Pages

Support Penaja

Wednesday, August 10, 2011

Video Geli untuk soalan

Posted by mykhalis On 12:09 PM 6 comments

Ingat tak semalam Khalis ada bagi soalan, apa pekerjaan ini?


Kalau tak ingat boleh rujuk link di atas.

Jadi di akhir hari barulah kita dapat jawapannya. Dan Khalis ingin menerangkan dalam bentuk video.

Video ini adalah hasil nukilan kumpalan paling gila kat dunia.. Jackass(Khalis dah download dah filem terbaru diorang jackass 3.5) jadi, sila layan dengan penuh berhemah.. seandainya nampak benda pelik pelik sabarkan aje ke? hehe..

Maafla kualiti tak cantik.. tapi kalau cantik super HD kompom boleh hilang selera makan 3 hari,.. nak tahu apakah pekerjaan ini.. sila tengok video ini..wahahha

camne? dah dapat tak penjelasan? ke masih blur lagi? hehee

6 comments:

eeiii..nak tengok ke x vdeo tu???kang kurang lak pahala puasa..heheh


p/s~ dah lama xsinggah sini...banyak dah berubah...:D

abes la orang tu mengandung anak kuda.....erh......nasib tengok time takde perasaan..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...