Pages

Support Penaja

Tuesday, August 9, 2011

Teka teki : Apakah pekerjaan ini?

Posted by mykhalis On 12:40 PM 44 comments

kalau boleh teka memang korang terrer arr, dari tadi Khalis cuba fikir apa la diorang buat ni


44 comments:

penjaga kuda la. atau veterinary? harhar

ape la yg dibuatnye tu...

@ApiH
itulah..tengah tunggu jawapan

mungkin cucuk antibiotik? hahaha :p

i think ngah kasi kuda tu kot?haha.

ajar kude tu mengawan ek?hahahha

hahaha kalaulah MR GOOGLE boleh translate action sekali =)

@farah benda tu macam dicucuk je..hehe

@cheQnOnO takkan la kasi guna alat beso tu..

@cheQnOnO takkan la kasi guna alat beso tu..

@Areen tau takpe..mesti banyak fungsinya nnt

dorang nak collect sperm kuda tu kot?

@Mischelle kenapa la nak sunatkan kuda tue?

ambil air kecing kuda tu kut nak buat baja hahaha...

lawak lah... mungkin tengah buat ujikaji tak...

kude tu pon layankan je.wakakak

nak amek sperm kuda tu, then jual ,dyorg kate sperm kuda n elok tuk tenaga lelaki.. errkkk

da tengok kat dirty job kat discovery channel..ni keja veterinar..
dia amik sperm kuda,letak dalam kuda betina untuk hasilakn anak yang berkualiti..
contoh:kuda jantan ekor pendek..amek sperm kuda tu,letak dlm kuda betina ekor panjang..hasilnya...tadaaa!

veterinar is my ambition
=)

Khalis, betullah yg Dayana ckp tu.. die tgh collect sperm. ntuk artificial insemination (AI). AI ni bantu tingkatkan chance ntk kuda pregnant sbb dorg akan nilai dlu kualiti sperm tu. klau bgus bru dorg msukkan kat dlm sistem peranakan kuda betina. mmg dipraktikan pn kat Malaysia.

saje nk kongsi, since sy student Veterinar.=)

waa...akak student veterinar?
x sabarnye nk abes skola..hehe..
=p

waa...dh dapat jawapan..hahahaha..xyah susah2 nak pk kakaka~ bgus2 tul ada adik2 yg blaja pasal nih~ tmbah ilmu lagik~

valium pill what is generic for valium - oxycodone and valium drug interactions

xanax online xanax 10 mg effects - xanax generic green

buy xanax there generic xanax xr - order xanax with no prescription

order ativan online ativan withdrawal dosage - who makes generic ativan

valium diazepam apo-diazepam 5mg side effects - diazepam on drug test

order lorazepam ativan withdrawal experiences - ativan withdrawal headache

buy valium buy valium from canada - cheap valium online

diazepam dog cheap diazepam bulk - diazepam 5mg 30 comprimidos

buy ativan online what does lorazepam 1mg do - ativan dosage time

buy diazepam can you buy diazepam in mexico - buy diazepam legally

ativan online lorazepam 1 mg bijwerkingen - ativan withdrawal wikipedia

buy generic xanax xanax effects breast milk - i need xanax for anxiety

buy generic ativan ativan overdose signs - ativan side effects copd

xanax drug what is xanax used for medically - xanax side effects pupils

soma online soma drug vicodin - buy generic soma online no prescription

buy soma carisoprodol long term use - drug soma classified

buy ambien online ambien dosage blue pill - listen free ambien music online

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...