat baby . hahaa!

haha...bley plak camni!!heee:)

@is_isaacnak uji minda di petang hari.,.whaha

@Ini Kisah Tiaalaa. mana aci!! lepas baby jeee

@yayathada, yang banyak tanda tanya mesti tertanya tnya

pelik2 ja soalan hehe..

tak boleh tu breastfeed laki..kesian bdk tak cukup hoho

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...