Video Geli untuk soalan

Ingat tak semalam Khalis ada bagi soalan, apa pekerjaan ini?


Kalau tak ingat boleh rujuk link di atas.

Jadi di akhir hari barulah kita dapat jawapannya. Dan Khalis ingin menerangkan dalam bentuk video.

Video ini adalah hasil nukilan kumpalan paling gila kat dunia.. Jackass(Khalis dah download dah filem terbaru diorang jackass 3.5) jadi, sila layan dengan penuh berhemah.. seandainya nampak benda pelik pelik sabarkan aje ke? hehe..

Maafla kualiti tak cantik.. tapi kalau cantik super HD kompom boleh hilang selera makan 3 hari,.. nak tahu apakah pekerjaan ini.. sila tengok video ini..wahahha

camne? dah dapat tak penjelasan? ke masih blur lagi? hehee

Comments

KhaiRin said…
huhuhu hahahahahaah
amny said…
eeiii..nak tengok ke x vdeo tu???kang kurang lak pahala puasa..heheh


p/s~ dah lama xsinggah sini...banyak dah berubah...:D
mykhalis said…
@amny
itulah..mana menghilang?
abes la orang tu mengandung anak kuda.....erh......nasib tengok time takde perasaan..

Popular Posts